Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ınsallaah saglıkla en kısa zamanda nasıp olsun canım, sukur bır oglun var Allah ona saglık versin .
herseyın zamanı oluyor ya nasip, evet en azında hamıle kalabılıyorsun .

maşallaah canım, bu ay yaptıgın farklı bısey oldu mu? ılıskı gunlerın nasıldı ?
Yumurtlamayı değerlendirdim bide olumlama meditasyonu var 21 gün yapıyorsun yatarken onu denedim çok faydası oldu isterseniz sizde deneyin evrim balıkçı you tube da hamile kalmak için meditasyon , hem kendimi iyi hissettirdi hem de sonuc başarılı oldu. Bu arada bugün ki testlerim sanırım koyulaşıyor

Merhaba kızlar, benim de bir sorum olacaktı
Benim bat 31 Ocak normalde ama ovulasyon testim d22 koyu cizgi 23 çatlama oldu. Önceki günleri ve o günü değerlendirdik, sizce tutar mı çok heyecanlıyım

Yaaa onu bana arkadaşım da tavsiye etti, olumlama meditasyonuu bende deniycem

Benimde hala negatif. 2 gun kaldi evet. Regl belirtileri var. Belimde karnımda. Erken yapıyoruz testleri bu bir gerçek. Bir kac gun geçmeli oyle yapmalıyız. Haktan hayırlısı

Benimde hala negatif. 2 gun kaldi evet. Regl belirtileri var. Belimde karnımda. Erken yapıyoruz testleri bu bir gerçek. Bir kac gun geçmeli oyle yapmalıyız. Haktan hayırlısı
Valla kuzum olanın çıkıyor ya millet 5-6 gün önce öğreniyor ki bizim 2 gün kaldı çok silikte olsa çıkardı diye düşünüyorum bu aylık hamilelik şansımı eliyorum bir an önce adet günümün gelmesini istiyorum bir an önce femara başlamak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…