- 29 Aralık 2020
- 4.630
- 5.236
-
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #6.681
hepimizin hakkında hayırlısı olsun kuzum . Allah tez zamanda bebişlerimize kavuştursun inşallah. benim bata da 7 gün kaldı bide bu akşam değerlendirir bide cumatesi .sonrası Allah kerim..Canım benim insAllah seninde olacak ben senin için çok inanıyorum güzel olacak bak görürsün sende inan
Bende onu diyorum yani insanlar böle diyor hiç çizgi bile cikmiyor falan vs vs e bu silikler ne o zaman bunun içinde tez ayarlamak lazım gönlumuzce olsun canım ne bilim
Hadi bakalım hayırlı haberler alalım senden de insAllahhepimizin hakkında hayırlısı olsun kuzum . Allah tez zamanda bebişlerimize kavuştursun inşallah. benim bata da 7 gün kaldı bide bu akşam değerlendirir bide cumatesi .sonrası Allah kerim..
Canım o akıntıya yumurtlama diyorlar bildiğim ama bende hiç öle olmuyor mesela ovu testi ile takip ediyorum ya hiç o şekilde akıntım yok herkesin farklı işte ama seninki sanırım yumurtlama akıntısıkızlar herkese selam .bişey sorucam idrar sonrası gelen akıntı sizce ne olabilir. özellikle akşamları oluyor. wc öncesi bakıyorum bazen hiç yok bazen çok az ama wc sonrası afedersiniz grip olursunda burun sümkürürsün yaa onun gibi bir akıntı özür dilerim böyle tarif ettiğim için ama anlamanız için yazdım.
canım sadece wc sonrası geliyor ama .sürekli değil . adete 7 gün kaldı ovulasyon yapmadım oda olabilir elbette ama aynısını bundan 1 hafta öncede yaşadım . böyle şeffaf değil ama tarif ettiğim renkte. enfeksiyon olamaz koku kaşıntı bişey yokCanım o akıntıya yumurtlama diyorlar bildiğim ama bende hiç öle olmuyor mesela ovu testi ile takip ediyorum ya hiç o şekilde akıntım yok herkesin farklı işte ama seninki sanırım yumurtlama akıntısı
Analdim canım sen değerlendir ama genede herkesin bünyesi farklı ya canım şimdi ne bilim ben ona yordum yani baska arkadaşlar ne der bilemedim insAllah çift yumurtlarsinda çift Bebek olur hecanım sadece wc sonrası geliyor ama .sürekli değil . adete 7 gün kaldı ovulasyon yapmadım oda olabilir elbette ama aynısını bundan 1 hafta öncede yaşadım . böyle şeffaf değil ama tarif ettiğim renkte. enfeksiyon olamaz koku kaşıntı bişey yok
Yumurtlamada olabilir elbette sonuçta yumurtalarım geç büyüyor bu ay bişey yapmadım yaa bilmiyorum ne zaman oldu yada olacak. 1 dolu 1 boş değerlendiriyorum bu ay.zaten az kaldıAnaldim canım sen değerlendir ama genede herkesin bünyesi farklı ya canım şimdi ne bilim ben ona yordum yani baska arkadaşlar ne der bilemedim insAllah çift yumurtlarsinda çift Bebek olur he
Canım benim Allah sonumuzu hayır etsin vardır bı vakit saat olsun bakalım sağlık olsunda hepsi olur bu ay olmaz birdahaki aya nasip olur seninde ardından gelir zaten insAllah i birdaha bu şekilde yaşamazsın sende sağlıkla Güzel bir gebelik olur herkese nasip etsin rabbim çok aminnnnnnAllah a cok sükür en azından hamile kalabılıyorum ben buna da şükür ediyorum Allah ın bi bildiği vardır üzüntünün sonu ferahlıktır sağlıklı olcagına da inancım var bu sürec de cok burda olmamaya karar verdim arada bakar cıkarım Allah herkesin kalbinin ekmeğini avucuna versinolmayan bi seyi olmus gibi hiç bi zaman söylemedim göz var nizam var testler de orta da normal adet kanamasıyla dıgeri de ayırt edebiliyorum artık bu oglumdan öncekiyle 3 kimyasal oldu basıma gelen ben isterim ki kimse yasamasın demek istedim
Aminn canım rabbim sağlıklı gebelik geçirmeyi nasip etsinCanım benim Allah sonumuzu hayır etsin vardır bı vakit saat olsun bakalım sağlık olsunda hepsi olur bu ay olmaz birdahaki aya nasip olur seninde ardından gelir zaten insAllah i birdaha bu şekilde yaşamazsın sende sağlıkla Güzel bir gebelik olur herkese nasip etsin rabbim çok aminnnnnn
MahsaAllah canım.. eminim oğluşuna.. kardeş vericeksin.. güzle düşün güzel olcacak İnshaAllah..Allah a cok sükür en azından hamile kalabılıyorum ben buna da şükür ediyorum Allah ın bi bildiği vardır üzüntünün sonu ferahlıktır sağlıklı olcagına da inancım var bu sürec de cok burda olmamaya karar verdim arada bakar cıkarım Allah herkesin kalbinin ekmeğini avucuna versinolmayan bi seyi olmus gibi hiç bi zaman söylemedim göz var nizam var testler de orta da normal adet kanamasıyla dıgeri de ayırt edebiliyorum artık bu oglumdan öncekiyle 3 kimyasal oldu basıma gelen ben isterim ki kimse yasamasın demek istedim
İnsallah canım üzüldüm rabbim kimseye yasatmasın bugün kendimi daha iyi hissediyorum yeniden o canlı ses tonum da enerjim de gelecek biliyorum cok tesekkur ederimMahsaAllah canım.. eminim oğluşuna.. kardeş vericeksin.. güzle düşün güzel olcacak İnshaAllah..
Herhalde ayırt edebilir bri isam yıllar onc emir birkez düşük yaptım.. ben bile unutmam nasıl farklı olduğunu.. senin 3 kimyasal artık yani herhalde bilirsin ... Kimse buna bişey diyemezz
Evet kuzummm bencede.. tamam burda birbirimize destek oluruz yardimlasiriz.. ama burası kilitli bir oda değil.. herkes iyi niyetle gelmiyor MALESEF.. kimin ne niyetle olduğu belli olmuyor işte..İnsallah canım üzüldüm rabbim kimseye yasatmasın bugün kendimi daha iyi hissediyorum yeniden o canlı ses tonum da enerjim de gelecek biliyorum cok tesekkur ederimrabbim kimseyi cok istediği bir seyle sınamasın ama suna o kadar emin oldum ki bazı seyler iyi yada kötü kendimize kalmalı her seyi herkez bilmek zorunda degıl böylelikle acıklama yapmak zorunda da kalmazsın kendi kendine atlatmak acıklama yapıp üzülmekten daha iyidir
Amin canımBence artık konu da değişsin sonuçta kimyasal da olsa bir insanın umudu gitti yani.. fazla deşmeyelim yaraları kizlarr
yeni gün yeni umut.. Rabbim hepimize Nasib etsin en kısa zamanda
Aynen canım hayırlısı beklemek en iyisiAynen canım ben zaten hamileyim demiyorum demedimde zaten şimdiye kadar ama kimyasal geçirenlere mevcut işte görüyoruz örnek ama suda var ki test yapıp hiç çizgi goremeyenlerde var yani mesela bazen diolar ya aylardır silik çizgi kuruma çizgisi falan bile göremiyorum onu görsem bari falan diye bazen yaziolar ya kızlar yani değişik şeyler bakalım Allah'ım herkesin kalbine göre versin hayırlısıni versin isteyen herkese tez zamanda
Cikmasi için değil canım doktorlar garanti olsun diye beş gün diyolarYok o kadar da değil bence millet şak diye kaç gün öncesinden cikiyor yanio kadar da beklenmez çıkan çıkıyor canım yani