Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Konusmustuk canım senle aynen Aralık da ve Ocak da konuna yazmıstım hatırlar mısın bİlmem
Benim yumurtlama zamanı yeni geçti, takvime göre kabaca takip ediyorum, o ovulasyon testlerinden bile gına geldi, dünden beri şeffaf akıntım bitti, beyaz hafif kıvamlı akıntı ve hafif kasık ağrılarına bıraktı yerini, 12-14 şubar arası regl olmam gerek, tam gününü bilemiyorum, bu ay olmuş mudur acaba diye bir yanım hala umutlu

İnsallah olmustur canım zaten aynı mantık ama içinin rahat etmesi bakımından ovulasyonla göre göre yapıyosun sansın yüksek rahim alıstı insallah saglıklı gebelik olur bu ay

Kızlaaar. 3 gün önceki testim bu yıkadım ama hala böyle ilk 5 dakikadan sonra çöpe atmıştım zaten yok diye

Eklentiler

• BA30D7ED-842C-48C1-8B20-7530F7A6378C.jpeg
    92 KB · Görüntüleme: 46
Ben de 3 gün önce yaptın sonra baktın sandım insallah olmustur canım var gözüküyo testin de
2 tane test yapmıştım ikisi ni de bıraktım kenara. Bu sabah baktım sadece bir tanesi silik olmuş hatta yıkamadan önceki halini atayım

Eklentiler

• BF73F0FB-3498-4BD1-9F24-7FD2DCDB8385.jpeg
    108,3 KB · Görüntüleme: 41
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…