Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dün yaptığım koyulaşmıştı ya bu bekledikçe koyulaşmadı
Canını sıkma nasip ama bısey var ki bekleyince cıkmıs dün degıl miydi adet günün tahmini kac gün oldu gecen regl den insallah geç döllenme falan olmustur ovulasyon yapsaydın bilirdin dogru bekle bakalım canım pazartesi kadar leke bısey gelmezse kan ver mutlaka test yapıp durma bosa gıdıyo o kadar gördün ya bekle bakalım

Adet günüm 4 Şubat idi. Sat ise 5 ocak. Olmuş olmam gerekir belki de geç döllenme. Evet olmasa neden çıksın diyorum bende ama işte aklıma takıldı şimdi. Burada kan vereceğim bi yer bilmiyorum açıkçası eşime de söylemek istemiyorum kan vermeden

Bekle canım o zaman pazartesi kadar leke birsey olmazsa insallah olmaz pazartesi ilk işin kan vermek olsun insallah saglıklıdır ve sıkı sıkı tutunur

2 tane test yapmıştım ikisi ni de bıraktım kenara. Bu sabah baktım sadece bir tanesi silik olmuş hatta yıkamadan önceki halini atayım
Bende silik çizgi var bunda adetin bugün geçmiş oluyo demi inşallah hamilesindr canım ne zmn yapcn bi daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…