- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 33
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #6.761
Konusmustuk canım senle aynen Aralık da ve Ocak da konuna yazmıstım hatırlar mısın bİlmemMerhabalar, üst üste kimyasal gebelik mi yaşadınız?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konusmustuk canım senle aynen Aralık da ve Ocak da konuna yazmıstım hatırlar mısın bİlmemMerhabalar, üst üste kimyasal gebelik mi yaşadınız?
Ya hatırladım, doğru söylüyorsun, bu ay durum ne oldu sendeKonusmustuk canım senle aynen Aralık da ve Ocak da konuna yazmıstım hatırlar mısın bİlmem
Benim yumurtlama zamanı yeni geçti, takvime göre kabaca takip ediyorum, o ovulasyon testlerinden bile gına geldi, dünden beri şeffaf akıntım bitti, beyaz hafif kıvamlı akıntı ve hafif kasık ağrılarına bıraktı yerini, 12-14 şubar arası regl olmam gerek, tam gününü bilemiyorum, bu ay olmuş mudur acaba diye bir yanım hala umutluKonusmustuk canım senle aynen Aralık da ve Ocak da konuna yazmıstım hatırlar mısın bİlmem
İnsallah olmustur canım zaten aynı mantık ama içinin rahat etmesi bakımından ovulasyonla göre göre yapıyosun sansın yüksek rahim alıstı insallah saglıklı gebelik olur bu ayBenim yumurtlama zamanı yeni geçti, takvime göre kabaca takip ediyorum, o ovulasyon testlerinden bile gına geldi, dünden beri şeffaf akıntım bitti, beyaz hafif kıvamlı akıntı ve hafif kasık ağrılarına bıraktı yerini, 12-14 şubar arası regl olmam gerek, tam gününü bilemiyorum, bu ay olmuş mudur acaba diye bir yanım hala umutlu
Reglden 1 gün önce silik bi çizgi çıkmıştı bende canım, öncesinde hep negatifti mesela, hala umut var benceTertemiz bir test. Bat 4 Şubat
OKYANUS302 sence kuruma mı buKızlaaar. 3 gün önceki testim bu yıkadım ama hala böyle ilk 5 dakikadan sonra çöpe atmıştım zaten yok diye
Bence bekle bunu 3 gün önce mi yaptın yarın ilk idrarla bi daha dene canım adetin ne zamandıKızlaaar. 3 gün önceki testim bu yıkadım ama hala böyle ilk 5 dakikadan sonra çöpe atmıştım zaten yok diye
Bence bekle bunu 3 gün önce mi yaptın yarın ilk idrarla bi daha dene canım adetin ne zamandı
Kuruma mı sence. Şimdi gidip alayım diyorum test. İlk idrar değil ama niyetliyim zaten bi şey yiyip içmedimBence bekle bunu 3 gün önce mi yaptın yarın ilk idrarla bi daha dene canım adetin ne zamandı
Bunun yanında bir tane daha test yapmıştım.onda hiçbir şey yok ama bunda hafif bir çizgi varBence bekle bunu 3 gün önce mi yaptın yarın ilk idrarla bi daha dene canım adetin ne zamandı
Bisey yiyip içmediysen adetin de yakında yap test canım eger cıkarsa da kan ver insallah olmusturBunun yanında bir tane daha test yapmıştım.onda hiçbir şey yok ama bunda hafif bir çizgi var
Ben de 3 gün önce yaptın sonra baktın sandım insallah olmustur canım var gözüküyo testin de
Testi öyle yaptım.Ben de 3 gün önce yaptın sonra baktın sandım insallah olmustur canım var gözüküyo testin de
2 tane test yapmıştım ikisi ni de bıraktım kenara. Bu sabah baktım sadece bir tanesi silik olmuş hatta yıkamadan önceki halini atayımBen de 3 gün önce yaptın sonra baktın sandım insallah olmustur canım var gözüküyo testin de
Sen bence al sıvı tüketmeden hassas testlerden al bak kaç gün var adetine2 tane test yapmıştım ikisi ni de bıraktım kenara. Bu sabah baktım sadece bir tanesi silik olmuş hatta yıkamadan önceki halini atayım
Adetim bugünSen bence al sıvı tüketmeden hassas testlerden al bak kaç gün var adetine