Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Buralardayım aslında canım okuyorum sadece bugün test yaptım 2 gün var bata negatif çıktı adeti bekliyorum sessizce inşallah femara başlıcam adetin 3.günü
Famera neden canım birde kendin mi başlayacaksın yoksa Dr mu önerdi tam olarak ne için birde

Famera neden canım birde kendin mi başlayacaksın yoksa Dr mu önerdi tam olarak ne için birde
Yumurtayı geliştirip kaliteli hale getiriyor canım, ben aşılama oldum tutmadı 1 buçuk yıl sonra ilk defa femara ve çatlatma iğnesi oldum kimyasalda olsa hamile kaldım o yüzden tekrar femaraya devam etmek istiyorum. Doktor takibinde kullanılıyor canım adetin2 - 3.günü kontrole gidiyorum rahim temiz ise ilaca başlıyorum

Allah gönlündekini versin canim. Bizimde yüzümüz gülsün inşallah

Tamam canım benim şifa olsun insAllah saol

Canım dün yaptım bu gün yapmadım yarın yaparım diye adet olmazsam ama karnım agiryor sen ne yaptın varmı bı degisiklik durum canim
Bugun oluvusyon testim tam pikti. Sabah kaset test yapmıştım. Cook zayif sadece benim gördüğüm birsey var ama emin olmadim. Oluvusyon yapinca pik cikti. Cuma ya sabretsem keske ama adet olana kadar test yapmak spor oldu resmen bana

İnsAllah vardır canım benim resim at bizde bakalım ay hadi yaaaa gönlünce olsun insAllah güzel haber alirsin

Arkadaşlar 2 aydır adet gecikmesi yasiyorm ve adet sokturucusuyle adet oldum bu ayda doktor düzene girsin diye doğum kontrol hapı verdi hem korur hem duzene sokar dedi bu ayda 6 gün önce adet oldum ama kırmızı değil de hep kop koyu kahverengi adet oldum ne az ne de çok bugün adet olalı 13 gün oldu ağır kaldırdığında çömelip kalkarken vs damla kanla koyu kahve rengi akıntı oluyor adet olmadan öncede bir kere kaza kurşunu bir kere oldu sizce gebelik mi yoks normal mi

İnsAllah vardır canım benim resim at bizde bakalım ay hadi yaaaa gönlünce olsun insAllah güzel haber alirsin
Bu oluvusyon canim hcg de ben görüyorum resimde görünmüyor bence. Yada ben girmek.istiyorum bilmiyorum. Sonunda lh testlerin bitti. Bugun sondu. 2 tane de kaset testim kaldi. Onlari da bitirip uslu uslu bekleyecem

Eklentiler

• 20220126_201439.jpg
    92,3 KB · Görüntüleme: 29
  • 20220126_201553.jpg
    57,4 KB · Görüntüleme: 36
Aşi bu tür gecikme ve kanama yapiyor. Asi mi oldunuz,

Bu oluvusyon canim hcg de ben görüyorum resimde görünmüyor bence. Yada ben girmek.istiyorum bilmiyorum. Sonunda lh testlerin bitti. Bugun sondu. 2 tane de kaset testim kaldi. Onlari da bitirip uslu uslu bekleyecem
Hayırlısı olsun canım artık hakkımızda

Kızlar günaydın ben test yaptım olsa koyu çıkardı artık bende adet bekliyorum çizgi net çıkmıyor yok yani hayirlisi önümüzdeki aya insAllah

Kızlar günaydın ben test yaptım olsa koyu çıkardı artık bende adet bekliyorum çizgi net çıkmıyor yok yani hayirlisi önümüzdeki aya insAllah
Olanın 9 gunde bile belli ediyor canim. Olmayınca görünmüyor iste. Hakkımızda hayırlı. Demkki zamanımız gelmemiş daha

Bende bugun oldum malesef ama zaten belirti vardi bekliyodum kismet birdahaki aya insallah
İnsallah canım vakti saati var herseyin ben de artık tehlikeli hiç bi sey yapmamaya karar verdim gecen ay yumurtlama haftası gittim lazer oldum bu ay adetten hemen sonra gittim aşı oldum 4 dozu vuruldum bu ay hiç öyle seylere girmiycem etki eder mi bilmiyorum kafam bi milyon oldu tabi her sey Allah dan bi daha yaşamamayı dilerim

Insallah bidaha yasamazsin canim benimde 3.asimi olmam gerekiyor ama bende guvenemiyorum ki etki eder mi etmezmi akisina birakalim bu ay bakalim nasil olcak dusunmemeye calisalim insan ilk karar verdiginde hemen olcakmis gibi geliyo sonra olmayinca uzuluyoruz ama elbet olucak saglikliyiz sonucta cok sukur olmamasi icin bi neden yok benimde bugun baya moralim bozuldu biliyodum olucagimi ama simdi 1 ay daha bekliycem diye canim skildi baya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…