Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Düşük sonrası bebek düşünmek istemeyen ben,yeni bebek haberleri alınca acaba düşünsem mi diye tetikliyor.
Hayırlısı olsun yeni bebislerimiz
Olsun canım degerin düssün 1 ay dur öbür ay devam inan ki ben cok üzüldüm ama her sey Allah dan daha cabuk yüzün gülecek inanıyorum vazgecme

Olsun canım degerin düssün 1 ay dur öbür ay devam inan ki ben cok üzüldüm ama her sey Allah dan daha cabuk yüzün gülecek inanıyorum vazgecme
Açıkçası birliktelikten bile soğuttu bu durum beni,normal mi bilmiyorum
Eşime diyorum korkuyorum birliktelik olmasindan ya bisey olurda kendiliginden hamile kalirsam ya yine aynı şeyleri yasarsam diye
Doktoruma cok çok kızdım hala kızıyorum ama zamani geri alamiyorum
Yeni bebek haberleri daha cok umut oluyor
İnşallah sıra sen de senden de pozitif göreceğiz

Benim Ocak 18 19 20 21 tarihlerim yani pik in 5 6 7 8 günleri atıyorum

Eklentiler

• IMG_20220119_095821.jpg
    63,9 KB · Görüntüleme: 20
  • IMG_20220120_174441.jpg
    39,5 KB · Görüntüleme: 22
  • IMG_20220121_115024.jpg
    33,5 KB · Görüntüleme: 24
İnsallah olmustur canım 27 Ocak bat merak ediyorum acayip korkman cok normal seni anlıyorum kolay degıl kimyasal olsa bu kadar etkilenmezdin üzülürdün gecersi kese falan olunca insan gormediğine sahip cıkıyo hemen silik cızgıye bide beta artıp kese gorunce tabi daha cok üzülür etkilenirsin rabbim içimdeki acıyı cabuk söküp alsın insallah yakın zaman da yüzün Güler acale etme kendini topla ne zaman hazır hissettin o zaman bırak en azından üstünden bir ay gecsın konusup da üzmek istemiyorum seni ama keske cizgıyı gordugun an progesteron hapı kullanmaya baslasaydın gıdıp alabılıyosun eczaneden ben oglumdan önce de kimyasal gecırdım o yetti bana cok üzülmüştüm ogluma kalınca arkasına doktora dedim ki ben progesteron kullanmak istiyorum için rahat edecekse kullan dedi kalp atısını duyana kadar içtim nasıl bi korkuysa sımdı yine aldım gecen ay kımyasal olunca cızgıyı gorur gormez baslarıM içmeye insana o korku yetıyor seni cok cok iyi anlıyorum dualarım seninle

Doktoruma cok dedim 2 bucuk haftalikken de söyledim doktor yazmadan alamiyorsun dedi eczane kendi eczanemize sormak aklima gelmedi resmen basiretim baglandi sanki
Ve kan sulandırıcı ben cift cizgi gördüğüm an baslamam gerekiyormus bana doktorum 3.haftada kg bakmadan kafasina göre 4000 dozla baslatti 6000 ile baslamam lazimmis
Nasip değilmiş mi desem artik kendimi avutuyorum avutamiyorum tam ortadayim
Senin konunu takip ediyorum ben sürekli oglunun odası düzenin enerjin muhteşem Allah'ım sana senin gibi bir kiz evlat nasip etsin cok amin (saglikli olsun tabii öncelik bu)

Canım benim beni o kadar mutlu ettin ki suan elimde olsa suan enerjimi sana veririm gözlerim doldu ben eşime yeni aldırdım vermiş eczane cidden oyle olmus pıhtılaşma sorunun mu var kesinlikle kendine guven duyacağın bi doktor bul önce öyle dangalaklar o kadar cok ki o yüzden bazı seyleri bilmek cidden cok iyi oluyo Bazı konularda artık düşünme elinden geldiği kadar senin için dua edicem hep 1 ay gecsın yine bırak umudunu kaybetme ama güvendiğin bi doktor bul önce pıhtılaşma önemli

Acil de bi şansını dene kuzu yada hastane de rica et kadın dogumcuya

Corona aşısı sonrası ve doğum kontrol hapı bitmesiyle pıhtı atti bacagima az buzda değil 3 enfeksiyon bölgesi 6 pıhtılaşma bölgesi pihtilasma olduğu o zaman anlaşıldı gebelik yoktu henüz bu olay temmuzda oldu aşıyı olali 1 ay,hap biteli de tam 1 ay olmasiyla acillik oldum. Kalp damar doktoru varislerin var senin sana bakan kadin dogum doktoru kör mu nasil hormon ilacı verir sana hemde kan sulandırıcı olmadan dedi. Hormon ilacı yasak sana asla kullanma diyerek hibor basladi 60-70 tane igne vuruldum
Pko vardi ve şuan gram kalmadi kist vs hicbir sey yok yumurtaliklarim azicik tembel ama o da yok bence çünkü femara kullanırken incir avakado kuru yemis havuc suyu desteklemesi yaptim 3 yumurta oluştu
Çok karışık anlattim ama baya yorucu süreç gecirdim temmuz ayindan bu yana
Ben yazdigin her mesajında enerjini hissediyorum Allah sizlerden burada tanidigim tanimadigim her arkadasimdan razi olsun toparlama cabam varsa hep sizinle olusumdan

İşte buna kızıyorum kimse işini düzgün yapmıyor insan canı bu kadar ucuz olmamalı yah canım insAllah birdaha böyle şeyler yaşamazsın çok geçmiş olur canim insAllah birdahaki gebeliğin çok güzel geçer yanlız güzel bir doktor bul bence rabbim şifa versin

Dengesizmiş cidden kadın dogum doktoru Allah iyi insanlarla ve iyi doktorlarla karsılastırsın canımızı kimlere emanet edıyoruz ya basından geceni yeni gidecegın doktora mutlaka anlat pıhtılaşma oldugunu falan soyle belki de gebelik boyunca karından iğne vurulacaksın atlanır mı Boyle bısey bebek kanla besleniyo sonuc da olanı artık unutmaya çalıs sen kendini hazırla yeni aya toplan gözlerini sil üstünü düzelt ve ayaga kalk yoluna devam et bu bi süreç bebek işi suda elle balık tutmak gibi bısey Allah hepimize sıkıca tutabılmeyi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…