-
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #6.101
Amin canım inşallah rabbim tez vakitte nasip ederDüşer canım prolaktin okadar sıkıntı değil yeme içme duzenininde ayarla çok gençsin dahaa
Yaa yesilerik tebrik ederim. Eminim cok iyi bir anne olacaksin. Saglikla kucagina al insallah. Döngün uzun mu canim senin. Daha 1 hafta var yoksaEvet içim içime sığmıyor taşıcak gibiyim şuan bağırasım geliyorbi yandan da sağlıkla gelir inş diye bi korku
Onun biraz karısıkYaa yesilerik tebrik ederim. Eminim cok iyi bir anne olacaksin. Saglikla kucagina al insallah. Döngün uzun mu canim senin. Daha 1 hafta var yoksa
Maalesef,bir tane doktor buldum aşırı ilgili ama ücreti biraz pahalı yani bebek düşünsem o doktorda devam etmeyi butcem zorlarİşte buna kızıyorum kimse işini düzgün yapmıyor insan canı bu kadar ucuz olmamalı yah canım insAllah birdaha böyle şeyler yaşamazsın çok geçmiş olur canim insAllah birdahaki gebeliğin çok güzel geçer yanlız güzel bir doktor bul bence rabbim şifa versin
Allah büyük, inşallah suda balığı elimizle tutarizDengesizmiş cidden kadın dogum doktoru Allah iyi insanlarla ve iyi doktorlarla karsılastırsın canımızı kimlere emanet edıyoruz ya basından geceni yeni gidecegın doktora mutlaka anlat pıhtılaşma oldugunu falan soyle belki de gebelik boyunca karından iğne vurulacaksın atlanır mı Boyle bısey bebek kanla besleniyo sonuc da olanı artık unutmaya çalıs sen kendini hazırla yeni aya toplan gözlerini sil üstünü düzelt ve ayaga kalk yoluna devam etbu bi süreç bebek işi suda elle balık tutmak gibi bısey Allah hepimize sıkıca tutabılmeyi nasip etsin
14 günden önce normal testte kolay kolay cikmiyor zaten. Cok mutlu oldum. Ayy insallah bizde oluruz.Onun biraz karısıknormal de adet tarihlerimiz aynı ama onun ben de önce son adet tarihi 27 Aralık olmus benim 30 Aralık onun ovulasyon testi tam pik gibi degıldı ama koyuydu 5 Ocak da ilişkisi 4 Ocak olmus o tutmus canım
Bu arada oluvusyon yapmissinduramayanlar
Öncekileri de attım benim hiç silinmedi ya ama en koyu 16 Ocak ve bugun yaptıgım hayırlısı olsun ne diyeyim14 günden önce normal testte kolay kolay cikmiyor zaten. Cok mutlu oldum. Ayy insallah bizde oluruz.
Bu arada oluvusyon yapmissinbende yaptim birazdan paylasacam
Bekliyoruz canım14 günden önce normal testte kolay kolay cikmiyor zaten. Cok mutlu oldum. Ayy insallah bizde oluruz.
Bu arada oluvusyon yapmissinbende yaptim birazdan paylasacam
Aynen canım güzelce yaz ki bilgi olsun herkeseHamile cıkarsam adam akıllı yazıcam suraya ovulasyon testi hakkında diyebizden sonra bakan arastıran okusun görsün baksın istiyorum
Son zamanlarda her kez adete 4 kala 2 kala ovulasyon testi diye konus acıyo goruyosunuzdur bu bi merak konusuAynen canım güzelce yaz ki bilgi olsun herkese
Belli cizgin canım silik degılDun görünmeyecek kadar silikti baya morelimde gitti ama bekleyince koyulasmis. Bugünkü nasil sizce
Bugun biraz göğüslerimde de hasasiyet basladj gibi. Umarım umutlarım bosa cikmaz.Belli cizgin canım silik degıl
Özel hastanede once 15 TL idi 3 ay önce 25 TL ye yaptırdım canimTamam canım özel bi kliniğe sordum bizim eve yakın da 260 mı ne dedi çok pahalı değil mi sizcenormal mi?
İnsallah canım rabbim nasip etsin ınsallahBugun biraz göğüslerimde de hasasiyet basladj gibi. Umarım umutlarım bosa cikmaz.
Yok canım benim ki 28 si. Hemen hemen hepimiz ayni gunleriz. Hepimiz birden hamis oluruz insallahİnsallah canım rabbim nasip etsin ınsallahmerakla bekliyorum senin de 27 si demi
Kuzum senin ovülasyon testlerinde çizgiler çok netYok canım benim ki 28 si. Hemen hemen hepimiz ayni gunleriz. Hepimiz birden hamis oluruz insallah
Ari sutu bal polen karışımı da al canım. Yumurtayı geliştiriyormusBugün folic 1 aldım dvit aldım hergun avakodo ceviz yumurta yicem onuda aldım. Bide liomnlu maydonuz suyu icecemilk on gün kist için. Bakalım gelen aya iyi hazirlancaz evddde olunca yer içeriz artikk
Ayy beni heveslendirin. Pazartesi ilk hcg yi yapacam kısmetse. Bakalim 3 gun daha hevesle yasayimKuzum senin ovülasyon testlerinde çizgiler çok netay inşallah yanıltmaz canım benim 1 hafta kaldı güzel haberleri alırız inşallah
Kız Pazartesi erken değil mi?Ayy beni heveslendirin. Pazartesi ilk hcg yi yapacam kısmetse. Bakalim 3 gun daha hevesle yasayim