- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 33
-
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #5.781
Yok canım yaklassın öyle deneyin bosa olur mu hiç az daha yaklassın 8 gün kaldı senin de 9 gün kaldıProgestan hormunundan dolayı olabilir mi a onu bilmiyordum bak o zaman bosunami yapıyoruz kız gene anlamadım bir şey ayyy
Ben de oyle hissediyorum hepimiz aynıyızAdralenin oluyor resmen bir koyu bir silikben inanıyorum olacak bu ay bize
Tamam canikomYok canım yaklassın öyle deneyin bosa olur mu hiç az daha yaklassın 8 gün kaldı senin de 9 gün kaldı
Ama hamilelik oluncada progesteron artarGaliba hepimizi üzer canım yahhhhttt
28 ocak bat gunu benimde. Ayy benimde 9 gün musYok canım yaklassın öyle deneyin bosa olur mu hiç az daha yaklassın 8 gün kaldı senin de 9 gün kaldı
Hadi insAllah canım benim yaaAdralenin oluyor resmen bir koyu bir silikben inanıyorum olacak bu ay bize
Huhuuuuu hadi bakalım göreceğizAma hamilelik oluncada progesteron artarve gebelik olur ve biz gebeyiz
Dün benim çizgi yok gibiydi üzüldüm bugün pik gibi çıktı hamile çıkmazsam yıkılırımAdralenin oluyor resmen bir koyu bir silikben inanıyorum olacak bu ay bize
Hic sorma. Kendimi durduramıyorum. Hevesleniyorum bendeDün benim çizgi yok gibiydi üzüldüm bugün pik gibi çıktı hamile çıkmazsam yıkılırım
Valla birbirimizi çok güzel gazlıyoruzHic sorma. Kendimi durduramıyorum. Hevesleniyorum bende
Nasip canım ya olmazsada önümüzdeki aylara insAllahDün benim çizgi yok gibiydi üzüldüm bugün pik gibi çıktı hamile çıkmazsam yıkılırım
İnsAllab canım sağlıkla güzellikle bakalım nasip kısmet her şey herseyin tertemiz çıktıAdet oldum gelen aya ins.
Aynenn canım sıkıntı değildi bu ay. İns gelen aya daha planlı olurummİnsAllab canım sağlıkla güzellikle bakalım nasip kısmet her şey herseyin tertemiz çıktı
Olsun Önümüzdeki maçlara devam canımAdet oldum gelen aya ins.
Aynnnen ins canım bu ay iyi hazirlancaz hsg sonrası ilk ayOlsun Önümüzdeki maçlara devam canım
Aynen dinamik bomba gibi inşşAynnnen ins canım bu ay iyi hazirlancaz hsg sonrası ilk ay
Ayy bu test cok hassas nette 35 den asagı yok 2.5 degeri bile algılıyo ya cok iyi olmusAy testlerimde geldi geçen ay ilk defa bu testi kullandığımda çift çizgi çıkmıştı inşallah bu seferde nasip olurEki Görüntüle 2991848
İnsallah olcak olcakValla birbirimizi çok güzel gazlıyoruzinşallah güzel haberlerimizi birbirimize veririz olmazsada birlikte yıkılırız artık napalım
Nasip olcak canım biter bitmez ilişki basla canın ne zaman isterse ,sansın yüksek ilk 3 ay kalacaksınAynnnen ins canım bu ay iyi hazirlancaz hsg sonrası ilk ay