Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben bu aydan hic umutlu degilim sanki 7 8 ay bekliycekmisim gibi bi his var icimde neden bilmiyorum ama herhangi bi akinti falanda yok sadece kasik ve bel agrisi var kasiklarimda genellikle agrir zaten gecen aylardada agri olmustu

Ben bu aydan hic umutlu degilim sanki 7 8 ay bekliycekmisim gibi bi his var icimde neden bilmiyorum ama herhangi bi akinti falanda yok sadece kasik ve bel agrisi var kasiklarimda genellikle agrir zaten gecen aylardada agri olmustu
Öyle deme canım nasip bu işler sonuc da ovulasyon gördün yaptın bekle bakalım 7 ,8 ay nerden cıktı kendini sartlama

Bilmiyorum canim oyle cok arastirdim ya iyice moralim bozuldu
O belli olmuyo ki spiral yüzünden sen taktın ama belki hemen olcak sunu aklından çıkarma neyle korunursan korun hemen bırakınca zaten şıp dıye olmaz rahmin alısması zaman alır belki 3 belki 4 ay ama olur illa ki evladın da var neden olmasın kendini sartlama kesinlikle ha bu ay olmaz öbür ay olur ama olur olmayacak su kadar zaman olmaz beynine yer etme

Bugunol okullda nobetciydim dondummmm sağ taraf belim karnım ağrıdan duramıyorum.kizlar aciyor heryerim
Gecmiş olsun uzan dinlen cok soguk gercekten biz bugun yarım saat 40 dk kar oynadık oglumla kardan adam falan yaptık donduk kaçtık eve sonra

Bugunol okullda nobetciydim dondummmm sağ taraf belim karnım ağrıdan duramıyorum.kizlar aciyor heryerim
Hadi yaaa çok soğuk dime vallahi dikakt et canım sıcak bir şeyler iç sıcak bir duş al bence sen hasta olmadan ballı süt iç engelliyor çünkü

8.30_5 aradı her tenefus dusardaydim öğle arasında tabi donndummm. İns geçer tamda adet öncesi çok kötü oldum
Geçmiş olsun kaç gündür cok soguk bugun kar yağmıs gece sabah heryer beyazdı sasırdık hem dinlen hem kendini sıcak tut

Haklisin valla canim oluruna biraktim artik takmiycam insan dusundukce daha kotu oluyo

Baya uzun bi süre muayne oldunuz mu eşin de sen de bu sürecde asılama yada yumurta gelistirici catlatma iğnesi falan kullanmayı düşündün mü denedin mi
Eşim varikösel ameliyatı oldu klomen ve çatlatma iğnesi bi ay denedik ama olmadı. Bakalım şuan eşim takviye ilaçlar kullanıyor. Daha yeni oldu ameliyatı ama 3 yıl olunca sabırsız oluyor insan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…