- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 33
-
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #6.521
İyiyim kuzum çok şükür yeni ay yeni umutlarbat ne zaman senin inşallah emeklerinin karşılığını alırsın canım insallah canım amin 27 Ocak batım
Olcak ben inanıyorum her seyin vakti saati var valla okuyorum ben biliyorum seniAyy inşallah canım yaa nasip kısmet
Cıkar canım salı dıyodum zaten en güzel sitrese gırmemek zaten beta günlük artnıyo ki 2 güne 2 katı ya bugun az da olsa gordum yarın degıl carsamba ve cumaya daha belli olur ondan dedim persembe yapayım içim rahat etsin ama dayanamaz yaparsam atarımSende yap yarın kaseti bidaha dene çıkar ondada belki
Yasın daha genc ben de 27 de oglumu dogurdum 26 son zamanı hamileydim en verimli zaman 26 27 28 valla nasip olurCanım daha önce sordum ama unutuyorum o yüzden Bi daha sordum. Ben 28 e merdiven dayadım. Martta 2 yıl olacak deneyeli. Evlendikten 10 ay sonra istemeye başlamıştık ama hala istiyoruz işte evleneli 3 yıl olacak
Ağzın bal damlıyor valla canımVala aynı bende unuturume yaş gidiyor hee olur canim benim insAllah vakit saat gelince sebepsiz işte vardır rabbimin bildiği ama sana diykrum ya hissediyorum seni güzel olacak
Sımdı yumurta takibi ilaçla yumurta buyutme catlatma ignesi burda cok duyuyorum her seyi dene iyi bi doktor önce nasip olurİnşallah canım. Hakkımızda hayırlısı
Evt canım bu ay olmazsa doktor takibinde çatlatma iğnesi istiycem doktordanÇatlatma iğnesi ama dime bu ay yapmayı düşünüyorsun olmazsa eğer
Evt canım mucizeler çok. En kısa zamanda bizide bulsunOlcak ben inanıyorum her seyin vakti saati var valla okuyorum ben biliyorum seni
Cıkar canım salı dıyodum zaten en güzel sitrese gırmemek zaten beta günlük artnıyo ki 2 güne 2 katı ya bugun az da olsa gordum yarın degıl carsamba ve cumaya daha belli olur ondan dedim persembe yapayım içim rahat etsin ama dayanamaz yaparsam atarım
Yasın daha genc ben de 27 de oglumu dogurdum 26 son zamanı hamileydim en verimli zaman 26 27 28 valla nasip olurben de 30 um rabbim nasip ettikten sonra 38 de ilk anne olan bile var gunumuz oyle artık
Benimde olmazsa belki bende isterim ya vala genelde herkes yapıyor gerçi doktora tahlillerimi gösterdim ya ben ona 1 yıl dedimEvt canım bu ay olmazsa doktor takibinde çatlatma iğnesi istiycem doktordan
Canım çatlatma iğnesi ile hamile kalan çok kişi var burda. Ben Bi tek aşılama da denedim. Doktordan femara arkasından takip sonrada çatlatma iğnesi ile deniycem. Sen eşini rutin komyorle yolladın mı hiç ihmal etmeyinBenimde olmazsa belki bende isterim ya vala genelde herkes yapıyor gerçi doktora tahlillerimi gösterdim ya ben ona 1 yıl dedimgerek yok dedi hiç bulaşma dedi bana 5 ay olduğunu demedim ama başka bir doktora gidip hani aklimdan geçmiyor değil ne bilim amannnnn öle işte canikom ya
Yok onu yapmadık canım benim tahliller falan temiz de eşimle gitmedik henüz onuda yaparız test veriyor dime sperm testi mi başka bir şeye gerek yok dimeCanım çatlatma iğnesi ile hamile kalan çok kişi var burda. Ben Bi tek aşılama da denedim. Doktordan femara arkasından takip sonrada çatlatma iğnesi ile deniycem. Sen eşini rutin komyorle yolladın mı hiç ihmal etmeyin
Normalde ilk hormon testi yapıyorlar ama gerek yok özele gidecekseniz direk sperm testi yaptırın onun sonucuna göre anlaşılır zaten. İhmal etmeyin biz mesela bana yöneldik 8 ay çöpe gitti eşim tedaviye geç başmış olduYok onu yapmadık canım benim tahliller falan temiz de eşimle gitmedik henüz onuda yaparız test veriyor dime sperm testi mi başka bir şeye gerek yok dime
Olcak canım bol bol Rabbimden dile nasip edecekEvt canım mucizeler çok. En kısa zamanda bizide bulsun
Zaten bi sen değilsin ki once herkez kadın odaklı oluyo sanki erkek de bısey olmaz gibi bastan oda gitseydi süreç daha farklı ilerlerdi yakınımızda da var konustugumuz için ben soyluyorum mesela burda da okuyorum cunku gitti oda verdi test diyo bakayım sonuclarına testin diyınce elimizde degıl doktor aldı diyo iyilik için desen de demek de istemiyolar yada yalan söylüyolar kendi gidiyo ha bire doktor bi seyin yok hormon testlerin temiz yumurtalıkların iyi adetin düzenli ama 1 sene neden olmadı eş de gitmek istemiyo erkeklerin bu konuda degısık tavırları var örnek verdimNormalde ilk hormon testi yapıyorlar ama gerek yok özele gidecekseniz direk sperm testi yaptırın onun sonucuna göre anlaşılır zaten. İhmal etmeyin biz mesela bana yöneldik 8 ay çöpe gitti eşim tedaviye geç başmış oldu
Gerçekten öyle canım ben mesela gittim hormon testleri genel olarak iyidi doktor yumurta geliştirici verdi her adet sonrası şu kadar kullan bırak arkasından bunu kullan 6 aya kalmadan hamile kalırsın dedi. Sonra 6 ay geçti yok olmadı başka doktora gittim oda aynı devam etti kimse eşimi sormuyor bende burda öğrendim eşimi teste gönderdim Allahtan o buna yanaşmayan tiplerden değil. Sonra sonu lar kötü çıktı ilaçlara başladı daha yenice düzeldi. Devlete gitti ilk yaptığı tek şey testestoron testi yaptı oda olmadı gerken aralıkta demiş yollamış ben içime sinmedi özele sperm testine yolladım. Devlet bile umursamıyor.Zaten bi sen değilsin ki once herkez kadın odaklı oluyo sanki erkek de bısey olmaz gibi bastan oda gitseydi süreç daha farklı ilerlerdi yakınımızda da var konustugumuz için ben soyluyorum mesela burda da okuyorum cunku gitti oda verdi test diyo bakayım sonuclarına testin diyınce elimizde degıl doktor aldı diyo iyilik için desen de demek de istemiyolar yada yalan söylüyolar kendi gidiyo ha bire doktor bi seyin yok hormon testlerin temiz yumurtalıkların iyi adetin düzenli ama 1 sene neden olmadı eş de gitmek istemiyo erkeklerin bu konuda degısık tavırları var örnek verdim
Bunda saklanacak bir şey yokki canım bencillik ve cahillik yani eş yada kendin önemli olan problem odaklı olmak buda cehalet yani malesef biz yeniyiz daha ama direk veririz yani insAllah gerek kalmaz gerçi ama sanki kalacak gibi yaZaten bi sen değilsin ki once herkez kadın odaklı oluyo sanki erkek de bısey olmaz gibi bastan oda gitseydi süreç daha farklı ilerlerdi yakınımızda da var konustugumuz için ben soyluyorum mesela burda da okuyorum cunku gitti oda verdi test diyo bakayım sonuclarına testin diyınce elimizde degıl doktor aldı diyo iyilik için desen de demek de istemiyolar yada yalan söylüyolar kendi gidiyo ha bire doktor bi seyin yok hormon testlerin temiz yumurtalıkların iyi adetin düzenli ama 1 sene neden olmadı eş de gitmek istemiyo erkeklerin bu konuda degısık tavırları var örnek verdim
Analdim canım direk özelde yapmak mantıklı kim ugrasacak ya heryer zaten sıkıntılı covid almış başını gidiyor ay bide bu çıktı başımıza ya Allah'ım hayır etsin sonumuzu valaNormalde ilk hormon testi yapıyorlar ama gerek yok özele gidecekseniz direk sperm testi yaptırın onun sonucuna göre anlaşılır zaten. İhmal etmeyin biz mesela bana yöneldik 8 ay çöpe gitti eşim tedaviye geç başmış oldu
Zaten şuan çoğu devlette pandemi yi bahane edip sperm testi yapmıyorlar. İnşallah güzel çıkar. Siz bir an önce yapın testi. Bu ay olmazsa. 3 gün ilişki olmasın 4.gün versin testiAnaldim canım direk özelde yapmak mantıklı kim ugrasacak ya heryer zaten sıkıntılı covid almış başını gidiyor ay bide bu çıktı başımıza ya Allah'ım hayır etsin sonumuzu vala
Öyle tabi bileceksin bazı seyleri cidden gözü kapalı olmak da iyi degıl cok iyi yapmıssın yoksa kendin gezecektin doktor doktor bilmek önemliGerçekten öyle canım ben mesela gittim hormon testleri genel olarak iyidi doktor yumurta geliştirici verdi her adet sonrası şu kadar kullan bırak arkasından bunu kullan 6 aya kalmadan hamile kalırsın dedi. Sonra 6 ay geçti yok olmadı başka doktora gittim oda aynı devam etti kimse eşimi sormuyor bende burda öğrendim eşimi teste gönderdim Allahtan o buna yanaşmayan tiplerden değil. Sonra sonu lar kötü çıktı ilaçlara başladı daha yenice düzeldi. Devlete gitti ilk yaptığı tek şey testestoron testi yaptı oda olmadı gerken aralıkta demiş yollamış ben içime sinmedi özele sperm testine yolladım. Devlet bile umursamıyor.
Tamam canım benim saolZaten şuan çoğu devlette pandemi yi bahane edip sperm testi yapmıyorlar. İnşallah güzel çıkar. Siz bir an önce yapın testi. Bu ay olmazsa. 3 gün ilişki olmasın 4.gün versin testi
Öyle olmasa zaten cıkacak sonuc da tek kısıyle olmuyo cocuk iki kısı yani ama insan da azıcık akıl ve kullanmayı bilmek olcak tek tarafın cabasıyla hiç bi sey olmazBunda saklanacak bir şey yokki canım bencillik ve cahillik yani eş yada kendin önemli olan problem odaklı olmak buda cehalet yani malesef biz yeniyiz daha ama direk veririz yani insAllah gerek kalmaz gerçi ama sanki kalacak gibi ya
Aynen canım benim ya vala isteyen herkese nasip olsun tez vakitteÖyle olmasa zaten cıkacak sonuc da tek kısıyle olmuyo cocuk iki kısı yani ama insan da azıcık akıl ve kullanmayı bilmek olcak tek tarafın cabasıyla hiç bi sey olmaz