Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa yesilerik tebrik ederim. Eminim cok iyi bir anne olacaksin. Saglikla kucagina al insallah. Döngün uzun mu canim senin. Daha 1 hafta var yoksa
Onun biraz karısık normal de adet tarihlerimiz aynı ama onun ben de önce son adet tarihi 27 Aralık olmus benim 30 Aralık onun ovulasyon testi tam pik gibi degıldı ama koyuydu 5 Ocak da ilişkisi 4 Ocak olmus o tutmus canım

Maalesef,bir tane doktor buldum aşırı ilgili ama ücreti biraz pahalı yani bebek düşünsem o doktorda devam etmeyi butcem zorlar
Allah büyük, inşallah suda balığı elimizle tutariz

14 günden önce normal testte kolay kolay cikmiyor zaten. Cok mutlu oldum. Ayy insallah bizde oluruz.
Bu arada oluvusyon yapmissin bende yaptim birazdan paylasacam

14 günden önce normal testte kolay kolay cikmiyor zaten. Cok mutlu oldum. Ayy insallah bizde oluruz.

Bu arada oluvusyon yapmissin bende yaptim birazdan paylasacam
Öncekileri de attım benim hiç silinmedi ya ama en koyu 16 Ocak ve bugun yaptıgım hayırlısı olsun ne diyeyim

Dun görünmeyecek kadar silikti baya morelimde gitti ama bekleyince koyulasmis. Bugünkü nasil sizce

Eklentiler

• 20220121_160238.jpg
    68,5 KB · Görüntüleme: 28
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…