Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya tabi orası öyle olur mu olur 🤣
İnsallah olmustur folik asit 3 ay kullanın ditolar hamilelik öncesi ben oglumda da kullandım bunu da devlette ki doktor önerdi odur budur içiyorum artı magnezyum kullandım bacaklarıma kramp gırıyordu gıderdik eksikleri 😅

Ben kullanıyorum bu senedir . Onuda birakcam bu gidislee
Bırakmayın bence neden bırakıyorsunuz
İnsallah olmustur folik asit 3 ay kullanın ditolar hamilelik öncesi ben oglumda da kullandım bunu da devlette ki doktor önerdi odur budur içiyorum artı magnezyum kullandım bacaklarıma kramp gırıyordu gıderdik eksikleri 😅
Ayrıca d vitamini kullanıyorum magnezyum için maden suyu içiyorum. Omega3 kullanan falan da var ama gerek var mı o kadarına bilemedim

Bırakmayın bence neden bırakıyorsunuz

Ayrıca d vitamini kullanıyorum magnezyum için maden suyu içiyorum. Omega3 kullanan falan da var ama gerek var mı o kadarına bilemedim
Eger her gün ceviz yada haftada bir balık yiyosanız zaten OMEGA 3 karsılıyo canım bizim pzar balık gunumuz bide her aksam fıstık ceviz fındık yiyoruz ordan alıyoruzdur

Ovulasyon cok guvenmiycen canım bunu hep dıyorum adet bitti mi adetin baslangıcı 10 günden itibaren baslycan ilişkiye yine kontrol edeceksen et ama ilişki onun üzerine kurulu olmasın diyorum herkese koyu oldu mu yine yap yani koyu olsun ilişki olcak diye bekleme insallah olmustur bu ay bılmıyorum öncesi sonrası yapınca ben de ümitliyim rabbim nasip ederse olur tabi ki hem bu tarafı hem manaviyatı da bırakmadım bu ay insallah nasip olur
İnsAllah canım ❤️

22 aralık mı adet tarihin
Benim adetlerim düzensiz malesef pko var en son 10 kasımda oldum ama 10 aralıkta pik gördüm adet olmadım yani yine gecikti şimdi yumurtlamadan 14-15 gün sonra regl olunuyor ya normalde bende 25 inde falan regl olmam lazım herhalde geç yumurtlama oluyor

Benim adetlerim düzensiz malesef pko var en son 10 kasımda oldum ama 10 aralıkta pik gördüm adet olmadım yani yine gecikti şimdi yumurtlamadan 14-15 gün sonra regl olunuyor ya normalde bende 25 inde falan regl olmam lazım herhalde geç yumurtlama oluyor
25 i diyosan adet o zaman 22 aralık sabah ilk idrarla gebelik testi yap canım

X