Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evvet gördüm onunla çok konuşmuştuk onunda kisti vardı çok sevndimm darısı bizee

Evvet gördüm onunla çok konuşmuştuk onunda kisti vardı çok sevndimm darısı bizee
Onun yanlız dogal olmamış aşılama yaptırmış okudugum kadarıyla yada çatlatma ignesi kullanmış oyle bi sey bide en hassas testle denemis prodiktör early le ama kasette de cıkmıs merak ettim betası kaç dıye

Bende geçen ay kimyasal geçirmiştim o zaman ovülasyon testinde tam pik çıkmamıştı. İnşallah hamilelik vardır ve sağlıklı ilerler

Aşılama önce oldu tumltmamis bu ay oda hsg çekildi. Çatlama iğnesi oldu . Darısı bize canimmm

Aşılama önce oldu tumltmamis bu ay oda hsg çekildi. Çatlama iğnesi oldu . Darısı bize canimmm
Amin canım inşallah kimsenin emeklerinin karsılıgı bosa cıkmasın tedavi süreci de zor hiç bilmiyorum ama öğrenmek için sürekli okuyorum yazmıyorum cok ama bılırım yani bı burda aktif yazıyorum

Amin canım inşallah kimsenin emeklerinin karsılıgı bosa cıkmasın tedavi süreci de zor hiç bilmiyorum ama öğrenmek için sürekli okuyorum yazmıyorum cok ama bılırım yani bı burda aktif yazıyorum
Zor canimmm. Ben diğer gruplarada konuşuyorum hsg kist derken baya görüştüğüm arkadaş oldu iyi oluyo insan öğreniyor. Mesela benimkinin ciklota kisti olmadığını buradaki kızlardan ogrendim

Zor canimmm. Ben diğer gruplarada konuşuyorum hsg kist derken baya görüştüğüm arkadaş oldu iyi oluyo insan öğreniyor. Mesela benimkinin ciklota kisti olmadığını buradaki kızlardan ogrendim
Biliyorum canım görüyorum halimize bin sükür burda yokken seni hsg cektirenler grubunda görmüştüm o ara rabbim nasip edecek insallah kafan rahat olsun yeter ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…