- 13 Şubat 2021
- 3.452
- 4.628
-
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #6.141
İnşallah vardır canım ya akıntım var bir tık fazla onun dışında hiçbir şeyim yokHadi bakalım gazan mübarek olsun bacım
Bak şimdi insan öyle diyor sonra topikte bir bakıyorsun pozitifler coşuyor aaa diyorsun bende yapayım ne olacak ki heves merak hepsi karışık yani
Canim ben bir kez hamilelik yaşadım. 3 aylik sonlandi. Onda hicbir belirtim yoktu. Hatta bat geçtikten 2 gun sonra test yaptım çünkü o üç günü sadece adet belirtileri vardi. Illa ger gebelik belirti verecek diye birsey yok. Ama.gecen ay kimyasal geçirdim bence önce pozitif sonra cok yogun bir regl geçirdim. Onda bütün belirtiler vardi.İnşallah vardır canım ya akıntım var bir tık fazla onun dışında hiçbir şeyim yok
Yaaaa hamilesin Allah’ın izniyle
Bende geçen ay kimyasal geçirdim hiç belirtim yoktu valla nasip artık ben adet gününü beklicem artıkCanim ben bir kez hamilelik yaşadım. 3 aylik sonlandi. Onda hicbir belirtim yoktu. Hatta bat geçtikten 2 gun sonra test yaptım çünkü o üç günü sadece adet belirtileri vardi. Illa ger gebelik belirti verecek diye birsey yok. Ama.gecen ay kimyasal geçirdim bence önce pozitif sonra cok yogun bir regl geçirdim. Onda bütün belirtiler vardi.
Evet aynen canımSenin 5 i yumurtlaman oldu 4 ü ilişki tuttu 17 ocakdan beri pik goruyosun dogru mu
Yaa canım hamilesin bence hayırlı olsunnnn
İlk degerin önemi cok yok canım önemli oln yarın değil öbür gün bugun cıkan degerin 2 katı cıkmasıKan testimi de yaptırdım kızlar acilde beta hcg kaç gelmeli
Bende adet olacağım zaman duygusallık fena olur ama herkes de olur mu bilmem canım şahsıma benim adet belirtimdir kendisiKızlar ya iki gündür herşeye ağlıyorum çok alıngan oldum adet olacağım için mi böyle yoksa hamilelik mi
Hadi hayırlı sonuçlar olsun canım benimKan testimi de yaptırdım kızlar acilde beta hcg kaç gelmeli
Hmm öyle olursa sağlıklı mı demek olur kiİlk degerin önemi cok yok canım önemli oln yarın değil öbür gün bugun cıkan degerin 2 katı cıkması
Teşekkür ediyorum canlar darısı sizlereHadi hayırlı sonuçlar olsun canım benim
Pardon öbür gün demişsin zatenHmm öyle olursa sağlıklı mı demek olur kiAma pazartesi sağlık ocağı çağırmıstı beni o gün de bakılsa olur mu? Acile gitmesek yarın?
Canım bugun verdin ya kan yarın vermıycen zaten ertesi günü vercen 23 Ocak vermen gerek bugun beni hep yanlıs anlıyonuz yaHmm öyle olursa sağlıklı mı demek olur kiAma pazartesi sağlık ocağı çağırmıstı beni o gün de bakılsa olur mu? Acile gitmesek yarın?
Aynı labaratuvar yani verdiğin yer aynı olsa daha iyi olur ama oraya gıdemezsen saflık ocagına ver canım ne yapcan iki katı artıyorsa saglıklı demekPardon öbür gün demişsin zatenSadece yer değişcek sağlık ocağı fark ediyor mu canım
Çıktı mı sonuç cnmPardon öbür gün demişsin zatenSadece yer değişcek sağlık ocağı fark ediyor mu canım
Yok bekliyoruzÇıktı mı sonuç cnm
Haberdar et cnmYok bekliyoruz