- 2 Ocak 2012
- 922
- 750
-
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #6.161
Evet canım sağlık ocağına gideceğim uzak . TeşekkürlerAynı labaratuvar yani verdiğin yer aynı olsa daha iyi olur ama oraya gıdemezsen saflık ocagına ver canım ne yapcan iki katı artıyorsa saglıklı demek
Yazacağım gelince inşHaberdar et cnm
Hadi bakalım hayırlı haberle gelEvet canım sağlık ocağına gideceğim uzak . Teşekkürler
Koyu çıkmaya devam canimBugün ki ovulasyon testim zar zor da olsa yaptım
Senin artik gebelik testi zamanın gelmisBugün ki ovulasyon testim zar zor da olsa yaptım
Günaydın canim günaydın kizlarGünaydın arkadaşlar
Gunaydinnnn sekerimmm
Pazartesi yapcam canım varsa vardır yoksa yoktur senin grup da birinin 26 Ocak bat ı cıkmıs ne zaman yumurtladı bilmiyorum ama okuyorumSenin artik gebelik testi zamanın gelmis
Oooo hamişşş nasılsın bakalım güzellikGünaydın canim günaydın kizlar
İnsAllah çıkar canım hadi bakalımPazartesi yapcam canım varsa vardır yoksa yoktur senin grup da birinin 26 Ocak bat ı cıkmıs ne zaman yumurtladı bilmiyorum ama okuyorum
Bugün ki ovulasyon testim zar zor da olsa yaptım
Ya koyu çıkmaya devam ediyor cok.sukur. insallah hcg lerde boyle cikacak.Pikden itibaren 9. Gun
Eki Görüntüle 2993449
İnsallah canım ya pazartesi yapcam erken gebelik testi benYa koyu çıkmaya devam ediyor cok.sukur. insallah hcg lerde boyle cikacak.
YesilErik20 ne yaptın canım
Bende pazartesiye niyetlendim birazda hcg konuşalımİnsallah canım ya pazartesi yapcam erken gebelik testi ben
İnsAllah canim bakalım sen ne yaptınYa koyu çıkmaya devam ediyor cok.sukur. insallah hcg lerde boyle cikacak.
YesilErik20 ne yaptın canım