- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 33
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #6.021
Rabbim bekleyen herkese nasip etsin ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amiiiiiinnnnnnRabbim bekleyen herkese nasip etsin ya
Cok sevindim canim hayirlisi olsun Allah sag saglim kucagina almayi nasip etsin insallah Allah bizedene nasip etsin ❤Bir kaç gün erken doğma ihtimaline karşı dimi Ayy inşş eylül ekim aylarını da çok severim
Düşer canım prolaktin okadar sıkıntı değil yeme içme duzenininde ayarla çok gençsin dahaa74 çıkmıştı dostinex kullandım 25 yaşındayım
Evet canim aklıma çok bisey gelmedi fotoğraf albümü almıştım onun içine koydum dedim ki bak yeni fotoğraflar nasıl beğenecek misin diye diğer sayfası bi açtı şok inanamadı hala görmeden inanamıyorum diyorİyiki hatırlattın canım çekebilirm inş sen nasıl haber verdin 2. Bebiş mi
Ay kuzum benim teşekkür ediyorum Allah hepimize sanada nasip etsin isteyen anne adaylarımızın umutlar biriktiren tüm annelere versin Allah ım çok dua ettim kızlar bu ay gece yatarken sağlıkla sonuna kadar gelsin bebişimiz bende hala ovülasyon gibi geliyor şok oldum şuan kaç saatir kahvaltı hazırlıycam diye dönüyorum tek çay koydum heycandangözlerim dolu dolu oldu. Ne kadar güzel bir haber. çok sevindim. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim
O da güzel farklı fikir insan heycandan direk söyleyesi geliyor zatenEvet canim aklıma çok bisey gelmedi fotoğraf albümü almıştım onun içine koydum dedim ki bak yeni fotoğraflar nasıl beğenecek misin diye diğer sayfası bi açtı şok inanamadı hala görmeden inanamıyorum diyor
Amin canım en kısa hayırlı zamanda inşşCok sevindim canim hayirlisi olsun Allah sag saglim kucagina almayi nasip etsin insallah Allah bizedene nasip etsin ❤
yaa ne güzel bir heyecandır di mi amin canım inşallah yakın zamanda hayırlısıyla biz de senin gibi heyecanlanırız böyle tadını çıkarAy kuzum benim teşekkür ediyorum Allah hepimize sanada nasip etsin isteyen anne adaylarımızın umutlar biriktiren tüm annelere versin Allah ım çok dua ettim kızlar bu ay gece yatarken sağlıkla sonuna kadar gelsin bebişimiz bende hala ovülasyon gibi geliyor şok oldum şuan kaç saatir kahvaltı hazırlıycam diye dönüyorum tek çay koydum heycandan
Evet içim içime sığmıyor taşıcak gibiyim şuan bağırasım geliyor bi yandan da sağlıkla gelir inş diye bi korkuyaa ne güzel bir heyecandır di mi amin canım inşallah yakın zamanda hayırlısıyla biz de senin gibi heyecanlanırız böyle tadını çıkar
Canımdın sen çok saol canım sana da nasip olucak hissediyorumÖyle sevindim ki adına canım @YesilErik20 rabbim tamamına erdirsin
Allah ın izniyle insallah sağlıklıdır canım kana git ver yarın dur öbür gün bi daha git sonra da bekle bakalım hiç sevmem kan islerini agzıma ederler bulamazlar patlatırlar ama yeter ki saglıklı olsun el mahkum vercezEvet içim içime sığmıyor taşıcak gibiyim şuan bağırasım geliyor bi yandan da sağlıkla gelir inş diye bi korku
korkmak yok. Allahın izniyle bir şey olmaz merak etmeEvet içim içime sığmıyor taşıcak gibiyim şuan bağırasım geliyor bi yandan da sağlıkla gelir inş diye bi korku
İnsallah aminn aminn gebelerin duasını ne cok alıyorum Allah ım duy sesimiCanımdın sen çok saol canım sana da nasip olucak hissediyorum
He yaa ben dank diye söyleyecektim sonra aklıma o fikir geldi minnosO da güzel farklı fikir insan heycandan direk söyleyesi geliyor zaten
Günaydıınnnn canım masAllah evet hamilesin ama senin hep pikdi kaç gündür yakın zaman yani o zaman sen önceden yumurtladin canım tebrik ederimEki Görüntüle 2992847 Kızlarrrrr yetişin ben hamile miyimmm? normal gebelik testi erken değil
5 Ocak onun yumurtlaması 4 Ocak ilişkisiGünaydıınnnn canım masAllah evet hamilesin ama senin hep pikdi kaç gündür yakın zaman yani o zaman sen önceden yumurtladin canım tebrik ederim