- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 33
-
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #6.561
Buda filtre li hali canım kasette cok az gözüküyo daha yeni sanıyorumCanım bunu yeni gördüm göz yanıltması değilse eğer bende görüyorum. Bu sabah Bi daha yap bence. İnşallah vardır. Senin 2
Çocuk olacak sanırım
Kaç gundur erkenden acılıyo gozlerim oglum da uyanınca kalkıyorumGunaydin canimuyusana valla sicacik yatakta ben ise gitmesem kesin uyuyor olurdum
Filtre li daha çok belli oluyor. Kesin var bence şimdiden hayırlı olsun diyelimBuda filtre li hali canım kasette cok az gözüküyo daha yeni sanıyorum
Evet canım 4 yas 4 aylık oglum varFiltre li daha çok belli oluyor. Kesin var bence şimdiden hayırlı olsun diyelimolursa 2. Çocuk mu senin şimdi
Günaydın kaseti bugün mü yaptin canimKaç gundur erkenden acılıyo gozlerim oglum da uyanınca kalkıyorum
Evet canım sabah yaptımGünaydın kaseti bugün mü yaptin canim
Günaydın canım bunda göremedim ama diğerinde var tabi . Bekle bakalım yarın yine yaparsinEvet canım sabah yaptım
Maşallah Allah bağışlasın canımEvet canım 4 yas 4 aylık oglum var
Her gün yapıp da sitrese sokmak istemiyorum kendimi ben goruyorum ama zaten cok az belliGünaydın canım bunda göremedim ama diğerinde var tabi . Bekle bakalım yarın yine yaparsin
Amin canım benim sana da nasip olsun insallah şok olmak oyle mutlu olmakMaşallah Allah bağışlasın canım
İşaretlediğim yere bak hafif zaten cok belli degıl ama yine de gözükmeyecek kadar degılGünaydın kaseti bugün mü yaptin canim
Elinde test varsa yap canım olmazsan yine yapKızlar merhaba; ben 10 ocakta yumurtladım ,değerlendirdim dayanamayıp adetime 8 gün kala erken gebelik yaptım negatifti 4 gün kalada kaset test yaptım gene negatifti 14 gün sonr adet olduğumuzu var sayarsak 24ü adet olmam gerekirdi 1 gün geçikti hamile olma ihtimalim varmıdır, 4 gün kala yapılan teste çıkmazmıydı olsaydı ?
Sen çıplak gözle daha iyi görürsün canimm..az kaldı zaten gününe diğerinde vardı zaten. Bu kaset test sonuçta.İşaretlediğim yere bak hafif zaten cok belli degıl ama yine de gözükmeyecek kadar degıl
Cıplak gozle goruyorum bekleyim bakalımSen çıplak gözle daha iyi görürsün canimm..az kaldı zaten gününe diğerinde vardı zaten. Bu kaset test sonuçta.
Günaydın canımGünaydın kızlar nasilsiniz
inşallah canım yaa, sanki hamile kalırsam tüm sıkıntım stresim yok olacak gibi .Amin canım benim sana da nasip olsun insallah şok olmak oyle mutlu olmak
Yorulduğun için o bekleme süreci oyle oluyo ben ögrenmeden 1 gün önce kriz gecırdım belirti var testler Bos normal de ben oyle olmam agladım ilk defa bildiğin kriz gecırdım kendime kendim bile sasırdıminşallah canım yaa, sanki hamile kalırsam tüm sıkıntım stresim yok olacak gibi .