-
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #5.761
Amin canım ins. Bekliyoruz bakalimm adet olcak gibiyim nasipBiliyorum canım görüyorum halimize bin sükürburda yokken seni hsg cektirenler grubunda görmüştüm o ara rabbim nasip edecek insallah kafan rahat olsun yeter ki
Ayy bugun yapmayacak misinTamamen silik değil benimki gibi inşallah koyulaşır canım benimama böyle test yaparak benide teşvik ediyorsun
Benimde 3 gun pik kaldı. Aksama sabaha catlar cabim havuc suyu ic.yada iki üç tane havuc yeKızlar günaydın herkese benim 3. Günüm hala pikim geçen ay 1 gün olmuştu sadece. Bu iyi bişiy mi pik kalması ? Fikir verin banaEki Görüntüle 2991648
Evet senin önceki gunde koyuydu. Dunki sivi alimiyla ilgi olabiliyor. Cok sevindim tekrar koyu çıkmasına. Bende birazdan yapıp atarim resmen sabirlsizlandimBende yaptım pik 8.gün dün sıvı alımında yanlışlık olmuş
Evet canım baya koyu çıktı dün çok yedim içtim 1 saat bekleyip yapmıştım olmamışEvet senin önceki gunde koyuydu. Dunki sivi alimiyla ilgi olabiliyor. Cok sevindim tekrar koyu çıkmasına. Bende birazdan yapıp atarim resmen sabirlsizlandim
Şimdi bir tane iri bir havuç yedimBenimde 3 gun pik kaldı. Aksama sabaha catlar cabim havuc suyu ic.yada iki üç tane havuc ye
Hadi bakalım insallahŞimdi bir tane iri bir havuç yedim2 li gibi bir tane de akşama yicem bakalım. Bugün ara verceZ 3 gün üst üste oldu yarın inş değerlendireceğiz bu ay pikim güzel oldu iyi beslendik incir muz ceviz inş tutar ya
Bende bekliyorum
Dün ki daha koyu cıkmıs canım ara ara oluyo demekki bence 7 gün 8 gün progestan hormonu yükseldigi için testler kızarık cıkıyorYeme icmeye cok dikkat edemedim diye biraz geciktirdim yapmayi. Daha koyu degil bence 3 gundur ayni gibi
Canim yemeye içmeye tam dikkat edemedim. Tahmin etmiştim tam koyu cikmayacagini.Dün ki daha koyu cıkmıs canım ara ara oluyo demekki bence 7 gün 8 gün progestan hormonu yükseldigi için testler kızarık cıkıyor
Zaten şaka maka 8 gün kalmış oldu bat için.Adet yaklassın bide oyle deneyelim bagımlılık gıbı bi seymeraktan ölcez yakında
Dünkü test daha koyu gibi canımYeme icmeye cok dikkat edemedim diye biraz geciktirdim yapmayi. Daha koyu degil bence 3 gundur ayni gibi
Progestan hormunundan dolayı olabilir mi a onu bilmiyordum bak o zaman bosunami yapıyoruz kız gene anlamadım bir şey ayyyDün ki daha koyu cıkmıs canım ara ara oluyo demekki bence 7 gün 8 gün progestan hormonu yükseldigi için testler kızarık cıkıyor
Dünde ben dikkat etmemiştim sende yarın dikkat edip yaparsın 10.güne kadar devamCanim yemeye içmeye tam dikkat edemedim. Tahmin etmiştim tam koyu cikmayacagini.
Evet bu bilgi beni üzerProgestan hormunundan dolayı olabilir mi a onu bilmiyordum bak o zaman bosunami yapıyoruz kız gene anlamadım bir şey ayyy
Galiba hepimizi üzer canım yahhhhtttEvet bu bilgi beni üzer
Adralenin oluyor resmen bir koyu bir silikDünde ben dikkat etmemiştim sende yarın dikkat edip yaparsın 10.güne kadar devam