- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 33
-
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #6.601
Sinirim bozuldu iyice eşimle kan uyuşmazlığı var ben de bide troid var zaten en büyük etken ikisi kimyasal olayına bakayım ben de uzandım içim tıtrıyo sinirlerim bosaldıDur caNim bakalım . Zaten bu ayda böyle olursa kesin doktora git genetik test falan yapılıyormuş heralde öyle biseyler varmış tam bilmiyorum da. En azından bı doktora görün
Cogaldi mi canim. Benimde yerlesme olmustu pembe bir kan ve 2 saat kadar surmustuBenim yine gitti işte yapmayıp beklesem adet oldum derim yapıp görüp de Boyle oldu mu daha cok üzülüyorum bu iki oldu üzgünüm
Canim daha kimyasal olduğu belli değil.belki yerlesmedir bi doktora git kan ver kimyasal olup olmadigindan emin ol. Ona göre tedavi yaptırırsın..Sinirim bozuldu iyice eşimle kan uyuşmazlığı var ben de bide troid var zaten en büyük etken ikisi kimyasal olayına bakayım ben de uzandım içim tıtrıyo sinirlerim bosaldı
Pıhtılı geliyo suan sanmıyorum artık ki dursunCogaldi mi canim. Benimde yerlesme olmustu pembe bir kan ve 2 saat kadar surmustu
Yok canım pıhtılı geliyo suan bebek mi dururCanim daha kimyasal olduğu belli değil.belki yerlesmedir bi doktora git kan ver kimyasal olup olmadigindan emin ol. Ona göre tedavi yaptırırsın..
Günün geçmedi canım. Ama erken yumurtladim demiştin demekki öne gelmiş adetin hayırlısı olsun bosverr yapcak yok doktora git herseyine bakit normal değil bunlarYok canım pıhtılı geliyo suan bebek mi dururgıdıcem bi ara anlatcam yine bi muayne olcam sinirlerim bosaldı bu sefer gün de gecmedi sok oldum ya
Hoca ya git bence. Ünv hastanesinendeYok canım pıhtılı geliyo suan bebek mi dururgıdıcem bi ara anlatcam yine bi muayne olcam sinirlerim bosaldı bu sefer gün de gecmedi sok oldum ya
Erken de yumurtlasam 28 günde oluyodum ama daha ayın 25 i eşim evdeyken bi gıdecem baktırdım da ben indirek cloobs diye bi test kan karıstı mı diye ıgne de oldum ama ne bilim niye tutunmuyo ben daha erken tert falan yapmam adeti beklerim en azından adet oldum derim Boyle gorup sonra kanama olunca sitrese giriyorum gerekirse buraya da girmem cok sitres oluyorum Boyle kendime ediyorumGünün geçmedi canım. Ama erken yumurtladim demiştin demekki öne gelmiş adetin hayırlısı olsun bosverr yapcak yok doktora git herseyine bakit normal değil bunlar
O bendede var biliyor musun sanki hamile kalınca bir neşe mutluluk gelecek tüm derdim bitecek gibi değişik hissediyorum, ama aslında oda bir amaç olarak görmekten kaynaklanıyor kendim için öyle görüyorum en azından , düşüncemi ve odağımi değiştirmeye çalışıyoruminşallah canım yaa, sanki hamile kalırsam tüm sıkıntım stresim yok olacak gibi .
Yani canım en iyisi adet zamanı zaten. Bide beklentim çok olunca çok üzülüyor tabii. Olsun nasip bı evladımız var sıkıntı yapma dinlen doktora git kafanı dagit biraz iyi olursun ins.Erken de yumurtlasam 28 günde oluyodum ama daha ayın 25 i eşim evdeyken bi gıdecem baktırdım da ben indirek cloobs diye bi test kan karıstı mı diye ıgne de oldum ama ne bilim niye tutunmuyo ben daha erken tert falan yapmam adeti beklerim en azından adet oldum derim Boyle gorup sonra kanama olunca sitrese giriyorum gerekirse buraya da girmem cok sitres oluyorum Boyle kendime ediyorum
derdimiz şuan bu .inşallah oda hallolursa Refaha ereriz. Allah başka dert sıkıntı vermesin cümlemizeO bendede var biliyor musun sanki hamile kalınca bir neşe mutluluk gelecek tüm derdim bitecek gibi değişik hissediyorum, ama aslında oda bir amaç olarak görmekten kaynaklanıyor kendim için öyle görüyorum en azından , düşüncemi ve odağımi değiştirmeye çalışıyorum
Hayırlısı olsun görüp sonra sekil 1 ben gibi olmak da var bu iki oldu görmekle de bitmiyo sitres yoluderdimiz şuan bu .inşallah oda hallolursa Refaha ereriz. Allah başka dert sıkıntı vermesin cümlemize
Canım üst üste yaşamak zor gerçekten,Cok.uzuldumYok canım pıhtılı geliyo suan bebek mi dururgıdıcem bi ara anlatcam yine bi muayne olcam sinirlerim bosaldı bu sefer gün de gecmedi sok oldum ya
Aminnn canimmmderdimiz şuan bu .inşallah oda hallolursa Refaha ereriz. Allah başka dert sıkıntı vermesin cümlemize
gördüğüm kadarı ile sen çok kendi kendine stres yapıyorsun canım bizden fazlasın. biraz kafanı dağır burası da iyi gelmiyorsa sana ara ver dinlen. en yakın zamanda da doktora gitHayırlısı olsun görüp sonra sekil 1 ben gibi olmak da var bu iki oldu görmekle de bitmiyo sitres yolu
zaten eşim de bende hele ilki olsun 2. yi beklemeden başlıycaz çalışmalara diyoruz. nasip tabi.doğumdan 5 6 ay sonra başlarızAminnn canimmm
Enn önemlisi sağlık, elhamdülillah sağlığımız yerinde deneriz deneriz olmadı artık son çare tüp bebek , o yüzden çok hırpalamiyorum kendimi
Şoka girdim iki kez aynı sey olunca oglumdan önce de kımyasal gecırdım onda kan da vermıstim iyice tecrube oldum o konuda sonra oglum oldu hemen oglumdan sonra Aralık ayı yine kimyasal testler de yine cıktı ama kan vermedim bide o ara eltimler vardı onda hıç bısey yapamadım onun üstüne bu saglıklı olur dedim yine aynı sey daha günüm de gelmedi yine leke arkası camur gibi pıhtılı kan yani insan sitres oluyo tabi ama en azından görmesem adet oldum derim daha sabah test yaptım ya ben ona sasıyorum var ama sonu hüsran insan niye beni buluyo diyo yanigördüğüm kadarı ile sen çok kendi kendine stres yapıyorsun canım bizden fazlasın. biraz kafanı dağır burası da iyi gelmiyorsa sana ara ver dinlen. en yakın zamanda da doktora git
Onu esim de dedi biraz evvel ciddi misin dedi yazık oda inanamadı sımdı ki aklım olsa hemen arkasına yapardım diye ara verince de rahim bi afallıyo mu nedir yada benim sansım yok cidden cok sitres oluyorum bunun ilki ikincisi yok isteyince her sey basa donuyo Inan kizaten eşim de bende hele ilki olsun 2. yi beklemeden başlıycaz çalışmalara diyoruz. nasip tabi.doğumdan 5 6 ay sonra başlarız
Erken öğrenmek bile iyi değil bu yüzden .ama duramıyoruz işte .çok geçmiş olsun canım herşey AllahtanŞoka girdim iki kez aynı sey olunca oglumdan önce de kımyasal gecırdım onda kan da vermıstim iyice tecrube oldum o konuda sonra oglum oldu hemen oglumdan sonra Aralık ayı yine kimyasal testler de yine cıktı ama kan vermedim bide o ara eltimler vardı onda hıç bısey yapamadım onun üstüne bu saglıklı olur dedim yine aynı sey daha günüm de gelmedi yine leke arkası camur gibi pıhtılı kan yani insan sitres oluyo tabi ama en azından görmesem adet oldum derim daha sabah test yaptım ya ben ona sasıyorum var ama sonu hüsran insan niye beni buluyo diyo yani