Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin inşallah aslında pek umudum yoktu ama silik çizgi görünce bi şaşırdım
Aman canını sıkma cok sükür saglığımız yerinde her seyin zamanı var yumurtlama takibi yapıp yine de cok beklenti içine gırmeden bekle ama göre göre de yap tavsiye ederim emin olursun yaptığınız günlerden

Evet öyle yapıyorum ama bilemedim neden silik çıktı acaba

Evet öyle yapıyorum ama bilemedim neden silik çıktı acaba
Baya sonra gorduysen kuruma olabilir bazı testlerde cıktıgını söylüyolar zaman gecince yapar yapmaz cıksa diycem ki kimyasal ama sımdı yaptığında cıkmadı kşmyasal da testlerde hep cıkıyo kanama oldunca cıkmıyo tecrübeyle sabit canını sıkma bosver bak ben 2 aydır görüyorum testlerde devamı gelmiyo olusma asamasında tutunamıyo görmek de degıl saglıklı olması önemli olan duanı güzel yap ovulasyonla takibini yap illa ki olacaktır

İnsallah kalırsın canım kac aydır deniyosun vakti saati var her seyin ne yaparsan yap zamanı gelince olcak sen elinden gelini yap hersey Allah dan
Ben 6 Aylık evliyim daha ilk bu ay denedim . Karın kasık agrıları , sırt bel ağrısı , akıntı vs. Yaşadım ve adetime 1 gün kaldı .. adetime yakın karnım şişer hep bir hazımsızlık olurdu suanda yine war o durum . Çok merak ediyorum aranızda hamilelik belirtileri yaşayıp adet gününe bir kaç gün kalınca adet agrısı çekmesine rağmen hamile kalan war mı

o da daha iki gün oldu şey olalı hemen hamile kaldı. şu dizilere anlam veremiyorum insanlar ne kadar kolay hamile kalıyor diyorum
Sorma ya iki kez yapmaya oldu dün eşimle cok güldük cidden eşim bile hemen oyle oluyomuymus yav dedi oyle gıbı yapıyorlar bütün diziler de bi kere iki kere yatmaya hoop olcak gibi

Zaten hamile lik belirtileri ve adet agrıları hemen hemen aynı canım olmayan seyler oluyorsa bil ki kalmıssındır ama senin günün gelmiş zaten varsa yarın sabah ilk idrarla yapsan cıkar artık insallah kalmıssındır

Grubu ayakta tutan benim yazmammış sanıyorum ben yazmayınca pek yazan da olmadı ama ben bakıyorum burdayım yine yazın arada hanımlar sohbet muhabbet

Sorma anca 7 hafta olunca olur o bulantı kusma olayları bunlar kalıyo baslıyo 2 ilişkide iş tamm bide hoslanmaya hoslanmaya yapmayla zorla şaka gibi
7 haftayı buluyo mu ya ben bilmiyordum filmlerde görünce mide bulantısı herhalde hemen başlıyo diyorum

Bu da mi kuruma ya. İlk 5 dakika çıkmadı attım kenara şuna bak

Eklentiler

• image.jpg
    73,4 KB · Görüntüleme: 34
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…