- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 33
-
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #6.741
Moralini bozma etki eder mi bilmiyorum ben oldum bu ay adetten hemen sonra benim de kimyasal gebeliklerle basım dertte Mümkünse hiç görmeyim testler de bu kadar etkilenmem gecen ay gittim lazer oldum genital bu ay da gittim aşı oldum yine aynı son bu ay hiç bısey yapmayacam her sey nasip kısmet sen de üzülme Allah dan bi evladımız var kardesleri de olcak neden olmasın bi sebep var mı olmaması için 3 ay olmasın 5 ay olmasın illa ki olcak raht ol keyfine bak ben öyle olcam keyfine bakıcam sitresle beklemıycem rahat olInsallah bidaha yasamazsin canimbenimde 3.asimi olmam gerekiyor ama bende guvenemiyorum ki etki eder mi etmezmi akisina birakalim bu ay bakalim nasil olcak dusunmemeye calisalim insan ilk karar verdiginde hemen olcakmis gibi geliyo sonra olmayinca uzuluyoruz ama elbet olucak saglikliyiz sonucta cok sukur olmamasi icin bi neden yok benimde bugun baya moralim bozuldu biliyodum olucagimi ama simdi 1 ay daha bekliycem diye canim skildi baya
İnsAllah canım hayırlısı ileBende bugun oldum malesef ama zaten belirti vardi bekliyodum kismet birdahaki aya insallah
kan verdim şimdi sonucunu bekliyorum heyecanlaVala canım sen nasıl istersen öyle yap çizgiler net ama istersen bekle istersen hemen git zaten cikacak şu anda
İnshaAllah olumlu çıkar.. ama değilse de .. hayırlısıymis de . Üzme kendini vallaha değmez İnanki..kan verdim şimdi sonucunu bekliyorum heyecanla
Hadi hayırlı değerler insAllah canım benimkan verdim şimdi sonucunu bekliyorum heyecanla
82 çıktı sonucum :)Hadi hayırlı değerler insAllah canım benim
Allah tamamına erdirsin insallah82 çıktı sonucum :)
Amin teşekkür ederim inşallah herkese nasip olurAllah tamamına erdirsin insallahsağ salim kucagına almayı nasip etsin cok sevindim
MasAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim82 çıktı sonucum :)
amin canımmMasAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim
Cok sevindim canim hayirlisi olsun Allah saglikla kavusmayi nasip etsinAmin teşekkür ederim inşallah herkese nasip olur
Yumurtlama kuzuuBunu da az önce çektim
amin tesekkür ederim inşCok sevindim canim hayirlisi olsun Allah saglikla kavusmayi nasip etsin
Canını sıkma canım hayırlısı olsun ol bit düzenli basla illa ki olacaktırTertemiz bir test. Bat 4 Şubat
Nasip ovulasyonla devam et bilerek yapmak daha iyi benceTertemiz bir test. Bat 4 Şubat
Neyse nasip ama üzülüyorum işteNasip ovulasyonla devam et bilerek yapmak daha iyi bence
Canını sıkma hayırlısı olsun hayırlı zaman da olsun öyle de canım rabbim saglıklı sıhhatli gebelik nasip etsinNeyse nasip ama üzülüyorum işte
Merhabalar, üst üste kimyasal gebelik mi yaşadınız?İnsallah canım üzüldüm rabbim kimseye yasatmasın bugün kendimi daha iyi hissediyorum yeniden o canlı ses tonum da enerjim de gelecek biliyorum cok tesekkur ederimrabbim kimseyi cok istediği bir seyle sınamasın ama suna o kadar emin oldum ki bazı seyler iyi yada kötü kendimize kalmalı her seyi herkez bilmek zorunda degıl böylelikle acıklama yapmak zorunda da kalmazsın kendi kendine atlatmak acıklama yapıp üzülmekten daha iyidir