- 13 Şubat 2021
- 3.452
- 4.628
-
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #6.461
Benim için erken daha kuzumSen de prodiktör early vardı yarın yapsana ilk idrarla varsa cıkar o cidden hassas ben de önce kıyamadım aman dedim yoksa yok ne yapım içimde kalmasın dedim yaptım ve şok ben
Ayni seninle gunlerimiz canimBat 28 ocak 12-13 ocak pik 14 ocak çatlama canım
Amin canım benim dün bende kayış koptu cidden normal de oyle olmam saglıklı da düşünemiyo insan belirti yasayıp gormeyınce bısey ondan oldu o patlama hadi dıger seykeri ben uydurdum burnum kanadı ya onu nası yapayım dedim oda mı bosdu dedim ne bilim insan kendini biliyo sonuc daOkyanus ben sana daha erken dedim. Hislerimde bu kadar yaniliyorsam ben artik bir daha kendime güvenmem ya.
Allah hepimizin yuzunu güldürsün
Bence yarın sabah bi dene ovulasyon yapıyo muusn hala koyuysa dene benceBenim için erken daha kuzum
Evet canım hatırlıyorum ben bata kadar test yapmıyorumAyni seninle gunlerimiz canim
Yok canım ovülasyon testlerim bitti ben geçen ay iğne vurulmuştum 12.gün negatifti 3 gün sonra pozitife dönmüştü bu sefer erken yapmak istemiyorum bekliyorum bakalım hakkımızda hayırlısıBence yarın sabah bi dene ovulasyon yapıyo muusn hala koyuysa dene bence
Ben hicbirsey görmüyorum ya. Mavis bu konu da senin ustun yetenegin var. Senin gördüklerini ben hic ir zaman gormedim. O yuzden bir atiyorum. Yoksa yok gibi bence
O kadar mutlu oldum ki yorumuna anlatamam cok tesekkur ederimOKYANUS302 güzelim ben bu topiği keşfettiğimden beri ara ara bakıyorum benim de 26 aralık batımdı ve 21 aralıkta çıkmadı 22 sinde çıktı çoook silik bir şekilde ve çok şükür hamileyim ve inanıyorum ki rabbim emeklerini boşa koymaz ki sen üstün bir çaba sarf ediyorsun bence de bariz bir çizgi var gönlünü ferah tut bebişin seninle
Kuzum baktım ama henüz bisey göremedim ama tabiki umudunu kaybetme daha var bata yumurtlama ne zamandı hatırlıyor musun canimBen hicbirsey görmüyorum ya. Mavis bu konu da senin ustun yetenegin var. Senin gördüklerini ben hic ir zaman gormedim. O yuzden bir atiyorum. Yoksa yok gibi bence
Evirdim cevırdım mavıs efekt yapsın
Aslında en güzeli beklemek ama dayanamıyoruz malasef erken baslıyoruz test işlerine bekle bakalım adam akıllı yaklassın öyle yap insallah nasip olurYok canım ovülasyon testlerim bitti ben geçen ay iğne vurulmuştum 12.gün negatifti 3 gün sonra pozitife dönmüştü bu sefer erken yapmak istemiyorum bekliyorum bakalım hakkımızda hayırlısı
İnan bak öyle deme ben inanıyorum senin de güzel haberini alıcaz hsg sonrası gebe kalan cok kadınlar kulübünde ben senin yerinde olsam ovulasyonu bırkmazdım hele su 3 ay yap bence gozun gore göre deneHadi bakalım kizlar ins sagliklica olurlarrr bı an önce.Bizde şubata gidiyoruz ins . Şubat Mart Nisan diye gidiyorum isttte
Yok canım ovu yapmam bekleyelim 21.gune kadar ilişki oluyo zaten olursa oluur. Geriliyorum benİnan bak öyle deme ben inanıyorum senin de güzel haberini alıcaz hsg sonrası gebe kalan cok kadınlar kulübünde ben senin yerinde olsam ovulasyonu bırkmazdım hele su 3 ay yap bence gozun gore göre dene
Düzenli ya ama 1 güne 2 güne bi sasma bırakma madem sitres yapıyo yapma ama istikrarlı devam et ilişki olayına güzel beslenYok canım ovu yapmam bekleyelim 21.gune kadar ilişki oluyo zaten olursa oluur. Geriliyorum ben
11 12 13 ocak oluvusyon. 14 ocak catlamaydi canim. Catlamadan sonra 11. Gun olmus oluyor bugun.Kuzum baktım ama henüz bisey göremedim ama tabiki umudunu kaybetme daha var bata yumurtlama ne zamandı hatırlıyor musun canim
Erken gebelik yok elimde. Firsat bulursam çıkıp alacam diyorum ama istiyorum ki kasette çıksın. Bat a kadar hergun bir tane kaset test yapacam.Evirdim cevırdım mavıs efekt yapsınerken gebelik yok mu elinde yarın ilk idrarla denesen cunku cıdden kaset için erken ben de yok sanıyordum ta persembe yani senin de 28 cuma mesela daha bugun pazartesi saçmalıyoruz bazen ama duramıyoruz iste herkesin erken cıkmaz ki döllenme zamanına baglı yani
İnş tutmuştur canımBugunün ovulasyonu burda dursun bizden sonra gelenlere arastıranlara olsun
İşte bak ben artık salmıştım ümidim yitmişti ve eşimin memleketi benim memleketim derken adam akıllı görememiştim bile adamıO kadar mutlu oldum ki yorumuna anlatamam cok tesekkur ederimrabbim dileyen herkese saglıklı gebelik geçirmeyi bebeğini kucağına almayı nasip etsin erken baslıyoruz yapmaya sonra da üzülüyoruz yok diye ne gerek var günü iyice yaklasınca yap yada adet günü dene ama duramıyoruz ki dün acayip bi patlama yasadım 1 ay kafamı dinliycem yeter bi sey de yiyip içmiycem dedim o kadar belirti yasayıp insan beklenti içine girince yıkımı cidden agır oluyo elimden geleni yapıyorum hadi dedim belirtileri kendim uyduruyorum burnum kanıyo onu da mı ben yapıyorum insallah canım saglıklı balık yakalamısımdır korkuyorum bu sefer arka arkaya denemedik 48 saatte bi 36 saatte bi yaptık yumurtlama zamanı gecen ay 5 gün üst üste denedim gecikme oldu aksama kanama oldu 2 güne mi 3 güne mi cok üzüldüm cok tesekkur ederim
O zaman adete 1 gün kala yap her gün yapma bari erken alırsan yarın ilk idrarla dene canım11 12 13 ocak oluvusyon. 14 ocak catlamaydi canim. Catlamadan sonra 11. Gun olmus oluyor bugun.
Erken gebelik yok elimde. Firsat bulursam çıkıp alacam diyorum ama istiyorum ki kasette çıksın. Bat a kadar hergun bir tane kaset test yapacam.