Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen yarın bida bakim canım
Seninde belirgin cizgin cok silik cıkmamıs canım ben gibi yine yap bakalım koyulasma olcak mı silikleşecek mi yine kendin bilirsin tabi de ekliyim
Ya aceba normal mi bole çizgi yani hiç mi çıkmaması lazım anlamıyorum ki ben tam olarak
Seninde belirgin cizgin cok silik cıkmamıs canım ben gibi yine yap bakalım koyulasma olcak mı silikleşecek mi yine kendin bilirsin tabi de ekliyim

İlerleyen zaman da silik oluyo canım varla yok arası bi sey belirginlesmez cızgi öyle diyim
Himmm diyorum aceba biz yanlismi biliyoruz hani diyorum yada yumurtlamadan sonra bu şekilde mi çıkar diyorum da diyorum ben ovu testi ile bilgim yok gerçekten bu 2. Kullanım benim canım

Analdim canikom saol az evvel önceki mesajlasanlara falan baktım bu ovu testi ile alakalı kadının regl günü bildiğin kipkirmizi ertesi gün gebelik negatif ama şaşırtıcı bir durum
Oda olabiliyo yada geç döllenme oluyo o gün cıkmamıstır 3 gün gecınce cıkmıstır ama genel itibariyle koyu olanlar gebe cıkıyo okudugum kadarıyla

Akıntın var esarp benim kıvamlı yogun beyaz bi akıntım var once su gibi kaygan olurdu yumurtlama sonrası ben genel de kuru olurum mesela az cok fark edersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…