Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah vardır canım ya akıntım var bir tık fazla onun dışında hiçbir şeyim yok
Canim ben bir kez hamilelik yaşadım. 3 aylik sonlandi. Onda hicbir belirtim yoktu. Hatta bat geçtikten 2 gun sonra test yaptım çünkü o üç günü sadece adet belirtileri vardi. Illa ger gebelik belirti verecek diye birsey yok. Ama.gecen ay kimyasal geçirdim bence önce pozitif sonra cok yogun bir regl geçirdim. Onda bütün belirtiler vardi.

Bende geçen ay kimyasal geçirdim hiç belirtim yoktu valla nasip artık ben adet gününü beklicem artık ama test yaparsan beni etiketle mutlaka

Kızlar ya iki gündür herşeye ağlıyorum çok alıngan oldum adet olacağım için mi böyle yoksa hamilelik mi

Hmm öyle olursa sağlıklı mı demek olur ki Ama pazartesi sağlık ocağı çağırmıstı beni o gün de bakılsa olur mu? Acile gitmesek yarın?
Canım bugun verdin ya kan yarın vermıycen zaten ertesi günü vercen 23 Ocak vermen gerek bugun beni hep yanlıs anlıyonuz ya

Pardon öbür gün demişsin zaten Sadece yer değişcek sağlık ocağı fark ediyor mu canım
Aynı labaratuvar yani verdiğin yer aynı olsa daha iyi olur ama oraya gıdemezsen saflık ocagına ver canım ne yapcan iki katı artıyorsa saglıklı demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…