-
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #6.661
Insallah canim tesekkur ederim güzel düşüncelerin için sizinde güzel gunlerinizi görelim inşallahOh masAllah subhanAllahona takilma bence 1 hafta zaten nasıl hesapliyorlar anlmadim bende haftaya da insAllah minik kalbini görürsun ne güzel işte bak dikakt et kendine kar soguk falan aman deyim canım benim bizlerede dua et insAllah
İyi aksamlar canım sen nasılsın benim bat 28 beklemekteyimİyi akşamlar kızlar nasılsınız, son durumlar nasıl
Oooo MashaAllah canım çok Sevindim.. hayırla sağlıkla gelsinIyiyim çok şükür canim bugun doktora gittim keseyi gördüm haftaya da kalp atisi icin gideceğim şuan hersey yolunda gibi sadece sata göre 6+3 ama usg de 5+3 çıktı benim yumurtlama 21.gunde oldu onunla alakalı sanırım
canım günaydın bu ay seni bekliyorum testi tekrarladın mı bugünİyi aksamlar canım sen nasılsın benim bat 28 beklemekteyim
Günaydın canım benim yok bu gün yapmadın dün yapmistim canım olmazsam yarın yaparım birde dahada yapmam ama karnım ağrıyor ya ne bilim bu siliklere güvenmiyorum ben hicde hamile gibi hissetmiyorum kicanım günaydın bu ay seni bekliyorum testi tekrarladın mı bugün
Günaydın canım benim yok bu gün yapmadın dün yapmistim canım olmazsam yarın yaparım birde dahada yapmam ama karnım ağrıyor ya ne bilim bu siliklere güvenmiyorum ben hicde hamile gibi hissetmiyorum ki
resimde bu sefer göremedim gibi sanki canım . yarın değilde regl gününde yap olmazsan bence garanti olsunGünaydın canım benim yok bu gün yapmadın dün yapmistim canım olmazsam yarın yaparım birde dahada yapmam ama karnım ağrıyor ya ne bilim bu siliklere güvenmiyorum ben hicde hamile gibi hissetmiyorum ki
resimde bu sefer göremedim gibi sanki canım . yarın değilde regl gününde yap olmazsan bence garanti olsun
Aynen öyle yaparım canım artık nasip çizgisi net olanalr bile regl oluyor nedir bu bende anlamadimresimde bu sefer göremedim gibi sanki canım . yarın değilde regl gününde yap olmazsan bence garanti olsun
aynen yaa .testte çıkıyor osnra regl oluyorlar. yaa testler bozuk yada kimyasal oluyor başka açıklaması olamaz . hayırlısı artık kuzumAynen öyle yaparım canım artık nasip çizgisi net olanalr bile regl oluyor nedir bu bende anlamadim
Cok küçük değerleri bile algiliyo testler belirgin bı çizgi görmedikçe adet geçmedikçe hamileyim demiceksin bence. En garantisi de kan tabikii.aynen yaa .testte çıkıyor osnra regl oluyorlar. yaa testler bozuk yada kimyasal oluyor başka açıklaması olamaz . hayırlısı artık kuzum
zaten kadınlar bazı aylar farkında olmadan kimyasal gebelik yaşar mış. doktorlar boşa demiyor regl günü geçince test yapın diye .ama biz dayanamıyoruz o başkaCok küçük değerleri bile algiliyo testler belirgin bı çizgi görmedikçe adet geçmedikçe hamileyim demiceksin bence. En garantisi de kan tabikii.
Tabi canım adet gününden beş gün sonra diyolar. En garantisi de o bencezaten kadınlar bazı aylar farkında olmadan kimyasal gebelik yaşar mış. doktorlar boşa demiyor regl günü geçince test yapın diye .ama biz dayanamıyoruz o başka
Aynen canım amin. İnsAllah bakalım nasipaynen yaa .testte çıkıyor osnra regl oluyorlar. yaa testler bozuk yada kimyasal oluyor başka açıklaması olamaz . hayırlısı artık kuzum
Aynen canım ben zaten hamileyim demiyorum demedimde zaten şimdiye kadar ama kimyasal geçirenlere mevcut işte görüyoruz örnek ama suda var ki test yapıp hiç çizgi goremeyenlerde var yani mesela bazen diolar ya aylardır silik çizgi kuruma çizgisi falan bile göremiyorum onu görsem bari falan diye bazen yaziolar ya kızlar yani değişik şeyler bakalım Allah'ım herkesin kalbine göre versin hayırlısıni versin isteyen herkese tez zamandaCok küçük değerleri bile algiliyo testler belirgin bı çizgi görmedikçe adet geçmedikçe hamileyim demiceksin bence. En garantisi de kan tabikii.
Yok o kadar da değil bence millet şak diye kaç gün öncesinden cikiyor yaniTabi canım adet gününden beş gün sonra diyolar. En garantisi de o bence
mesela ben . hiç çift çizgi görmedim kuruma dahi olsaAynen canım ben zaten hamileyim demiyorum demedimde zaten şimdiye kadar ama kimyasal geçirenlere mevcut işte görüyoruz örnek ama suda var ki test yapıp hiç çizgi goremeyenlerde var yani mesela bazen diolar ya aylardır silik çizgi kuruma çizgisi falan bile göremiyorum onu görsem bari falan diye bazen yaziolar ya kızlar yani değişik şeyler bakalım Allah'ım herkesin kalbine göre versin hayırlısıni versin isteyen herkese tez zamanda
Canım benim insAllah seninde olacak ben senin için çok inanıyorum güzel olacak bak görürsün sende inanmesela ben . hiç çift çizgi görmedim kuruma dahi olsaaşılamada çatlatma iğnesi kullandım pozitif çıkıyor yaa onuda yapmadım nasılsa iğneden dolayı çıkacak yapmaya gerek yok diye