-
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #6.801
Kaç dakika da çıktı sence, ya testlerde başta çok silik görünen çizgiler bekledikçe belirginleşiyor, ilk 10 dk hiç bişey yok muydu?Bu da mi kuruma ya. İlk 5 dakika çıkmadı attım kenara şuna bak
Canim on dk sonrasını dikkate alma bence istersen erken gebelik yap
Buluyo canım benim oyle hemen baslamıyo basladı mı da doguma kadar kusar durursun7 haftayı buluyo mu ya ben bilmiyordumfilmlerde görünce mide bulantısı herhalde hemen başlıyo diyorum
Hemen cıkmadı yapınca sonra mı cıktı kan ver canım o zaman düşük deger belki ondan mı diye düsundum insallah gec döllenme falan olmustur bence kan ver testlerle ugrasma cıkınca yarın dur ertesi gün bi daha ver kesin net sonuc gidebilirsenBu da mi kuruma ya. İlk 5 dakika çıkmadı attım kenara şuna bak
Bakıyorum canım burdayım yine yazmıyorum diye sanırım kimse yazmıyodu ayakta tutan ben miymişimGeri mi döndün sahalara
Bakmadım inan
Bakıyorum canım burdayım yine yazmıyorum diye sanırım kimse yazmıyodu ayakta tutan ben miymişim
Adet olmadıysan kan ver mutlaka canım insallah gec döllenme olmusturBakmadım inan
Canım merhaba bende bir şey danışmak istiyorm adetim duzensiz ilişkiden 48 gün sonra kan testi yaptım ve negtaif çıktı yanılma payı var mı geç döllenme olabilir mi acaba bidaha yaptırmalı mıyım senceAdet olmadıysan kan ver mutlaka canım insallah gec döllenme olmustur
Baya geçmiş canım olsa cıkardı bu arada döngün kaç günCanım merhaba bende bir şey danışmak istiyorm adetim duzensiz ilişkiden 48 gün sonra kan testi yaptım ve negtaif çıktı yanılma payı var mı geç döllenme olabilir mi acaba bidaha yaptırmalı mıyım sence
Baya geçmiş canım olsa cıkardı bu arada döngün kaç gün
Değişiyor bazen 45 bazen günün de bazen 2 ay bazen 3 sonra oluyorm
İlk idrarla bu çıktı..Hemen cıkmadı yapınca sonra mı cıktı kan ver canım o zaman düşük deger belki ondan mı diye düsundum insallah gec döllenme falan olmustur bence kan ver testlerle ugrasma cıkınca yarın dur ertesi gün bi daha ver kesin net sonuc gidebilirsen
Sen kan ver canım insallah saglıklıdırİlk idrarla bu çıktı..
Bir gölge var ama. Evde değilim en erken pazartesi kan verebilirimSen kan ver canım insallah saglıklıdır
Bir gölge var ama. Evde değilim en erken pazartesi kan verebilirim
Bu son testte gözükmüyor ama ya ona kafam takıldıİnsallah canım saglıklıdır sıkı sıkı tutunur gözün aydın diyim