Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Moralini bozma etki eder mi bilmiyorum ben oldum bu ay adetten hemen sonra benim de kimyasal gebeliklerle basım dertte Mümkünse hiç görmeyim testler de bu kadar etkilenmem gecen ay gittim lazer oldum genital bu ay da gittim aşı oldum yine aynı son bu ay hiç bısey yapmayacam her sey nasip kısmet sen de üzülme Allah dan bi evladımız var kardesleri de olcak neden olmasın bi sebep var mı olmaması için 3 ay olmasın 5 ay olmasın illa ki olcak raht ol keyfine bak ben öyle olcam keyfine bakıcam sitresle beklemıycem rahat ol

Tertemiz bir test. Bat 4 Şubat

Eklentiler

• 8A14A4C9-A14E-4176-AD5B-0ACA576228C9.jpeg
    60,3 KB · Görüntüleme: 42
Neyse nasip ama üzülüyorum işte
Canını sıkma hayırlısı olsun hayırlı zaman da olsun öyle de canım rabbim saglıklı sıhhatli gebelik nasip etsin bak esarp da ben de ikinci kez gebelik testinde gördük cizgi onun gecikme de oldu benim bu sefer gecikme olmadı 2 gün erken geldi kahve leke arkası pıhtı yani agrı da cabası görüp Boyle olması da kötü hiç bısey gormemek bundan daha iyi tamm kalabiliyosun ama gerisi cidden yıkım oluyo o yüzden rabbim saglıklı gebelik nasip etsin inşallah isteyen herkese herseyin vakti saati var olcak illa ki ovulasyonla takip yap dene kafana da takma

Merhabalar, üst üste kimyasal gebelik mi yaşadınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…