- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 33
-
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #6.821
Gölge var gibi geldi bana sen görmüyo musun bekle bakalım pazartesi direk kan ver amaBu son testte gözükmüyor ama ya ona kafam takıldı
Off ne zaman yumurtlamadım bilmiyorum bu sebeple ne zaman adet olucam onu da bilmiyorum :)Gölge var gibi geldi bana sen görmüyo musun bekle bakalım pazartesi direk kan ver ama
Dün yaptığım koyulaşmıştı ya bu bekledikçe koyulaşmadıGölge var gibi geldi bana sen görmüyo musun bekle bakalım pazartesi direk kan ver ama
Canını sıkma nasip ama bısey var ki bekleyince cıkmıs dün degıl miydi adet günün tahmini kac gün oldu gecen regl den insallah geç döllenme falan olmustur ovulasyon yapsaydın bilirdin dogruDün yaptığım koyulaşmıştı ya bu bekledikçe koyulaşmadı
Adet günüm 4 Şubat idi. Sat ise 5 ocak. Olmuş olmam gerekir belki de geç döllenme. Evet olmasa neden çıksın diyorum bende ama işte aklıma takıldı şimdi. Burada kan vereceğim bi yer bilmiyorum açıkçası eşime de söylemek istemiyorum kan vermedenCanını sıkma nasip ama bısey var ki bekleyince cıkmıs dün degıl miydi adet günün tahmini kac gün oldu gecen regl den insallah geç döllenme falan olmustur ovulasyon yapsaydın bilirdin dogrubekle bakalım canım pazartesi kadar leke bısey gelmezse kan ver mutlaka test yapıp durma bosa gıdıyo o kadar gördün ya bekle bakalım
Bekle canım o zaman pazartesi kadar leke birsey olmazsa insallah olmaz pazartesi ilk işin kan vermek olsun insallahAdet günüm 4 Şubat idi. Sat ise 5 ocak. Olmuş olmam gerekir belki de geç döllenme. Evet olmasa neden çıksın diyorum bende ama işte aklıma takıldı şimdi. Burada kan vereceğim bi yer bilmiyorum açıkçası eşime de söylemek istemiyorum kan vermeden
İnşallah çok teşekkür ederim 9Bekle canım o zaman pazartesi kadar leke birsey olmazsa insallah olmaz pazartesi ilk işin kan vermek olsun insallahsaglıklıdır ve sıkı sıkı tutunur
Ne demek canım sonra mutlaka yaz durumunu insallah hayırlı haberle gelİnşallah çok teşekkür ederim 9
İnşallah şuan çok fena kasık ağrısı yaşıyorumNe demek canım sonra mutlaka yaz durumunu insallah hayırlı haberle gel
İnsallah yerlesiyodur canımİnşallah şuan çok fena kasık ağrısı yaşıyorum
Aile evindeyim bu çok zor :) yine de dikkat ediyorumİnsallah yerlesiyodur canımuzan dinlen öyle ağır iş yapma
Annelerde misin kayınvaliden de miAile evindeyim bu çok zor :) yine de dikkat ediyorum
Annemdeyşm yarın yola çıkacağım.Annelerde misin kayınvaliden de midogru O zaman pek mümkün olmuyo
İyi yolculuklar canım hayırlı haberle gel insallahAnnemdeyşm yarın yola çıkacağım.
İyiym bende canım şükür camdaki kızı izliyorum ama dikkt etmedim ona zCamdaki kıza bakan var mı ya ordajş gebelik testi bile prodiktör early
Bende silik çizgi var bunda adetin bugün geçmiş oluyo demi inşallah hamilesindr canım ne zmn yapcn bi daha2 tane test yapmıştım ikisi ni de bıraktım kenara. Bu sabah baktım sadece bir tanesi silik olmuş hatta yıkamadan önceki halini atayım
Evet ben daha yeni başladı bulantım hemen testle başladı kusmaya.hahahaha birde hemen mide bulantıları kusmalar falankeşke o kadar kolay olsaydı
Reklam yaptılar hemen sonucİyiym bende canım şükür camdaki kızı izliyorum ama dikkt etmedim ona z