Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim hayirlisi olsun valla cok sevindim insallah saglikla ilerlesin benimde 4 gun kaldi ama kasik agrilarim falan var tutmadi heralde bu ay oyle hissediyorum o yuzden test falan yapmycam ama senin adina gercekten cok mutlu oldm Allah bzilerode cok bekletmeden nasip eder insallah 🤲🤗😍
Tesekkur ederim canım insallah saglıklıdır rabbim yüzünü güldürsün senin de umutsuz olma ınsallah olcak 🙏🤲 ben dün cok üzüldüm resmen patlama yasadım dün üzüldüm bugun sevindim degısık oldu rabbimin işi rabbim tez nasip etsin 🤲

Ayyy hadi inşallah vardır yaa 😍 sen kaç yaşındaydın ne kadar olmuştu deneyeli. Bence senide anneler grubuna uğurluycaz 🙏
Ayyyy ağzından bal damliyor canım benim🌼

32 yaş 5 ay olacak deneyeli ilk bebiş olacak nasipse bakalım
Senin yaş kaç canım senide görüyorum sürekli yani buraya katıldığım dan beri ne kadar oldu

Ayyyy ağzından bal damliyor canım benim🌼

32 yaş 5 ay olacak deneyeli ilk bebiş olacak nasipse bakalım
Senin yaş kaç canım senide görüyorum sürekli yani buraya katıldığım dan beri ne kadar oldu
Canım daha önce sordum ama unutuyorum o yüzden Bi daha sordum. Ben 28 e merdiven dayadım. Martta 2 yıl olacak deneyeli. Evlendikten 10 ay sonra istemeye başlamıştık ama hala istiyoruz işte evleneli 3 yıl olacak

Canım daha önce sordum ama unutuyorum o yüzden Bi daha sordum. Ben 28 e merdiven dayadım. Martta 2 yıl olacak deneyeli. Evlendikten 10 ay sonra istemeye başlamıştık ama hala istiyoruz işte evleneli 3 yıl olacak
Bı sıkıntı varmı canım doktora gitti mi hiç uzun zamn olmuş sanada

Bı sıkıntı varmı canım doktora gitti mi hiç uzun zamn olmuş sanada
Bende yumurta yitembelliği var pco. Eşimde de soer hareket sorunu vardı canım. Eşimin değerleri düzeldi 10 aydır takviye ilaç kullanıyor. İlk testte ileri Hareket 1 Di şuan 36 falan. Geçen ayda aşılama yaptırdık. Olmadı

Vala aynı bende unuturum 🥰 e yaş gidiyor hee😉 olur canim benim insAllah vakit saat gelince sebepsiz işte vardır rabbimin bildiği ama sana diykrum ya hissediyorum seni güzel olacak 🥰

X