- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 33
-
- Konu Sahibi OKYANUS302
Ordan alıyosundurBırakma bence canım gebelik olduktan sonra 3 ay daha kullanılıyor zaten sp için
Balık pek sevmiyorum canım ama ceviz fındık yiyoruz
Geç yumurtlayınca öyle oluyor evetCanım adet oluyosun zaten yumurtlamadan 14 15 gün sonra
Oğlumda öncesinde ne folik asit kullandım nede yedigime ictigine baktım. Hamile kaldimtan sonra çok iyi beslendimm. Ama bunda yiyorum içiyorum yonedebisey olmuyo canimm bakalım zaten doktora gitcem ona sorarım artikkkBırakma bence canım gebelik olduktan sonra 3 ay daha kullanılıyor zaten sp için
Balık pek sevmiyorum canım ama ceviz fındık yiyoruz
Yumurtla zamanın geçmedi mi canım bitmistir o.Benim bata 9 gün var şimdi ya al işte ayaklarim üşümeye başladı baş agrisida oluyor dünden beri zaten kasık ağrım oluyor geçen ayda baş ağrısı sabah karın ağrısı birde ayak usumesi olmuştu ama yumurtlama zamanı neden oluyor anlamiyorum yani bunlar adet belirtisi ise neden yumurtlama zamanı oluyor kızlar ya ay şimdiden ümitsizlik sardı bitaraflarımı ya adet belirtileri çik şu kafamdan yaaaaa
Canım 3 Aralık adet oldum ben 11 ile 18 arası gösteriyor ovulosyon dönemi 16 sı tam gösteriyor e oldu ilişkiler ama ne bu şimdi anlamadım yumurtlama olamadan adet belirtileri mi yasiyorum ne ayyyy ayaklarım ısınmıyor baş agrisida şeysi yani amannnnYumurtla zamanın geçmedi mi canım bitmistir o.
Catlamami oluyo acaba. CanimmCanım 3 Aralık adet oldum ben 11 ile 18 arası gösteriyor ovulosyon dönemi 16 sı tam gösteriyor e oldu ilişkiler ama ne bu şimdi anlamadım yumurtlama olamadan adet belirtileri mi yasiyorum ne ayyyy ayaklarım ısınmıyor baş agrisida şeysi yani amannnn
İnşallahhh hayırlısı ile sağlıkla gelsin civcivlerimizHadi inşallah canım hepimizee nasip olsun
Olmuyo mu acebaCatlamami oluyo acaba. Canimm
Tabi en iyisini doktor bilir canım yineOğlumda öncesinde ne folik asit kullandım nede yedigime ictigine baktım. Hamile kaldimtan sonra çok iyi beslendimm. Ama bunda yiyorum içiyorum yonedebisey olmuyo canimm bakalım zaten doktora gitcem ona sorarım artikkk
O zaman 13 Aralık da koyu cıkacaktı hep baktıklarım pik gordukten sonra 6 gün yada 7 gün tekrar koyuyu gormus yani progesteron pik yaptıgında arttığında yumurtlama testleri kızarıyo tezim bu benim salı deniycem
Canim takvim öyle diyodur fakat belli geç yumurtluyom belkide erken oldu tuttu . Bilemeyizki bejklicez canimm..belki hasta oluyonnnOlmuyo mu acebabiliyorum ki geçen aydaki testlerde kırmızı çıktı 2 gün sonra zaten siliklesti ama bu ay takvime göre konuşuyorum canım sence ne oluyor
Geçen ay ki ovu testlerim gunleri bu ay uyuyor 1 gün falan oynuyor aradaCanim takvim öyle diyodur fakat belli geç yumurtluyom belkide erken oldu tuttu . Bilemeyizki bejklicez canimm..belki hasta oluyonnn
Bu carsamba mı yoksa yeni sımdı mi yaptın anlamadımCanim ben Çarşamba günü test yapmışım ovu com silk cikmisti bak bugünde yaptım şimdi yine çok silik çıktı. Geçen ay sanki hemen kizaracak gibi çıkmıştı ondada hatta erken başlamıştım ovuya gebellik için
İlişki günlerin güzel olmus canım insallah tutmustur senle aynı adet günü benim 28 Aralık
İnsAllah canım ama dedim ya geçen ayki belirtileri yaşıyorum şu anda adet belirtileriBu carsamba mı yoksa yeni sımdı mi yaptın anlamadım
İlişki günlerin güzel olmus canım insallah tutmustur senle aynı adet günü benim 28 Aralık
Canım senin yumurtlama tarihlerin ne idi peki aynı mı benimle sende takvim takip ediyor musunBu carsamba mı yoksa yeni sımdı mi yaptın anlamadım
Himm bekle bajalim canım belirtilerin ne yöne gidecekGeçen ay ki ovu testlerim gunleri bu ay uyuyor 1 gün falan oynuyor arada
Canim bı Çarşamba günü yapmışım. Bu fotosu olanı bugün yaptım şimdi.Bu carsamba mı yoksa yeni sımdı mi yaptın anlamadım
Aynne canım bakım sonuç belli gerçi ama genede ümit vardır dime hayırlısı olsun hakkımızdaHimm bekle bajalim canım belirtilerin ne yöne gidecek
Canim bı Çarşamba günü yapmışım. Bu fotosu olanı bugün yaptım şimdi.