- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 33
-
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #6.541
Amin canımAynen canım benim ya vala isteyen herkese nasip olsun tez vakitte
Ellerine sağlık güzel günlerde kullanılsınBitirdim cok şükür
Ellerine sağlık güzel günlerde kullanılsın
Yap canım iyi ediyorsun vala kafa da dağılıyor hem hemde senin civcive yakışır canikommmmBeyazla ponponlu tulum yaparımesarp seviyorum Boyle kafam dagılıyo hem
Doktora ile güven yok. Çoğu doğru ilerlemiyor kadın doktoru diye kadın odaklı çalışıyor çok yanlış.Öyle tabi bileceksin bazı seyleri cidden gözü kapalı olmak da iyi degıl cok iyi yapmıssın yoksa kendin gezecektin doktor doktor bilmek önemli
Anaaaaaaa kizzz ayy isnhaAllah bende görüyorum.. içime düştü sanki dedim sana bir bakım dedim geçen biraz konuştuk ya..Kızlar ben suan prodiktör early yaptım silik de olsa bi sey goruyorum hiç bi filtre falan yok bu arada uyduruyo olamam demi
Persembe adet günüm canım hafta sonu gecsın eşim ayarlamaya calısacak ilk fırsatta işim kan vermek olcak ne kadar hoslanmasam da sabah şoka girdim inan ki o kadar kesmişim ki ümidimi yablıs mı goruyorum diye iki üç kez baktım teste işte döllenmeye göre cıkıyo erken cıkanların da buyuk ıhtimal önce oldugundan yani baslıyoruz 6 7 gün varken var mı yok mu diye sitrese giriyoruz isteAnaaaaaaa kizzz ayy isnhaAllah bende görüyorum.. içime düştü sanki dedim sana bir bakım dedim geçen biraz konuştuk ya..çok sevindim İnshaAllah bebiş vardır.. bı kan mi virsennn aceb
Para hersey onlar hasta olarak bakmıyo para olarak bakıyo iyileri iyi de denk gelmek de önemliDoktora ile güven yok. Çoğu doğru ilerlemiyor kadın doktoru diye kadın odaklı çalışıyor çok yanlış.
Bat nezamandi senin unutmuşum canım.. acaba kasett teste de çıkar mı .. bu erken ya ufacık olsa tesbit ediyor daha yeni canim.. dikkat et brari bak yorma kendini..tutunsun bebiş sanaaPersembe adet günüm canım hafta sonu gecsın eşim ayarlamaya calısacak ilk fırsatta işim kan vermek olcak ne kadar hoslanmasam da sabah şoka girdim inan ki o kadar kesmişim ki ümidimi yablıs mı goruyorum diye iki üç kez baktım teste işte döllenmeye göre cıkıyo erken cıkanların da buyuk ıhtimal önce oldugundan yani baslıyoruz 6 7 gün varken var mı yok mu diye sitrese giriyoruz iste
İnsallah canım dün yaptığım da kasette bi sey yoktu bugun bunda bile silik cıktı muhtemelen 12 ocağı 13 ocaga baglayan gece oldu diye düşünüyorum beta 2 güne 2 katı artıyo ya direk bat günü yapayım kaset dedim 27 Ocak canım bat yatısa gectim bi yemek yapıyorum temizliği pazar esimle yapmıstık dinleniyorum oldugu kadarBat nezamandi senin unutmuşum canım.. acaba kasett teste de çıkar mı .. bu erken ya ufacık olsa tesbit ediyor daha yeni canim.. dikkat et brari bak yorma kendini..tutunsun bebiş sanaa
İnshaAllah hadi bakalım.. duam seninle . Sende benim için dua et lütfenİnsallah canım dün yaptığım da kasette bi sey yoktu bugun bunda bile silik cıktı muhtemelen 12 ocağı 13 ocaga baglayan gece oldu diye düşünüyorum beta 2 güne 2 katı artıyo ya direk bat günü yapayım kaset dedim 27 Ocak canım bat yatısa gectim bi yemek yapıyorum temizliği pazar esimle yapmıstık dinleniyorum oldugu kadarinsallah saglıklıdır dua ediyorum
Ahh kesinlikle yaa 40da anne olan bir arakdasim var hemde ikiz , iki negatif tup bebek denemesi var sonra normal.oldu.Olcak ben inanıyorum her seyin vakti saati var valla okuyorum ben biliyorum seni
Cıkar canım salı dıyodum zaten en güzel sitrese gırmemek zaten beta günlük artnıyo ki 2 güne 2 katı ya bugun az da olsa gordum yarın degıl carsamba ve cumaya daha belli olur ondan dedim persembe yapayım içim rahat etsin ama dayanamaz yaparsam atarım
Yasın daha genc ben de 27 de oglumu dogurdum 26 son zamanı hamileydim en verimli zaman 26 27 28 valla nasip olurben de 30 um rabbim nasip ettikten sonra 38 de ilk anne olan bile var gunumuz oyle artık
İnan okudugum zaman ediyorum rabbim bütün bekleyenlere nasip etsin önce üzüldüm sonra sevindim rabbim nasip etsin inşallah canı gönülden diliyorumİnshaAllah hadi bakalım.. duam seninle . Sende benim için dua et lütfen
Cidden öyle canım artık her seyin bi yolu var ama vakti saati var ben senin de hayalimvarın da inan cok istiyorum okuyorum yazdıklarınızı takipdeyim elinizden geleni yapın gerisi Allah dan ama o evrede hep yasin okuyun Allah dan isteyin inan hem bu taraf hem maneviyat insanın hem içini rahatlatıyo hem de dıyosun ki elimden geleni yaptımAhh kesinlikle yaa 40da anne olan bir arakdasim var hemde ikiz , iki negatif tup bebek denemesi var sonra normal.oldu.
Nasipten öte yol yok
İnsallaaahh kuzum dua et hepimizeCidden öyle canım artık her seyin bi yolu var ama vakti saati var ben senin de hayalimvarın da inan cok istiyorum okuyorum yazdıklarınızı takipdeyim elinizden geleni yapın gerisi Allah dan ama o evrede hep yasin okuyun Allah dan isteyin inan hem bu taraf hem maneviyat insanın hem içini rahatlatıyo hem de dıyosun ki elimden geleni yaptım
Amin canım benimİnsallaaahh kuzum dua et hepimize
Kesinlikle ya maneviyat içten istemek tevekkül çok çok önemli . Rabbim inşallah dsha fazla bekletmesin hayırlı Salih Saliha evlatlar versin isteyen herkese bizlereaminnn
Seninde güzel haberlerini bekliyorum kuzum
Canım bunu yeni gördüm göz yanıltması değilse eğer bende görüyorum. Bu sabah Bi daha yap bence. İnşallah vardır. Senin 2Kızlar ben suan prodiktör early yaptım silik de olsa bi sey goruyorum hiç bi filtre falan yok bu arada uyduruyo olamam demi
Gunaydin canimGünaydın kızlarerkenden hortluyorum ya