- 10 Mayıs 2020
- 2.541
- 6.760
-
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #5.801
Syy cok heyecanlı. Ben erken test hic almadim bu ay. Oluvusyonla gelen kaset testim var 6 tane. Hergun bir tane yaparim dedim son 5 gunAy testlerimde geldi geçen ay ilk defa bu testi kullandığımda çift çizgi çıkmıştı inşallah bu seferde nasip olurEki Görüntüle 2991848
Ben eczaneden dandik bi marka beta 13 iken net çıkardıAyy bu test cok hassas nette 35 den asagı yok 2.5 degeri bile algılıyo ya cok iyi olmus
İnsallah olcak olcak
Bende kaset test var 5 taneSyy cok heyecanlı. Ben erken test hic almadim bu ay. Oluvusyonla gelen kaset testim var 6 tane. Hergun bir tane yaparim dedim son 5 gun
Aynen dinamik bomba gibi inşşgelsin cevizler muzlar gitsin keçiboynuzları polenler
Evvet üç ay önemli folik asitinede geri aldım bakalimmNasip olcak canım biter bitmez ilişki basla canın ne zaman isterse ,sansın yüksek ilk 3 ay kalacaksın
Bekle bakalım canım muhtemelen sokulursun geçen ay da bana öle oldu hem gecikmeli hemde ilk gün az geldi sonraki gün devam etmiştiKizlarrr ayıptır söylemesi adet olcam diye okulda ped koymustum eve gelince çok az kahve gibi akıntım olmuş nezamn olduğunu bilmedigim için rengini bilemiyorum bemde adet oluyorum.dedim fakat dahada gelen olmadı. Kuruyum hala
Evvet canim şimdi bı arkadaslada konuştuk oda bu ay hsg çekildi ilk bı iki gün leke şeklinde olmuş sonra sokulmuş. Benimde öyle olcak herallde .Bekle bakalım canım muhtemelen sokulursun geçen ay da bana öle oldu hem gecikmeli hemde ilk gün az geldi sonraki gün devam etmişti
Analdim canım dogrudur insan olayımda rahatlayım diyor böyle durumlarda şahsıma ben öyleyim belirsizlik sevmiyorum olunca rahatlıyorum yaEvvet canim şimdi bı arkadaslada konuştuk oda bu ay hsg çekildi ilk bı iki gün leke şeklinde olmuş sonra sokulmuş. Benimde öyle olcak herallde .
Aynnen canimm. Beyaz Akintimda demekki hsgdenmis. Belki içim temizlenmistir. İyi olmuştur. Gelen aya hazirlancaz artikkkAnaldim canım dogrudur insan olayımda rahatlayım diyor böyle durumlarda şahsıma ben öyleyim belirsizlik sevmiyorum olunca rahatlıyorum ya
Evet gelecek aya iyi gir insAllahAynnen canimm. Beyaz Akintimda demekki hsgdenmis. Belki içim temizlenmistir. İyi olmuştur. Gelen aya hazirlancaz artikkk
Evet gelecek aya iyi gir insAllahAllah gönlümuze göre versin rabbim hepimizin niyetini biliyor hayırlısı neyse o olsun canım
İnsallah canım kafan rahat olsunAynnen canimm. Beyaz Akintimda demekki hsgdenmis. Belki içim temizlenmistir. İyi olmuştur. Gelen aya hazirlancaz artikkk
Peki bu mantar gebeliğede engel oluyor muSirke çok iyi canım amaa mantar çok pis bı hastalıktır gecmiyosa mutlka doktora git canım.kortizonlu ilaç veriyolat
Mantar cok ileri duzeyde olmadigi surece gebelige engel degil diye biliyorum canim ama iliski cok zor oluyo cani yaniyo insanin benmde basima gelmisti esimden nasil kaccagmi sasirmistim ama krem ve fitil verdi kisa surede gecmisti doktor muayne ettiyse farkederdi canim bide idrar tahlilindede cikiyoPeki bu mantar gebeliğede engel oluyor mu
Bide ben doktor muayenesine gitmiştim iki hafta önce doktor farkedermiydi yoksa tahlil sonucunda mı öğreniliyor mantar olduğunu
Yaa bide benim prolaktinim yüksek çıktı ilaç kullandım bitti gebeliğe engelmiş yüksek olması beni korkutuyor bu yüzden
Günaydın canımGünaydın kizlarrr
Hangi siteden aldın acaba ne kadara aldın canım ben de dedim eşime ne gerek var ögrencez zaten günü gelince falan dedi ama dayanamadı sanırım bak da gönder yazmısAy testlerimde geldi geçen ay ilk defa bu testi kullandığımda çift çizgi çıkmıştı inşallah bu seferde nasip olurEki Görüntüle 2991848
Ayyy çok heyecanli kac vardı bata canimAy testlerimde geldi geçen ay ilk defa bu testi kullandığımda çift çizgi çıkmıştı inşallah bu seferde nasip olurEki Görüntüle 2991848