Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın canım benim sen nasılsın beklemeceye devam valla. İnsallah olmustur da yüzümüz güler en sevmediğim sey su bekleme evresi
İnsanın doğasında var beklemek bak benim oldu hala bekliyorum kese oluşsun bebek olmuşsun diye 5+5 oldum bugün sata göre çok merak ediyorum usg de nasip çıkacak haftam geç yumurtladgim için gec döllenme mi oldu kuzum

Evet canım olusuma göre ilerliyo erken olsaydı 5 haftalık oldugunda gözükürdü betaya göre iste aman olsun da bekliyelim ya düşene kadar çaba iste anne karnına sonra zaman su saflıkla ilerlesin kafan azcık rahatlamıstır oldu olmadı evresi de bi atraksiyon

Evet canim şuan hiç hamile gibi değilim çoğu arkadas mide bulantısı vs yaşıyormuş bende tık yok dilimi ısıraym belki ilerleyen zamanlar da olurdur zaten usg ye göre çok değişecek

Evet canim şuan hiç hamile gibi değilim çoğu arkadas mide bulantısı vs yaşıyormuş bende tık yok dilimi ısıraym belki ilerleyen zamanlar da olurdur zaten usg ye göre çok değişecek
Masallah masallah cok güzel bısey degıl canım kusma olayı zaten ben kustum oglum da hala huylu valla doguma bile kusarak gidecektim patates kızartması kokusu sucuk hala hatırlıyorum mutfaga dönmeden öğürme ben baya balkondan kahvaltılık alıyodum kısın ne zencefil ne tuzlu cubuk hiç bi sey kesmedi oglum da cektim insallah ikinci her bakımdan rahat olur hem emer hem istekli yemek yer hem hamileyken kusturmaz insallah

Insallah canim zaten biri nasıl oluyorsa diğeri tam tersi olur derler hayirlisi

Insallah canim zaten biri nasıl oluyorsa diğeri tam tersi olur derler hayirlisi
İnsallah canım benim bütün çilemi oğlumda doldurdum o zaman insallah şöyle sakin uslu bi cocugum olur ne dıyım daha insallah kızımız olur senin de benim de Allah um içimdeki kız arzusunu bastıramıyorum dün Instagram da bi vıdıo gordum kadın doğum doktoru nun paylasmıs kız bebek isteyen hastamın cinsiyet partisi diye patlatana kadar heyecanlı patlayınca oldugu yere çökmüş erkek ama gül gül öldüm tepkisine

Rabbım gönlümüz den geceni ömrümüze sensin tabi ki hayırlısı sağlıklisi canim

Suan geçmek bilmeyen gunlerdesin ne zaman yapacaksın canim testi
Aslında çok erken yapmak istemiyorum canım geçen ay kimyasal geçirdim değer düşüktü artış için 2 gün üst üste kan verdim gerçekten iki kolumda mosmor olmuştu ama dayanamam diye düşünüyorum bata 3-4 gün kala yaparım diye düşünüyorum

Yaaa evet öyle oluyor benim de kollar morardı 3 kere falan kan verdim bende hayirlisi artık gönlünden ne xaman geçerse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…