- 26 Temmuz 2018
- 6.218
- 7.341
- 32
-
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #6.481
Kasette cikmayabilir canim bir de iki gün sonra dene varsa testin11 12 13 ocak oluvusyon. 14 ocak catlamaydi canim. Catlamadan sonra 11. Gun olmus oluyor bugun.
Erken gebelik yok elimde. Firsat bulursam çıkıp alacam diyorum ama istiyorum ki kasette çıksın. Bat a kadar hergun bir tane kaset test yapacam.
İki üç güne bir ilişki dedi doktor ona göre bakcax artık canım adetim bı bitsinde daha lekeli geliyoDüzenli ya ama 1 güne 2 güne bi sasma bırakma madem sitres yapıyo yapma ama istikrarlı devam et ilişki olayına güzel beslen
İnsallah canım erken gebelik yaptım gordun müİnş tutmuştur canımBende heyecanlandım benim ovü de böyle çıktıktan 2 gün sonra pikleimişti hadi inşş hayırlısı Allahtan adet gününü bekle ozaman kesinleşince umutlan
Bu sefer cok ince hesap yaptım cidden beynim yandı resmen her yolu denedim yeme içme sperm denk gelmesi saat sayması cidden bi gayret dediğin gibi üstün bi gayretle iste ama nasip dediğin gibi rabbim nasip ettikten sonra oluyo Allah dan evladım var ona bakıp bakıp ohh iyi ki varsın oglum diyorum insan cidden isteyince ama birinci ikinci fark etmiyo başa dönüyorsun ugras çaba aynıİşte bak ben artık salmıştım ümidim yitmişti ve eşimin memleketi benim memleketim derken adam akıllı görememiştim bile adamıöylesine yaptım dedim zaten yoktur diye sonra bir baktım ben kendim mi uyduruyorum dedim şaşı mı bakıyorum dedim inanamadım mfk yöntemi var o da diyor ki adetin bittikten sonraki gün sonrasında 3 2 3 2 olacak şekilde yaparsanız hamile kalırsınız yani adetin 6 gün sürüyorsa 7. Gün sonra 10. Gün sonra 12. Gün sonra 15. Gün 17. Gün şeklinde gidiyor yani sen merak etme 48 saatte bir yaptım şu kadar da yaptım acaba tutmuş mudur diye bak Allah bağışlasın bir tane aslanlar gibi evladın var dünyaya gelecek olduktan sonra bir şekilde geliyorlar bir tane kadın vardı burda adını hatırlayamadım alkol bağımlısıymış sigara desen gırla ve 12. Haftada öğrenmiş bebeğini sağlıklıymış demem o ki biz ne yaparsak yapalım Allahın dediği olur
Karıstı biraz bu ay ama gecer düzene gırer görmeden yapınca aksam sonra ara sonra sabah o sekil de deneyebilirsin ama istikrarla dene 3 ay sansın cidden cok yuksek tertemiz içinİki üç güne bir ilişki dedi doktor ona göre bakcax artık canım adetim bı bitsinde daha lekeli geliyo
Katılıyorum ama burda öğrendiğim bir şey varsa o da ne zaman kafan rahat olursa o zaman bebiş oluyor senin zaten tutmuş görünüyor bak bu da benim 4 gün kala olan testim seninki de tuttu, bence testlerde koyulaşmasını takip etİnsallah canım erken gebelik yaptım gordun mü
Bu sefer cok ince hesap yaptım cidden beynim yandı resmen her yolu denedim yeme içme sperm denk gelmesi saat sayması cidden bi gayret dediğin gibi üstün bi gayretle iste ama nasip dediğin gibi rabbim nasip ettikten sonra oluyo Allah dan evladım var ona bakıp bakıp ohh iyi ki varsın oglum diyorum insan cidden isteyince ama birinci ikinci fark etmiyo başa dönüyorsun ugras çaba aynı
Nasip canım bakalimmm.ins her isteyenin oluuurKarıstı biraz bu ay ama gecer düzene gırer görmeden yapınca aksam sonra ara sonra sabah o sekil de deneyebilirsin ama istikrarla dene 3 ay sansın cidden cok yuksek tertemiz için
Amin canım inşallahNasip canım bakalimmm.ins her isteyenin oluuur
Ne güzel cıkmıs rabbim kucagına almayı nasip etsinKatılıyorum ama burda öğrendiğim bir şey varsa o da ne zaman kafan rahat olursa o zaman bebiş oluyor senin zaten tutmuş görünüyor bak bu da benim 4 gün kala olan testim seninki de tuttu, bence testlerde koyulaşmasını takip et
Aynen kuzu incecik o çizgiyi gördüm çok sevindim ama benim içime bu ayın en başından beri olucak gibi doğuyordu kendim çok seninki içime doğmuştuİnsallah canım erken gebelik yaptım gordun mü
Bu sefer cok ince hesap yaptım cidden beynim yandı resmen her yolu denedim yeme içme sperm denk gelmesi saat sayması cidden bi gayret dediğin gibi üstün bi gayretle iste ama nasip dediğin gibi rabbim nasip ettikten sonra oluyo Allah dan evladım var ona bakıp bakıp ohh iyi ki varsın oglum diyorum insan cidden isteyince ama birinci ikinci fark etmiyo başa dönüyorsun ugras çaba aynı
Amin canım benim benden hep beklenti yüksek burda da bu ay ben kendimden hem ki yasal gecırdım hem de burnum falan kanadı diye daha cok ümitlendim dün resmen patlama yasadım öyle normal de olmam ama insanız isteAynen kuzu incecik o çizgiyi gördüm çok sevindim ama benim içime bu ayın en başından beri olucak gibi doğuyordu kendim çok seninki içime doğmuştusen acele edip kendini çok yıpratma canım her şey olacağına varır diye sabırlı olmaya çalış en büyük düşmanımız sabırsızlık ama inş olucak ya Allahım ol derse olur ötesi yok emeklerini karşılığını alırsın inşş canım
Aminnn canin benim olacak insAllab hepimizin inanıyorum bu ay olmazsa birdahaki aya ne zaman nasipse az evvel haberleri izledim kadın 8 aylıkken covid oluyir bebeği sezeryan ile almışlar ama anne öldü ne yazık kiNasip canım bakalimmm.ins her isteyenin oluuur
Amin inşallah Rabbim sana da boy boy çocuklar nasip etsin her şey güzel gönlünce olsun darısı isteyen herkese olsun inşallahNe güzel cıkmıs rabbim kucagına almayı nasip etsinadet günü kaset yapayım sonra kana gideyim diyorum cunku cok yeni anladıgım kadarıyla carsamba diyorum ama 12 den sonra persembe oluyo carsamba gece 1 ilişkisi bence tutan anladığım kadarıyla öncesi olsa daha koyu cıkardı
Amin canım benim insallahAmin inşallah Rabbim sana da boy boy çocuklar nasip etsin her şey güzel gönlünce olsun darısı isteyen herkese olsun inşallah
Öyle tabi o kriz cok kötü ya benim hem beklenti olunca hem de belirti yasayıp gormeyınce oldu o kriz normal de bilmiyo musunuz hep ben enerji sacarım olsun derim devam derim kendim dün oyle bi kırdım ki ayarlarım bozulduAminnn canin benim olacak insAllab hepimizin inanıyorum bu ay olmazsa birdahaki aya ne zaman nasipse az evvel haberleri izledim kadın 8 aylıkken covid oluyir bebeği sezeryan ile almışlar ama anne öldü ne yazık kio yüzden her zaman hayırlısı neyse o olsun diye dua ediyorum Rabbime vakit saat hayırlı olan neyse sen niyetimi biliyorsun rabbim ben kendimi sana emanet ettim ol dersen olur rabbim hepimizin kalbindeki gonlundekini insAllah hayırlı bir vakitte. Nasip etsin arkadaşlar o yüzden adet olunca uzulmeyelim tabiki beklenti olduğu için üzülüyoruz ama vardır rabbimin bildiği
Biliyorum canım ama işte bak surprayzzz yaptı senin sılik çizgi minnosun insAllah sağlıklı ilerler bu defa canım benimÖyle tabi o kriz cok kötü ya benim hem beklenti olunca hem de belirti yasayıp gormeyınce oldu o kriz normal de bilmiyo musunuz hep ben enerji sacarım olsun derim devam derim kendim dün oyle bi kırdım ki ayarlarım bozuldu
İnsallah canım benim ciddi şok oldumBiliyorum canım ama işte bak surprayzzz yaptı senin sılik çizgi minnosun insAllah sağlıklı ilerler bu defa canım benim
Benim olduysa seninkinden bir gün sonra olan zamanda olur. Hep diyorum bizimkinin yuvarlanmasi uzun surdu 21Ne güzel cıkmıs rabbim kucagına almayı nasip etsinadet günü kaset yapayım sonra kana gideyim diyorum cunku cok yeni anladıgım kadarıyla carsamba diyorum ama 12 den sonra persembe oluyo carsamba gece 1 ilişkisi bence tutan anladığım kadarıyla öncesi olsa daha koyu cıkardı
Aynen canim allh hayırlı sağlıklı evlat versin hepimize bı çocuğum var çok sukuur okadar takmıyorum artikk nasipse olur. Allh hiç olmayanlara versinnnAminnn canin benim olacak insAllab hepimizin inanıyorum bu ay olmazsa birdahaki aya ne zaman nasipse az evvel haberleri izledim kadın 8 aylıkken covid oluyir bebeği sezeryan ile almışlar ama anne öldü ne yazık kio yüzden her zaman hayırlısı neyse o olsun diye dua ediyorum Rabbime vakit saat hayırlı olan neyse sen niyetimi biliyorsun rabbim ben kendimi sana emanet ettim ol dersen olur rabbim hepimizin kalbindeki gonlundekini insAllah hayırlı bir vakitte. Nasip etsin arkadaşlar o yüzden adet olunca uzulmeyelim tabiki beklenti olduğu için üzülüyoruz ama vardır rabbimin bildiği
Yarın erken gebelik alırsan yap sabah ilk idrarla hesaplarım oyle valla son ilişki yumurtlama zamanı valla carsamba yı persembeye baglayan gece 1 ilişkisi olan bana göre oyle bakarsam amca 11 12 günü pike gore bakarsam daha koyu cıkması lazımdı zaten 7 gün rahme yuvarlanma bi kaç gün gececek 10 günden sonra kana gecer sonra idrara diyolar acele ediyoruz teste de işte duramayıncaBenim olduysa seninkinden bir gün sonra olan zamanda olur. Hep diyorum bizimkinin yuvarlanmasi uzun surdu 21
Canim hayirlisi olsun valla cok sevindim insallah saglikla ilerlesin benimde 4 gun kaldi ama kasik agrilarim falan var tutmadi heralde bu ay oyle hissediyorum o yuzden test falan yapmycam ama senin adina gercekten cok mutlu oldm Allah bzilerode cok bekletmeden nasip eder insallahNe güzel cıkmıs rabbim kucagına almayı nasip etsinadet günü kaset yapayım sonra kana gideyim diyorum cunku cok yeni anladıgım kadarıyla carsamba diyorum ama 12 den sonra persembe oluyo carsamba gece 1 ilişkisi bence tutan anladığım kadarıyla öncesi olsa daha koyu cıkardı