- 17 Eylül 2021
- 1.708
- 782
-
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #6.441
İnsAllah canım benimmm ya bat ne zamndi senin şimdi yumrtlama kaçıncı günBen hiç bir şey yapmadAn bekliyorumvalla batı benimle aynı olan bir kaç kişi pozitif diye paylaşmış rüya gördüm inşallah hayırlara vesile olur inşallah gerçek olur
Bat 28 ocak 12-13 ocak pik 14 ocak çatlama canımİnsAllah canım benimmm ya bat ne zamndi senin şimdi yumrtlama kaçıncı gün
Sen de prodiktör early vardı yarın yapsana ilk idrarla varsa cıkar o cidden hassas ben de önce kıyamadım aman dedim yoksa yok ne yapım içimde kalmasın dedim yaptım ve şok benBat 28 ocak 12-13 ocak pik 14 ocak çatlama canım
Ay canım ya hiç yapmadım efekt sen yapmışsın belli oluo sankim az ama sende biliyorsun canım benim silik çizgiye inancım kalamıyordu artıkgeliyor gelmekte olan
Hadi yapın aşkolar ya coşsun bizim gurupda kız ay vala seviniyorum kim hamileyse rabbim biliyorSen de prodiktör early vardı yarın yapsana ilk idrarla varsa cıkar o cidden hassas ben de önce kıyamadım aman dedim yoksa yok ne yapım içimde kalmasın dedim yaptım ve şok ben
Aynenn canim insallah hadi güzel haberlerle şenlensin buralara kizlarAy canım ya hiç yapmadım efekt sen yapmışsın belli oluo sankim az ama sende biliyorsun canım benim silik çizgiye inancım kalamıyordu artıkama nasibimde varsa olmuştur zaten yarın ve çarşamba varsa net çıkar zaten mavişim saol bebeğim ya
Bariz belli net cıkacak daha günümüz zaten gelmedi bakarsan erken yapıyoruz bide insallah bu sefer saglıklı balık tutmusuzdurAy canım ya hiç yapmadım efekt sen yapmışsın belli oluo sankim az ama sende biliyorsun canım benim silik çizgiye inancım kalamıyordu artıkama nasibimde varsa olmuştur zaten yarın ve çarşamba varsa net çıkar zaten mavişim saol bebeğim ya
Yaaa ne oluyor burada boyle
Maviss ugurlu geldin haAynenn canim insallah hadi güzel haberlerle şenlensin buralara kizlar
Wala canikom senin gurup masAllah coştu bizede şans gelsin senden bize dua ettiğini biliyorum saol canim benimAynenn canim insallah hadi güzel haberlerle şenlensin buralara kizlar
Eşarp cok mutlu oldum sana da. Ayy benim testi m de bugun kor etti beni durun atim de bakın birazda siz kor olunYandı buralar
Allah iyiliğini versin kizEşarp cok mutlu oldum sana da. Ayy benim testi m de bugun kor etti beni durun atim de bakın birazda siz kor olun
Ediyorum canım dualarım sizlerle ❤Wala canikom senin gurup masAllah coştu bizede şans gelsin senden bize dua ettiğini biliyorum saol canim benim
Insallah canim güzel günler göreceğiz Allahin izniyleMaviss ugurlu geldin ha35kvk arkadan sen arkadan yesil erik esarp ben insallah rabbim saglıklı sıhatli nasip etsin
Amin canım benim cok aminInsallah canim güzel günler göreceğiz Allahin izniyle
Okyanus ben sana daha erken dedim. Hislerimde bu kadar yaniliyorsam ben artik bir daha kendime güvenmem ya.Yandı buralar