- Konu Sahibi OKYANUS302
- #6.621
Bugün çok yoğun sarı akintim başladı. Heralde baya büyük yumurtlucam bu ay
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsallah denk gelir ben artık hıç bir sey yapmıycamBugün çok yoğun sarı akintim başladı. Heralde baya büyük yumurtlucam bu ay
Yapma canım çok gerdin kendini çok uğraştın boşver olursa zaten hicbisey yapmadan da olur. Herşeyin iyiyse sen ve eşinde problem yoksa zaten bırak yapma nasipse olur. İlk cocugimda hiç nisey yapmamıştım folik asit bile icmemistim.ama oldu. Bilmiyom ben artık relaxim olursa olur diyorum . Bu ay bunları yicem zaten severim yemeyi başkada yok iki üç gune bı ilişki tammmdir . Düzenli ilişkide zaten tutar dedi doktorİnsallah denk gelir ben artık hıç bir sey yapmıycam
Ben onu da yapmıycam bu ay hiç bi sey yapmıycam salmıycam da kafamı dinliycem Bos gececem ne test ne yeme içme ne ilişki en azından kafam rahat eder vücudum da dınlenirYapma canım çok gerdin kendini çok uğraştın boşver olursa zaten hicbisey yapmadan da olur. Herşeyin iyiyse sen ve eşinde problem yoksa zaten bırak yapma nasipse olur. İlk cocugimda hiç nisey yapmamıştım folik asit bile icmemistim.ama oldu. Bilmiyom ben artık relaxim olursa olur diyorum . Bu ay bunları yicem zaten severim yemeyi başkada yok iki üç gune bı ilişki tammmdir . Düzenli ilişkide zaten tutar dedi doktor
Eşim test falan vermedi onu bilemiycem ama olsa bu kadar da olmaz herhalde diye dusunuyorum ben zaten her seye baktırdım ama yine gidecem iki kez oldugunu diycem bu ay pas ben kafa dinleme arada bakarımYapma canım çok gerdin kendini çok uğraştın boşver olursa zaten hicbisey yapmadan da olur. Herşeyin iyiyse sen ve eşinde problem yoksa zaten bırak yapma nasipse olur. İlk cocugimda hiç nisey yapmamıştım folik asit bile icmemistim.ama oldu. Bilmiyom ben artık relaxim olursa olur diyorum . Bu ay bunları yicem zaten severim yemeyi başkada yok iki üç gune bı ilişki tammmdir . Düzenli ilişkide zaten tutar dedi doktor
ikinciyi düşünmedim hiç inşallah hayırlısıyla birtane nasip olsunda hepimize dua ediyorum, en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin Allah'ımzaten eşim de bende hele ilki olsun 2. yi beklemeden başlıycaz çalışmalara diyoruz. nasip tabi.doğumdan 5 6 ay sonra başlarız
Hakkinizda hayırlısı canimmEşim test falan vermedi onu bilemiycem ama olsa bu kadar da olmaz herhalde diye dusunuyorum ben zaten her seye baktırdım ama yine gidecem iki kez oldugunu diycem bu ay pas ben kafa dinleme arada bakarım
Cok uzuldum canim benim bozma moralini leke gelmeye devam ediyor mu en kisa surede bi doktora git hersey olacagina varir ben bu ay test bile yapmadim cunku kasiklarim agriyo adet olucam belli daha onumuzde cok zaman var illa olucak Allah bilir cok fazla dusundukce kendi kendimize yapiyoruz benimde hep kafamda esim cok dusunuyosun olcagi bile varsa stresinden olmuyo diyo biraz kendi haline birakalim sabredicez umudumuzu kesmiycez canim eminim olucak ❤Eşim test falan vermedi onu bilemiycem ama olsa bu kadar da olmaz herhalde diye dusunuyorum ben zaten her seye baktırdım ama yine gidecem iki kez oldugunu diycem bu ay pas ben kafa dinleme arada bakarım
Tesekkur ederim canım bosver en güzeli yapmamak ben akıllanmadım yapmasaydım bilmeseydim bazı seyleri daha iyiydiCok uzuldum canim benim bozma moralini leke gelmeye devam ediyor mu en kisa surede bi doktora git hersey olacagina varir ben bu ay test bile yapmadim cunku kasiklarim agriyo adet olucam belli daha onumuzde cok zaman var illa olucak Allah bilir cok fazla dusundukce kendi kendimize yapiyoruz benimde hep kafamda esim cok dusunuyosun olcagi bile varsa stresinden olmuyo diyo biraz kendi haline birakalim sabredicez umudumuzu kesmiycez canim eminim olucak ❤
Oyle canim 2 gunde 1 degerlendirelim gerisi Allaha kalmis benim ilki cocuk dusunmuyoken oldu sok olmustm simdi istiyorum olmuyo doltor bile dedi planli gebelikler hemen olmaz stresten dolayi diye ama sen yinede guzelce bi muayne ol bu kimyasalinda belki bi cozumu biseyi vardir hayatta herseyin bi cozumu vardir onemli olan moral motivasyonTesekkur ederim canım bosver en güzeli yapmamak ben akıllanmadım yapmasaydım bilmeseydim bazı seyleri daha iyiydi
çok stres yapma canım bence bak ben bu ay sadece bir sefer değerlendirebildim akıntılardan anladığım kadarıyla galiba çatlama zamanıydı ama tek sefer oldu sonra pek fırsatımız olmadı eşimin işi benim işler derken birde bu ay bal polen arı sütü karısımına başlamıstım ama üzülmedim biraz sakin bıraktım daha hiç anne olamadımİnsallah denk gelir ben artık hıç bir sey yapmıycam
İnsallah olur canım elinden geleni yap gerisi Allah dan benim de kafam dinlensin azıcık kendimi cok yorgun hissediyorumçok stres yapma canım bence bak ben bu ay sadece bir sefer değerlendirebildim akıntılardan anladığım kadarıyla galiba çatlama zamanıydı ama tek sefer oldu sonra pek fırsatımız olmadı eşimin işi benim işler derken birde bu ay bal polen arı sütü karısımına başlamıstım ama üzülmedim biraz sakin bıraktım daha hiç anne olamadım
Kafa dinlemek istiyorum azıcık kendşmş savasdan cıkmos gibi hissediyorum bünye olarak aynı seyi yasamak istemiyorum yoruldum yorgunum kendimi ne zaman iyi hissedersem artık o zaman deneme isleri asabım bozulduOyle canim 2 gunde 1 degerlendirelim gerisi Allaha kalmis benim ilki cocuk dusunmuyoken oldu sok olmustm simdi istiyorum olmuyo doltor bile dedi planli gebelikler hemen olmaz stresten dolayi diye ama sen yinede guzelce bi muayne ol bu kimyasalinda belki bi cozumu biseyi vardir hayatta herseyin bi cozumu vardir onemli olan moral motivasyon
Canim erken gebelik 1 degeri bile algılıyor. O yuzden ısrarla erken gebelik yapmadim bende. Kasette çıksın istiyorum oda çıkmıyor. Hele regl bir bitsin. Biraz dinlenirsin beslenmene vs dikkat et. Yumurtalama zamanin gelince yine ayni heyecan gelir. Malesf bu döngüyü hep yaşadık. Allaha tevekkül edecez. Yapacak başka birseyimiz yokKafa dinlemek istiyorum azıcık kendşmş savasdan cıkmos gibi hissediyorum bünye olarak aynı seyi yasamak istemiyorum yoruldum yorgunum kendimi ne zaman iyi hissedersem artık o zaman deneme isleri asabım bozuldu
Bugun ki kasette silik de olsa vardı canım ona ne diyeceksin peki hadi erken gebelik algıladı akıntıyla karısık kan geldi bide 27 Ocak tarihim ne bilim anlamadım ki orası oyle zaten hersey nasip Allah dan elden ne gelir daha hıç bir sey yapmıycam canım bu ay deneme yok kafam rahat etsin usandım iki ay aynı sey görmesem bu kadar etkilenmem en azından adet oldum derim bugun ki kaset testdi dün ki erken gebelikti dün ki lh resmen pike yakındı kıpkırmızıydı sımdı silinmiş kafamı dinliycem bu ay hiç bısey yapmıycamCanim erken gebelik 1 degeri bile algılıyor. O yuzden ısrarla erken gebelik yapmadim bende. Kasette çıksın istiyorum oda çıkmıyor. Hele regl bir bitsin. Biraz dinlenirsin beslenmene vs dikkat et. Yumurtalama zamanin gelince yine ayni heyecan gelir. Malesf bu döngüyü hep yaşadık. Allaha tevekkül edecez. Yapacak başka birseyimiz yok
Çizgi belirginlesmis canimKızlar yaptığım test akşama doğru bu çıkıyor
Evet bakalım ne olacak çok merak ediyorum ya bizde sıkıntı var yada çizgilerde mavişim ya son 2 gün diyor bat diğeri 3 diyor yumurtlama 15 i bakalım nasipÇizgi belirginlesmis canim
Hadi hayırlısı canim Rabbım yüzünü güldürsnEvet bakalım ne olacak çok merak ediyorum ya bizde sıkıntı var yada çizgilerde mavişim ya son 2 gün diyor bat diğeri 3 diyor yumurtlama 15 i bakalım nasip
Amin canım sen nasılsın nasıl gidiyorHadi hayırlısı canim Rabbım yüzünü güldürsn