- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 33
-
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #6.501
Tesekkur ederim canım insallah saglıklıdır rabbim yüzünü güldürsün senin de umutsuz olma ınsallah olcakCanim hayirlisi olsun valla cok sevindim insallah saglikla ilerlesin benimde 4 gun kaldi ama kasik agrilarim falan var tutmadi heralde bu ay oyle hissediyorum o yuzden test falan yapmycam ama senin adina gercekten cok mutlu oldm Allah bzilerode cok bekletmeden nasip eder insallah
Ayyy bende gördüm yaaaKızlar ben suan prodiktör early yaptım silik de olsa bi sey goruyorum hiç bi filtre falan yok bu arada uyduruyo olamam demi
Ayyy bende gördüm yaaa
Ayyy hadi inşallah vardır yaaMaviHayallerim bu canım maviş renk karartmis böle gorunuyor bakalım nasip
Rabbim sana da nasip edecek inanıyorum ben orda yazmıyorum ama okuyorum biliyorum canımAyyy hadi inşallah vardır yaasen kaç yaşındaydın ne kadar olmuştu deneyeli. Bence senide anneler grubuna uğurluycaz
Ayyyy ağzından bal damliyor canım benimAyyy hadi inşallah vardır yaasen kaç yaşındaydın ne kadar olmuştu deneyeli. Bence senide anneler grubuna uğurluycaz
Aminnnn insAllahRabbim sana da nasip edecek inanıyorum ben orda yazmıyorum ama okuyorum biliyorum canım
İyiyim kuzum çok şükür yeni ay yeni umutlarNasılsın canım bahadır yoksun burda ama mavısın orda okuyorum
Ayy inşallah canım yaa nasip kısmetRabbim sana da nasip edecek inanıyorum ben orda yazmıyorum ama okuyorum biliyorum canım
Yarım yine yap test birazcık koyulaşırAyyyy ağzından bal damliyor canım benim
32 yaş 5 ay olacak deneyeli ilk bebiş olacak nasipse bakalım
Senin yaş kaç canım senide görüyorum sürekli yani buraya katıldığım dan beri ne kadar oldu
Sende yap yarın kaseti bidaha dene çıkar ondada belkiRabbim sana da nasip edecek inanıyorum ben orda yazmıyorum ama okuyorum biliyorum canım
Canım daha önce sordum ama unutuyorum o yüzden Bi daha sordum. Ben 28 e merdiven dayadım. Martta 2 yıl olacak deneyeli. Evlendikten 10 ay sonra istemeye başlamıştık ama hala istiyoruz işte evleneli 3 yıl olacakAyyyy ağzından bal damliyor canım benim
32 yaş 5 ay olacak deneyeli ilk bebiş olacak nasipse bakalım
Senin yaş kaç canım senide görüyorum sürekli yani buraya katıldığım dan beri ne kadar oldu
Bı sıkıntı varmı canım doktora gitti mi hiç uzun zamn olmuş sanadaCanım daha önce sordum ama unutuyorum o yüzden Bi daha sordum. Ben 28 e merdiven dayadım. Martta 2 yıl olacak deneyeli. Evlendikten 10 ay sonra istemeye başlamıştık ama hala istiyoruz işte evleneli 3 yıl olacak
Bende yumurta yitembelliği var pco. Eşimde de soer hareket sorunu vardı canım. Eşimin değerleri düzeldi 10 aydır takviye ilaç kullanıyor. İlk testte ileri Hareket 1 Di şuan 36 falan. Geçen ayda aşılama yaptırdık. OlmadıBı sıkıntı varmı canım doktora gitti mi hiç uzun zamn olmuş sanada
Bende yumurta yitembelliği var pco. Eşimde de soer hareket sorunu vardı canım. Eşimin değerleri düzeldi 10 aydır takviye ilaç kullanıyor. İlk testte ileri Hareket 1 Di şuan 36 falan. Geçen ayda aşılama yaptırdık. Olmadı
Yok canım yarın yapmicam Çarşamba yapım yada Perşembe yapım adet olmazsam odaYarım yine yap test birazcık koyulaşır
İnşallah canım. Hakkımızda hayırlısıOlur ozamn canım ins. Yaşında gencmis dahaa
Vala aynı bende unuturumCanım daha önce sordum ama unutuyorum o yüzden Bi daha sordum. Ben 28 e merdiven dayadım. Martta 2 yıl olacak deneyeli. Evlendikten 10 ay sonra istemeye başlamıştık ama hala istiyoruz işte evleneli 3 yıl olacak
Çatlatma iğnesi ama dime bu ay yapmayı düşünüyorsun olmazsa eğerBende yumurta yitembelliği var pco. Eşimde de soer hareket sorunu vardı canım. Eşimin değerleri düzeldi 10 aydır takviye ilaç kullanıyor. İlk testte ileri Hareket 1 Di şuan 36 falan. Geçen ayda aşılama yaptırdık. Olmadı