- 26 Temmuz 2018
- 6.218
- 7.341
- 32
-
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #5.821
Günaydın canım benim sen nasılsın beklemeceye devam valla.Günaydın kızlar nasılsıniz bakalim
İnsanın doğasında var beklemek bak benim oldu hala bekliyorum kese oluşsun bebek olmuşsun diye 5+5 oldum bugün sata göre çok merak ediyorum usg de nasip çıkacak haftam geç yumurtladgim için gec döllenme mi oldu kuzumGünaydın canım benim sen nasılsın beklemeceye devam valla.İnsallah olmustur da yüzümüz güler en sevmediğim sey su bekleme evresi
Evet canım olusuma göre ilerliyo erken olsaydı 5 haftalık oldugunda gözükürdü betaya göre iste aman olsun da bekliyelim ya düşene kadar çaba iste anne karnına sonra zaman su saflıkla ilerlesin kafan azcık rahatlamıstır oldu olmadı evresi de bi atraksiyonİnsanın doğasında var beklemek bak benim oldu hala bekliyorum kese oluşsun bebek olmuşsun diye 5+5 oldum bugün sata göre çok merak ediyorum usg de nasip çıkacak haftam geç yumurtladgim için gec döllenme mi oldu kuzum
Evet canim şuan hiç hamile gibi değilim çoğu arkadas mide bulantısı vs yaşıyormuş bende tık yok dilimi ısıraym belki ilerleyen zamanlar da olurdur zaten usg ye göre çok değişecekEvet canım olusuma göre ilerliyo erken olsaydı 5 haftalık oldugunda gözükürdü betaya göre iste aman olsun da bekliyelim ya düşene kadar çaba iste anne karnına sonra zaman su saflıkla ilerlesin kafan azcık rahatlamıstır oldu olmadı evresi de bi atraksiyon
Masallah masallah cok güzel bısey degıl canım kusma olayı zaten ben kustum oglum da hala huyluEvet canim şuan hiç hamile gibi değilim çoğu arkadas mide bulantısı vs yaşıyormuş bende tık yok dilimi ısıraym belki ilerleyen zamanlar da olurdur zaten usg ye göre çok değişecek
Insallah canim zaten biri nasıl oluyorsa diğeri tam tersi olur derler hayirlisiMasallah masallah cok güzel bısey degıl canım kusma olayı zaten ben kustum oglum da hala huyluvalla doguma bile kusarak gidecektim patates kızartması kokusu sucuk hala hatırlıyorum mutfaga dönmeden öğürme ben baya balkondan kahvaltılık alıyodum kısın ne zencefil ne tuzlu cubuk hiç bi sey kesmedi oglum da cektim insallah ikinci her bakımdan rahat olur hem emer hem istekli yemek yer hem hamileyken kusturmaz insallah
İnsallah canım benim bütün çilemi oğlumda doldurdum o zamanInsallah canim zaten biri nasıl oluyorsa diğeri tam tersi olur derler hayirlisi
Kuzum trendyoldan 61 tlye aldım 2 adet geliyorHangi siteden aldın acaba ne kadara aldın canım ben de dedim eşime ne gerek var ögrencez zaten günü gelince falan dedi ama dayanamadı sanırım bak da gönder yazmısalacak zannımca
8 gün var canımAyyy çok heyecanli kac vardı bata canim
Yaptın mı canım testKuzum trendyoldan 61 tlye aldım 2 adet geliyor
Yok canım saat 2 de yapıcam ikinci idrar ile yapsam sorun olmaz değil mi yaGünaydın kizlarrr
Yaptın mı canım test
Rabbım gönlümüz den geceni ömrümüze sensin tabi ki hayırlısı sağlıklisi canimİnsallah canım benim bütün çilemi oğlumda doldurdum o zamaninsallah şöyle sakin uslu bi cocugum olur ne dıyım daha insallah kızımız olur senin de benim de Allah um içimdeki kız arzusunu bastıramıyorum dün Instagram da bi vıdıo gordum kadın doğum doktoru nun paylasmıs kız bebek isteyen hastamın cinsiyet partisi diye patlatana kadar heyecanlı patlayınca oldugu yere çökmüş erkek ama gül gül öldüm tepkisine
Suan geçmek bilmeyen gunlerdesin ne zaman yapacaksın canim testi8 gün var canım
Aslında çok erken yapmak istemiyorum canım geçen ay kimyasal geçirdim değer düşüktü artış için 2 gün üst üste kan verdim gerçekten iki kolumda mosmor olmuştu ama dayanamam diye düşünüyorumSuan geçmek bilmeyen gunlerdesin ne zaman yapacaksın canim testi
Yaaa evet öyle oluyor benim de kollar morardı 3 kere falan kan verdim bende hayirlisi artık gönlünden ne xaman geçerseAslında çok erken yapmak istemiyorum canım geçen ay kimyasal geçirdim değer düşüktü artış için 2 gün üst üste kan verdim gerçekten iki kolumda mosmor olmuştu ama dayanamam diye düşünüyorumbata 3-4 gün kala yaparım diye düşünüyorum
Link atar mıısn canım benim aldıgın yerinKuzum trendyoldan 61 tlye aldım 2 adet geliyor
Amin canım benimRabbım gönlümüz den geceni ömrümüze sensin tabi ki hayırlısı sağlıklisi canim
İnşallah ovülasyon testleri yanıltmaz ya şimdi tekrar ovülasyon testi yapıcam bakalım artık inşallah bu ay sağlıklı olurYaaa evet öyle oluyor benim de kollar morardı 3 kere falan kan verdim bende hayirlisi artık gönlünden ne xaman geçerse
Sen ilk idrarla mı yapıyorsun ovulasyon testiniYok canım saat 2 de yapıcam ikinci idrar ile yapsam sorun olmaz değil mi ya