- 17 Eylül 2021
- 1.708
- 782
-
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #5.581
Pikden itibaren ama dime7 günü ideal bence yarın dene
Evet canım dediklerim zaten hep pikden itibaren benim pazr günü koyuydu 7 günüydü bugun 9 yine koyuPikden itibaren ama dime
Bende yarın yapayım bı o zaman canimEvet canım dediklerim zaten hep pikden itibaren benim pazr günü koyuydu 7 günüydü bugun 9 yine koyu
Yarın iyi bi zaman insallah koyu cıkarBende yarın yapayım bı o zaman canim
Amin canım insAllah bakalımYarın iyi bi zaman insallah koyu cıkarrabbim nasip etsin hepimize
Seninde belirgin cizgin cok silik cıkmamıs canım ben gibi yine yap bakalım koyulasma olcak mı silikleşecek mi yine kendin bilirsin tabi de ekliyim
Aynen yarın bida bakim canımSeninde belirgin cizgin cok silik cıkmamıs canım ben gibi yine yap bakalım koyulasma olcak mı silikleşecek mi yine kendin bilirsin tabi de ekliyim
Aynen yarın bida bakim canım
Ya aceba normal mi bole çizgi yani hiç mi çıkmaması lazım anlamıyorum ki ben tam olarakSeninde belirgin cizgin cok silik cıkmamıs canım ben gibi yine yap bakalım koyulasma olcak mı silikleşecek mi yine kendin bilirsin tabi de ekliyim
Seninde belirgin cizgin cok silik cıkmamıs canım ben gibi yine yap bakalım koyulasma olcak mı silikleşecek mi yine kendin bilirsin tabi de ekliyim
İlerleyen zaman da silik oluyo canım varla yok arası bi sey belirginlesmez cızgi öyle diyimYa aceba normal mi bole çizgi yani hiç mi çıkmaması lazım anlamıyorum ki ben tam olarak
Bak mesela daha yumurtlama zamanına gelmeden önceYa aceba normal mi bole çizgi yani hiç mi çıkmaması lazım anlamıyorum ki ben tam olarak
Himmm diyorum aceba biz yanlismi biliyoruz hani diyorum yada yumurtlamadan sonra bu şekilde mi çıkar diyorum da diyorum ben ovu testi ile bilgim yok gerçekten bu 2. Kullanım benim canımİlerleyen zaman da silik oluyo canım varla yok arası bi sey belirginlesmez cızgi öyle diyim
Hakikaten yok yaBak mesela daha yumurtlama zamanına gelmeden önce
Analdim canikom saol az evvel önceki mesajlasanlara falan baktım bu ovu testi ile alakalı kadının regl günü bildiğin kipkirmizi ertesi gün gebelik negatif ama şaşırtıcı bir durumVarla yok arası belli belirsiz olur yumurtlama gecınce de öyle oluresarp
Yumurtlama sonrası da silinir gider koyu cıkmazHakikaten yok ya
Oda olabiliyo yada geç döllenme oluyo o gün cıkmamıstır 3 gün gecınce cıkmıstır ama genel itibariyle koyu olanlar gebe cıkıyo okudugum kadarıylaAnaldim canikom saol az evvel önceki mesajlasanlara falan baktım bu ovu testi ile alakalı kadının regl günü bildiğin kipkirmizi ertesi gün gebelik negatif ama şaşırtıcı bir durum
Gerçi bak Kasım ayına benim ilk kulkandigim ovu testlerimYumurtlama sonrası da silinir gider koyu cıkmaz