Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlarrr ayıptır söylemesi adet olcam diye okulda ped koymustum eve gelince çok az kahve gibi akıntım olmuş nezamn olduğunu bilmedigim için rengini bilemiyorum bemde adet oluyorum.dedim fakat dahada gelen olmadı. Kuruyum hala

Kizlarrr ayıptır söylemesi adet olcam diye okulda ped koymustum eve gelince çok az kahve gibi akıntım olmuş nezamn olduğunu bilmedigim için rengini bilemiyorum bemde adet oluyorum.dedim fakat dahada gelen olmadı. Kuruyum hala
Bekle bakalım canım muhtemelen sokulursun geçen ay da bana öle oldu hem gecikmeli hemde ilk gün az geldi sonraki gün devam etmişti 🤦🏼‍♀️

Bekle bakalım canım muhtemelen sokulursun geçen ay da bana öle oldu hem gecikmeli hemde ilk gün az geldi sonraki gün devam etmişti 🤦🏼‍♀️
Evvet canim şimdi bı arkadaslada konuştuk oda bu ay hsg çekildi ilk bı iki gün leke şeklinde olmuş sonra sokulmuş. Benimde öyle olcak herallde .

Evvet canim şimdi bı arkadaslada konuştuk oda bu ay hsg çekildi ilk bı iki gün leke şeklinde olmuş sonra sokulmuş. Benimde öyle olcak herallde .
Analdim canım dogrudur insan olayımda rahatlayım diyor böyle durumlarda şahsıma ben öyleyim belirsizlik sevmiyorum olunca rahatlıyorum ya 😂

Analdim canım dogrudur insan olayımda rahatlayım diyor böyle durumlarda şahsıma ben öyleyim belirsizlik sevmiyorum olunca rahatlıyorum ya 😂
Aynnen canimm. Beyaz Akintimda demekki hsgdenmis. Belki içim temizlenmistir. İyi olmuştur. Gelen aya hazirlancaz artikkk

Sirke çok iyi canım amaa mantar çok pis bı hastalıktır gecmiyosa mutlka doktora git canım.kortizonlu ilaç veriyolat
Peki bu mantar gebeliğede engel oluyor mu
Bide ben doktor muayenesine gitmiştim iki hafta önce doktor farkedermiydi yoksa tahlil sonucunda mı öğreniliyor mantar olduğunu
Yaa bide benim prolaktinim yüksek çıktı ilaç kullandım bitti gebeliğe engelmiş yüksek olması beni korkutuyor bu yüzden ☹️

Peki bu mantar gebeliğede engel oluyor mu
Bide ben doktor muayenesine gitmiştim iki hafta önce doktor farkedermiydi yoksa tahlil sonucunda mı öğreniliyor mantar olduğunu
Yaa bide benim prolaktinim yüksek çıktı ilaç kullandım bitti gebeliğe engelmiş yüksek olması beni korkutuyor bu yüzden ☹️
Mantar cok ileri duzeyde olmadigi surece gebelige engel degil diye biliyorum canim ama iliski cok zor oluyo cani yaniyo insanin benmde basima gelmisti esimden nasil kaccagmi sasirmistim ama krem ve fitil verdi kisa surede gecmisti doktor muayne ettiyse farkederdi canim bide idrar tahlilindede cikiyo

Ay testlerimde geldi geçen ay ilk defa bu testi kullandığımda çift çizgi çıkmıştı inşallah bu seferde nasip olur 🙏🙏Eki Görüntüle 2991848
Hangi siteden aldın acaba ne kadara aldın canım ben de dedim eşime ne gerek var ögrencez zaten günü gelince falan dedi ama dayanamadı sanırım bak da gönder yazmıs 😂 alacak zannımca

Kızlar 4 gün üst üste pik olan var mı ? Benim yumurtalar coştu çatlamıyor endişeliyim😳 internette araştırdım 1-6 gün yazıyor ama geçen ay 1 gün sürdü çatladı. Başına gelen var mı ? Normal mi? 🤦🏻‍♀️

X