- 17 Eylül 2021
- 1.708
- 782
-
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #5.601
Hım akıntı zaten bir belirti olabiliyor genelde canım aynen insAllah vardır bu defa yaAkıntın varesarp benim kıvamlı yogun beyaz bi akıntım var once su gibi kaygan olurdu yumurtlama sonrası ben genel de kuru olurum mesela az cok fark edersin
Bencede belirgin canım bı iki güne belirgenlir iyice . İnsss vardır canimm
Bak once cızgi yok bile yani sürekli oyle belirgin cızgi cıkmaz anladın demiGerçi bak Kasım ayına benim ilk kulkandigim ovu testlerim Eki Görüntüle 2991155
İnsallah canımHım akıntı zaten bir belirti olabiliyor genelde canım aynen insAllah vardır bu defa yaama hissim var sende
Akıntı bariz belirti bennce canım ins vardır benimde bugün bı kere beyaz akıntım oldu . Adet öncesi daha cok akıntım olurduAkıntın varesarp benim kıvamlı yogun beyaz bi akıntım var once su gibi kaygan olurdu yumurtlama sonrası ben genel de kuru olurum mesela az cok fark edersin
İnsallah olmustur canım yasak olmasa atardım ama goruntü de hiç hos degıl ama yogun beyaz kesik gibi bilemiyorum artık bide kasıklarım agrıyo dün pıhtılı burnum kanamıs olduysa insallah vardır kendim de hissettikkerim bunlarAkıntı bariz belirti bennce canım ins vardır benimde bugün bı kere beyaz akıntım oldu . Adet öncesi daha cok akıntım olurdu
İnsAllah emosum ya sole hepimiz hamiş kalsak hee ne güzel olur dimeBencede belirgin canım bı iki güne belirgenlir iyice . İnsss vardır canimm
Evet analdim bunu görüncede silmemisimBak once cızgi yok bile yani sürekli oyle belirgin cızgi cıkmaz anladın demi
İnsallah rabbim hepimize nasip etsin ınsallahİnsAllah emosum ya sole hepimiz hamiş kalsak hee ne güzel olur dime
Geçen ayın aynısı canım ins olmuştur.benimde ilk beyaz oldu akıntım sonra azaldı sarıya döndü bugün bı kere sadece beyaz akıntım gelmiş. Onun haricinde bekliyoz bakalimm.İnsallah olmustur canım yasak olmasa atardım ama goruntü de hiç hos degıl ama yogun beyaz kesik gibi bilemiyorum artık bide kasıklarım agrıyo dün pıhtılı burnum kanamıs olduysa insallah vardır kendim de hissettikkerim bunlar
TAbkiiii harika olurrrİnsAllah emosum ya sole hepimiz hamiş kalsak hee ne güzel olur dime
Yaaaa kesik gibi ise arkadaşımın bir hafta kalasi kesik gibiydi canım hatta kan vermişti o 1 hafta kala çıkmamıştı gününde verdi çıktı ama bildiğim beyaz kesik akıntısı olmuştu onunda insAlah seninde olmuşturİnsallah olmustur canım yasak olmasa atardım ama goruntü de hiç hos degıl ama yogun beyaz kesik gibi bilemiyorum artık bide kasıklarım agrıyo dün pıhtılı burnum kanamıs olduysa insallah vardır kendim de hissettikkerim bunlar
İnsallah olmustur rabbim nasip etsin hepimize insallahGeçen ayın aynısı canım ins olmuştur.benimde ilk beyaz oldu akıntım sonra azaldı sarıya döndü bugün bı kere sadece beyaz akıntım gelmiş. Onun haricinde bekliyoz bakalimm.
TAbkiiii harika olurrr
Amin canikom Aminnnİnsallah rabbim hepimize nasip etsin ınsallah
Koyuluk gayet iyi canim benim 6.gunumu hatirla daha siliktiSeninde belirgin cizgin cok silik cıkmamıs canım ben gibi yine yap bakalım koyulasma olcak mı silikleşecek mi yine kendin bilirsin tabi de ekliyim
Vala yapım dedim testim vardı canım öle çıktı bakalım nasip artık insAllah bu ay şenlensin buralar sevgili hamişKoyuluk gayet iyi canim benim 6.gunumu hatirla daha silikti
aminnnnRabbim bütün isteyenlere bütün bekleyenlere nasip etsinsevincden ağlayalım insallah mutluluktan
3 yıl oldu ne bileyim. Her ay bi umut ama işte…Canını sıkma canım öbür ay olur elbet nasip olacaktır