- 26 Temmuz 2018
- 6.218
- 7.341
- 32
-
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #6.641
Iyiyim çok şükür canim bugun doktora gittim keseyi gördüm haftaya da kalp atisi icin gideceğim şuan hersey yolunda gibi sadece sata göre 6+3 ama usg de 5+3 çıktı benim yumurtlama 21.gunde oldu onunla alakalı sanırımAmin canım sen nasılsın nasıl gidiyor
İnsallah Canım saglıkla tutunsunKızlar yaptığım test akşama doğru bu çıkıyor
Yumurtlamana gore ilerler canım sag salim kucagına alIyiyim çok şükür canim bugun doktora gittim keseyi gördüm haftaya da kalp atisi icin gideceğim şuan hersey yolunda gibi sadece sata göre 6+3 ama usg de 5+3 çıktı benim yumurtlama 21.gunde oldu onunla alakalı sanırım
Oh masAllah subhanAllahIyiyim çok şükür canim bugun doktora gittim keseyi gördüm haftaya da kalp atisi icin gideceğim şuan hersey yolunda gibi sadece sata göre 6+3 ama usg de 5+3 çıktı benim yumurtlama 21.gunde oldu onunla alakalı sanırım
İnsAllah canım benim yaİnsallah Canım saglıkla tutunsun
Yaptım silik çizgiyi gördüm allahın izniyle ama baya silik işk 5dakika içinde çıktıElinde test varsa yap canım olmazsan yine yap
İnsallah saglıkla tutunurYaptım silik çizgiyi gördüm allahın izniyle ama baya silik işk 5dakika içinde çıktı
İnşallah isteyen herkese nasip etsin rabbim 2.5 senedirsyordumİnsallah saglıkla tutunur
Bizede atar mısın canım bakalım bı bat ne zamanYaptım silik çizgiyi gördüm allahın izniyle ama baya silik işk 5dakika içinde çıktı
Aminnnnnİnşallah isteyen herkese nasip etsin rabbim 2.5 senedirsyordum
Cok uzun bi süre canım rabbim yüzünü güldürsünİnşallah isteyen herkese nasip etsin rabbim 2.5 senedirsyordum
aslında daha kırmızıydı kuruyunca soluklaştıBizede atar mısın canım bakalım bı bat ne zaman
bat dündü. 1 gün geçiktiBizede atar mısın canım bakalım bı bat ne zaman
amin hepimizinki inşallah güldürsünCok uzun bi süre canım rabbim yüzünü güldürsün
Çok sevindim canım adina maşAllah insAllah sağlıkla ilerlesin bebişinaslında daha kırmızıydı kuruyunca soluklaştı
Yürekten dua ediyprum bu uğurda cekilen sıkıntıları hayal kırıklıkları çok tattım Allah isteyen herkese nasip etsin dualarım sizinleÇok sevindim canım adina maşAllah insAllah sağlıkla ilerlesin bebişinbizlerede dua et canım
Sizce vermelimiyim hemen daha önce kimyasal gebelik yasadım gecen sene o yüzden korkuyorum bikaç gün gecsin diye süşündüm ama napmalıyım
Vala canım sen nasıl istersen öyle yap çizgiler net ama istersen bekle istersen hemen git zaten cikacak şu andaSizce vermelimiyim hemen daha önce kimyasal gebelik yasadım gecen sene o yüzden korkuyorum bikaç gün gecsin diye süşündüm ama napmalıyım
İstersen bi hafta gecsın öyle git istersen hemen git sana kalmış insallah saglıkla tutunsunSizce vermelimiyim hemen daha önce kimyasal gebelik yasadım gecen sene o yüzden korkuyorum bikaç gün gecsin diye süşündüm ama napmalıyım