- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 33
-
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #6.181
İnsallah cıkar daBende pazartesiye niyetlendim birazda hcg konuşalım
Neyse surda ne kalmış pazartesine evet topikte 26 ocaklar 27 ocaklar coşuyor sizden de bekliyorum aynı şeyleriPazartesi yapcam canım varsa vardır yoksa yoktur senin grup da birinin 26 Ocak bat ı cıkmıs ne zaman yumurtladı bilmiyorum ama okuyorum
Oooo hamişşş nasılsın bakalım güzellik
Bizim bu LH hakkında ne düşünürsünüz efenim varmı umudumuz halen bak atım lh
İyiym kuzucum çok şükür sen nasılsın valla koyuluklardan umutluyum ama insallah yanıltmaz bizi koyu olup regl olan da gördük gene en sağlıklısi gebelik testi sanirimPikden itibaren 9. Gun
Bende iyim canım bakalım ne olur gebelik testi bana erken salı çarşamba yaparım ben bakalım ya hayırlısı neyse o olsun canım insAllahNeyse surda ne kalmış pazartesine evet topikte 26 ocaklar 27 ocaklar coşuyor sizden de bekliyorum aynı şeyleri
İyiym kuzucum çok şükür sen nasılsın valla koyuluklardan umutluyum ama insallah yanıltmaz bizi koyu olup regl olan da gördük gene en sağlıklısi gebelik testi sanirim
Canım valla e nabıza bakıyorum sürekli açıklanmamış. Bugün açıklanır galiba hafta sonuyla mı alakalı bilemedim. Geçen negatif olduğunda bi kaç saate çıkmıştı burdaYesilErik20 naptin canim
Elinde barkodun vardir ordaki protokol numarasından bakabilirsin hangi hastane ise netten yaz tahlil sonucu diyeCanım valla e nabıza bakıyorum sürekli açıklanmamış. Bugün açıklanır galiba hafta sonuyla mı alakalı bilemedim. Geçen negatif olduğunda bi kaç saate çıkmıştı burda
Canım akşam eşime süpriz yaptım sonucumu bekliyorum hala çıkmadı hafta sonuyla alakalı mı bilemedimYa koyu çıkmaya devam ediyor cok.sukur. insallah hcg lerde boyle cikacak.
YesilErik20 ne yaptın canım
Çıkmışsa e nabıza atılmaz mıydı ?Elinde barkodun vardir ordaki protokol numarasından bakabilirsin hangi hastane ise netten yaz tahlil sonucu diye
Insallah canimBende iyim canım bakalım ne olur gebelik testi bana erken salı çarşamba yaparım ben bakalım ya hayırlısı neyse o olsun canım insAllah
E nabiza geç dusunuyor kuzum hastanenin kendi sitesine düşmüştür iki saate cikiyorÇıkmışsa e nabıza atılmaz mıydı ?
Gördüm 26 ocak birinin cıkmıs insallah bakalım vardır normal de zaten cıkmaz etkeni de heba etmek istemedim en azından pazartesi günü olsa cıkar diye düşünüyorum yoksa zaten var mı demem daha adeti beklerim artık hayırlısıNeyse surda ne kalmış pazartesine evet topikte 26 ocaklar 27 ocaklar coşuyor sizden de bekliyorum aynı şeyleri
İyiym kuzucum çok şükür sen nasılsın valla koyuluklardan umutluyum ama insallah yanıltmaz bizi koyu olup regl olan da gördük gene en sağlıklısi gebelik testi sanirim
Mutluluğun daim olsun canımGünaydın kızlar herkeseakşam eşime sürpriz hazırladım salona notlar,test,bebiş lifi sabun ve patiklerden oluşan notları komşum tavana bantla yapıştırıp aşağı salladı patikler test ve lifin üzerine doğru arkadan da bana bi masal anlat baba şarkısını açtım telde video kaydetti bi yere sabitledim adam şoka girdi yemek yiyemedi heycandan
MasAllah canım Allah tamamını erdirsin insAllah sevindim adına çok güzel yapmışsın bunlar ani olarak hep kalır insAllah bebisin sağlıkla ilerler canım benimGünaydın kızlar herkeseakşam eşime sürpriz hazırladım salona notlar,test,bebiş lifi sabun ve patiklerden oluşan notları komşum tavana bantla yapıştırıp aşağı salladı patikler test ve lifin üzerine doğru arkadan da bana bi masal anlat baba şarkısını açtım telde video kaydetti bi yere sabitledim adam şoka girdi yemek yiyemedi heycandan
Kizzzz 3 tane varGördüm 26 ocak birinin cıkmıs insallah bakalım vardır normal de zaten cıkmaz etkeni de heba etmek istemedim en azından pazartesi günü olsa cıkar diye düşünüyorum yoksa zaten var mı demem daha adeti beklerim artık hayırlısı
Yaaaa ne kadar güzel düşünmüssn canim okurken çok duygulandım çok mutlu oldumGünaydın kızlar herkeseakşam eşime sürpriz hazırladım salona notlar,test,bebiş lifi sabun ve patiklerden oluşan notları komşum tavana bantla yapıştırıp aşağı salladı patikler test ve lifin üzerine doğru arkadan da bana bi masal anlat baba şarkısını açtım telde video kaydetti bi yere sabitledim adam şoka girdi yemek yiyemedi heycandan
Prodiktör lere kıyamadımKizzzz 3 tane varacıma teste hele kasetler bi dünya
Çok değişik bir duyguydu ikimiz için de kalbim nasıl çarpıyrdu anlatamam hele eşimi görseniz hamilelik testi gözünün önünde test mi yaptın nerden biliyorsun diyor sarılıyor sonra notlara bakıyor yine sarılıyor nasıl oldu cabık böyle diyeYaaaa ne kadar güzel düşünmüssn canim okurken çok duygulandım çok mutlu oldum