Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oh masAllah subhanAllah 🧿 ona takilma bence 1 hafta zaten nasıl hesapliyorlar anlmadim bende haftaya da insAllah minik kalbini görürsun 🤲 ne güzel işte bak dikakt et kendine kar soguk falan aman deyim canım benim bizlerede dua et insAllah ☺️☺️
Insallah canim tesekkur ederim güzel düşüncelerin için sizinde güzel gunlerinizi görelim inşallah 🥰

Iyiyim çok şükür canim bugun doktora gittim keseyi gördüm haftaya da kalp atisi icin gideceğim şuan hersey yolunda gibi sadece sata göre 6+3 ama usg de 5+3 çıktı benim yumurtlama 21.gunde oldu onunla alakalı sanırım
Oooo MashaAllah canım çok Sevindim.. hayırla sağlıkla gelsin ☺️

OKYANUS302 OKYANUS302 canım vallaha bu topige senin için geliyorum bakmaya sana.. yine bakayım dedim neler okudum böyle.. bikere üzülme .. önce senin sağlığın önemli.. bikere bana bir söyle noldu şimdi şuan hala lekenme devam ediyormu birde hala çamur gibi mi ?

canım günaydın bu ay seni bekliyorum testi tekrarladın mı bugün
Günaydın canım benim yok bu gün yapmadın dün yapmistim canım olmazsam yarın yaparım birde dahada yapmam ama karnım ağrıyor ya ne bilim bu siliklere güvenmiyorum ben hicde hamile gibi hissetmiyorum ki😕😕

Günaydın canım benim yok bu gün yapmadın dün yapmistim canım olmazsam yarın yaparım birde dahada yapmam ama karnım ağrıyor ya ne bilim bu siliklere güvenmiyorum ben hicde hamile gibi hissetmiyorum ki😕😕

Eklentiler

• IMG_20220125_173954.jpg
    IMG_20220125_173954.jpg
    47,1 KB · Görüntüleme: 38
resimde bu sefer göremedim gibi sanki canım . yarın değilde regl gününde yap olmazsan bence garanti olsun

Cok küçük değerleri bile algiliyo testler belirgin bı çizgi görmedikçe adet geçmedikçe hamileyim demiceksin bence. En garantisi de kan tabikii.
zaten kadınlar bazı aylar farkında olmadan kimyasal gebelik yaşar mış. doktorlar boşa demiyor regl günü geçince test yapın diye .ama biz dayanamıyoruz o başka

Cok küçük değerleri bile algiliyo testler belirgin bı çizgi görmedikçe adet geçmedikçe hamileyim demiceksin bence. En garantisi de kan tabikii.
Aynen canım ben zaten hamileyim demiyorum demedimde zaten şimdiye kadar ama kimyasal geçirenlere mevcut işte görüyoruz örnek ama suda var ki test yapıp hiç çizgi goremeyenlerde var yani mesela bazen diolar ya aylardır silik çizgi kuruma çizgisi falan bile göremiyorum onu görsem bari falan diye bazen yaziolar ya kızlar yani değişik şeyler bakalım Allah'ım herkesin kalbine göre versin hayırlısıni versin isteyen herkese tez zamanda🤲🤲🤲🤲🤲🤲

Aynen canım ben zaten hamileyim demiyorum demedimde zaten şimdiye kadar ama kimyasal geçirenlere mevcut işte görüyoruz örnek ama suda var ki test yapıp hiç çizgi goremeyenlerde var yani mesela bazen diolar ya aylardır silik çizgi kuruma çizgisi falan bile göremiyorum onu görsem bari falan diye bazen yaziolar ya kızlar yani değişik şeyler bakalım Allah'ım herkesin kalbine göre versin hayırlısıni versin isteyen herkese tez zamanda🤲🤲🤲🤲🤲🤲
mesela ben . hiç çift çizgi görmedim kuruma dahi olsa 😂 aşılamada çatlatma iğnesi kullandım pozitif çıkıyor yaa onuda yapmadım nasılsa iğneden dolayı çıkacak yapmaya gerek yok diye

mesela ben . hiç çift çizgi görmedim kuruma dahi olsa 😂 aşılamada çatlatma iğnesi kullandım pozitif çıkıyor yaa onuda yapmadım nasılsa iğneden dolayı çıkacak yapmaya gerek yok diye
Canım benim insAllah seninde olacak ben senin için çok inanıyorum güzel olacak bak görürsün sende inan ❤️

Bende onu diyorum yani insanlar böle diyor hiç çizgi bile cikmiyor falan vs vs e bu silikler ne o zaman bunun içinde tez ayarlamak lazım gönlumuzce olsun canım ne bilim 🥰🤲

X