- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 33
-
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #6.121
Ama belli canım benimkini gordun müAyy beni heveslendirin. Pazartesi ilk hcg yi yapacam kısmetse. Bakalim 3 gun daha hevesle yasayim
Senin testleri görünce kendi yaptığım testler geliyor aklıma
Pazartesi 4 gun kalmis oluyor. Hayalet cizgi var mi diye tam kör olurum baka baka. Hadi sali olsunKız Pazartesi erken değil mi?
Evet baya koyu canim senin kiAma belli canım benimkini gordun mü
Bu kadar teste çıkmazsa zaten o zaman çıldıracaz. Ama cikacak hepimize oyle hissediyorum.
Kızlar kizlar 4 gün kala erken gebelikte 3 gün kala kaset teste bariz belliydi benimPazartesi 4 gun kalmis oluyor. Hayalet cizgi var mi diye tam kör olurum baka baka. Hadi sali olsun3 gun kala. Sen ne zaman yapacaksin
Ne hissediyosun pekiSenin testleri görünce kendi yaptığım testler geliyor aklıma
İnsallah sorma canım ya yeni aldım kutuyu yine içinden geçtimEvet baya koyu canim senin ki
Bu kadar teste çıkmazsa zaten o zaman çıldıracaz. Ama cikacak hepimize oyle hissediyorum.
Çok geçmiş olsun Allah bi daha yaşatmasın canım. Olumlu düşünmeye çalış kabus bitti diye kendini yatıştır zor bir durum ama bir güzellik gelir ve inş her şeyi unutturur sanaCorona aşısı sonrası ve doğum kontrol hapı bitmesiyle pıhtı atti bacagima az buzda değil 3 enfeksiyon bölgesi 6 pıhtılaşma bölgesipihtilasma olduğu o zaman anlaşıldı gebelik yoktu henüz bu olay temmuzda oldu aşıyı olali 1 ay,hap biteli de tam 1 ay olmasiyla acillik oldum. Kalp damar doktoru varislerin var senin sana bakan kadin dogum doktoru kör mu nasil hormon ilacı verir sana hemde kan sulandırıcı olmadan dedi. Hormon ilacı yasak sana asla kullanma diyerek hibor basladi 60-70 tane igne vuruldum
Pko vardi ve şuan gram kalmadi kist vs hicbir sey yok yumurtaliklarim azicik tembel ama o da yok bence çünkü femara kullanırken incir avakado kuru yemis havuc suyu desteklemesi yaptim 3 yumurta oluştu
Çok karışık anlattim ama baya yorucu süreç gecirdim temmuz ayindan bu yana
Ben yazdigin her mesajında enerjini hissediyorumAllah sizlerden burada tanidigim tanimadigim her arkadasimdan razi olsun toparlama cabam varsa hep sizinle olusumdan
Bende kutuyu aldığım gibi bitirdim. 5 tane falan kaldi sanirim. Bende kaygılarını esimin çalıştığı yere istiyordum bunu gel al noktasına istedim.kim icat ettiyse Allah razi olsunNe hissediyosun peki
İnsallah sorma canım ya yeni aldım kutuyu yine içinden geçtimumarım olur yoksa eşime bi daha al canım diyemiycem agzıma eder artık garanti
Amin canım insAllah evet koyu şu andada insAllah güzel olacakBugun biraz göğüslerimde de hasasiyet basladj gibi. Umarım umutlarım bosa cikmaz.
İyi yapmıssın haklılar aslında da biz duramıyoruz iste ümit merak karısık duygularBende kutuyu aldığım gibi bitirdim. 5 tane falan kaldi sanirim. Bende kaygılarını esimin çalıştığı yere istiyordum bunu gel al noktasına istedim.kim icat ettiyse Allah razi olsun
İnsallah insallahAmin canım insAllah evet koyu şu andada insAllah güzel olacak
Ben dayanabilirsem bat günüme kadar beklicem canım yaPazartesi 4 gun kalmis oluyor. Hayalet cizgi var mi diye tam kör olurum baka baka. Hadi sali olsun3 gun kala. Sen ne zaman yapacaksin
Canım ben adettten sonraki ilk günler gebe kaldım sanırımYaa yesilerik tebrik ederim. Eminim cok iyi bir anne olacaksin. Saglikla kucagina al insallah. Döngün uzun mu canim senin. Daha 1 hafta var yoksa
Senin 5 i yumurtlaman oldu 4 ü ilişki tuttu 17 ocakdan beri pik goruyosun dogru muCanım ben adettten sonraki ilk günler gebe kaldım sanırımanlamadım vallahi
Bak şimdi insan öyle diyor sonra topikte bir bakıyorsun pozitifler coşuyor aaa diyorsun bende yapayım ne olacak ki heves merak hepsi karışık yaniBen dayanabilirsem bat günüme kadar beklicem canım ya
Yarın onuda alıyım canimAri sutu bal polen karışımı da al canım. Yumurtayı geliştiriyormus
Evet doğru diyorsun ovülasyon testinede böyle düştük zatenBak şimdi insan öyle diyor sonra topikte bir bakıyorsun pozitifler coşuyor aaa diyorsun bende yapayım ne olacak ki heves merak hepsi karışık yani
Hadi bakalım gazan mübarek olsun bacımEvet doğru diyorsun ovülasyon testinede böyle düştük zatenama dayanıcam