- 16 Ağustos 2021
- 16.834
- 16.611
-
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #6.701
maşallaah canım, bu ay yaptıgın farklı bısey oldu mu? ılıskı gunlerın nasıldı ?aslında daha kırmızıydı kuruyunca soluklaştı
ınsallaah saglıkla en kısa zamanda nasıp olsun canım, sukur bır oglun var Allah ona saglık versin .Allah a cok sükür en azından hamile kalabılıyorum ben buna da şükür ediyorum Allah ın bi bildiği vardır üzüntünün sonu ferahlıktır sağlıklı olcagına da inancım var bu sürec de cok burda olmamaya karar verdim arada bakar cıkarım Allah herkesin kalbinin ekmeğini avucuna versinolmayan bi seyi olmus gibi hiç bi zaman söylemedim göz var nizam var testler de orta da normal adet kanamasıyla dıgeri de ayırt edebiliyorum artık bu oglumdan öncekiyle 3 kimyasal oldu basıma gelen ben isterim ki kimse yasamasın demek istedim
Değil t çizgisinin daha koyu olması gerekiyor diye biliyorumSizce yumurtlama mı kızlar
Teşekkür ederim ama burada okyanusun da bir ara böyleydi bizde senin dediğin gibi dedik gitti progestron baktırdı yumurtlama olmuşDeğil t çizgisinin daha koyu olması gerekiyor diye biliyorum
Olabilir canım ama zaten değerlendir yani bu çizgileri bu günlerde gönlünce olsun insAllahTeşekkür ederim ama burada okyanusun da bir ara böyleydi bizde senin dediğin gibi dedik gitti progestron baktırdı yumurtlama olmuş
Değerlendir sen canım bu gün vede önümüzdeki günlerBunu da az önce çektim
Değerlendireceğim teşekkür ederim kuzucumOlabilir canım ama zaten değerlendir yani bu çizgileri bu günlerde gönlünce olsun insAllah
9 ocaktıDeğerlendir sen canım bu gün vede önümüzdeki günlersat ne zamandı kacunci gün bu gün
Yaz yağmuru oda güzelDR MFK {MEHMET FATİH KARSLI} on Instagram: “GEBELİK TESTİ NE ZAMAN YAPMALI”
Kimyasal gebelik ile ilgili kızlar Dr diyor bakın mantikli yapmamak
Yumurtlamayı değerlendirdim bide olumlama meditasyonu var 21 gün yapıyorsun yatarken onu denedim çok faydası oldu isterseniz sizde deneyin evrim balıkçı you tube da hamile kalmak için meditasyon , hem kendimi iyi hissettirdi hem de sonuc başarılı oldu. Bu arada bugün ki testlerim sanırım koyulaşıyormaşallaah canım, bu ay yaptıgın farklı bısey oldu mu? ılıskı gunlerın nasıldı ?
İnsAllah canım benim ya gelecek tabikide hepimizeYaz yağmuru oda güzelmoral acısından da dogru görmeden en azından daha iyi görünce daha cok üzülüyo insan insallah yeniden bahar gelicek çicekler acacak yaz gelecek yagmuru degıl inanıyorum
Yaaa onu bana arkadaşım da tavsiye etti, olumlama meditasyonuu bende deniycemYumurtlamayı değerlendirdim bide olumlama meditasyonu var 21 gün yapıyorsun yatarken onu denedim çok faydası oldu isterseniz sizde deneyin evrim balıkçı you tube da hamile kalmak için meditasyon , hem kendimi iyi hissettirdi hem de sonuc başarılı oldu. Bu arada bugün ki testlerim sanırım koyulaşıyor
Buralardayım aslında canım okuyorum sadece
Valla kuzum olanın çıkıyor ya millet 5-6 gün önce öğreniyor ki bizim 2 gün kaldı çok silikte olsa çıkardı diye düşünüyorum bu aylık hamilelik şansımı eliyorumBenimde hala negatif. 2 gun kaldi evet. Regl belirtileri var. Belimde karnımda. Erken yapıyoruz testleri bu bir gerçek. Bir kac gun geçmeli oyle yapmalıyız. Haktan hayırlısı
Canım dün yaptım bu gün yapmadım yarın yaparım diye adet olmazsam ama karnım agiryor sen ne yaptın varmı bı degisiklik durum canim