Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin canım sen nasılsın nasıl gidiyor
Iyiyim çok şükür canim bugun doktora gittim keseyi gördüm haftaya da kalp atisi icin gideceğim şuan hersey yolunda gibi sadece sata göre 6+3 ama usg de 5+3 çıktı benim yumurtlama 21.gunde oldu onunla alakalı sanırım

Yumurtlamana gore ilerler canım sag salim kucagına al

Oh masAllah subhanAllah ona takilma bence 1 hafta zaten nasıl hesapliyorlar anlmadim bende haftaya da insAllah minik kalbini görürsun ne güzel işte bak dikakt et kendine kar soguk falan aman deyim canım benim bizlerede dua et insAllah

Sizce vermelimiyim hemen daha önce kimyasal gebelik yasadım gecen sene o yüzden korkuyorum bikaç gün gecsin diye süşündüm ama napmalıyım
Vala canım sen nasıl istersen öyle yap çizgiler net ama istersen bekle istersen hemen git zaten cikacak şu anda

Sizce vermelimiyim hemen daha önce kimyasal gebelik yasadım gecen sene o yüzden korkuyorum bikaç gün gecsin diye süşündüm ama napmalıyım
İstersen bi hafta gecsın öyle git istersen hemen git sana kalmış insallah saglıkla tutunsun onu hiç deme cunku ne dusunuyosan basına geliyo her sey Allah dan içinden nasıl geliyosa öyle davran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…