- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 33
-
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #5.541
Bunları test yap derseniz hatırlayın cok iyi olduAma sen test yapıyon canimmm. Bı elinde test bı elinde idrar sürekli aktifsinn
Yapma yapma yeter ilişki devam 2 güne tamam artık beklemek kalıyor canım tamam mı stres yapmaDiyolar iste dün yapmayacaktım emoş girdi kanıma bugun de niye acaba o daha silik cktı diye denedim duyarım bida yap dersiniz cok iyi oldu bu konusma
Labaquik almaya calıs canım ikili oluyo eczaneler de de insallah bulursun
Ama sen yaparsan kendin at guruba canikom geneBunları test yap derseniz hatırlayın cok iyi oldu
İnsss canimmm. Yarın bı geçsin bakalimm su akıntım dikkatimi çeken tek şey nasipTabi sen daha iyi bilirsin canım nasıl istersen insAllah güzel haberler geliyor bu aydaOKYANUS302
Bunları test yap derseniz hatırlayın cok iyi oldu
Güzel olacak Allah'ın izniyle stres yapmadan devam beklemeye nasibimizde varsa zaten olmuştur bile yoksada üzülmek yok ne yapalım dimeİnsss canimmm. Yarın bı geçsin bakalimm su akıntım dikkatimi çeken tek şey nasip
Kesinlikle canimm adet olursam sıkıntı değil zaten bu ay düşünmüyordum. AlllH nezamn nasip sderse gelen ay daha çok ilişkiyle tutar ins.bu zaten tek ilişki olabildiği için sıkıntı değil. Tutmamış olabilir çünküGüzel olacak Allah'ın izniyle stres yapmadan devam beklemeye nasibimizde varsa zaten olmuştur bile yoksada üzülmek yok ne yapalım dime
Canım senin adete yakın ovulosyon testi ne zaman koyu çıkınca şüphelendin yani yumurtlamadan kaç gün sonra başladın yapmaya testiAminnnn cnm aminn ,
Insallah canim bizde senin gibiyiz merak heyecan fazlasıylaArtık beklemedeyim kızlar rabbim hepimize nasip etsin inşallahbeni test konusunda ne ovulasyon ne gebelik kıskırtmayın yapma artık bekle az kaldı falan diyin tamam mı tembihliyorum bundan sonra bekleyim düzgün bekle diyin ben bi sey dersem lütfen
Nasıl dayanican o güne kadar canimBat bugün yada yarın canım. Yokk yapmicam pazar günü yapcam ins canım.zaten dört gün okuldayim canım yapamam sabhlari
8.gunu başladım sanırım canım yapmaya tam da hatırlamıyorum ama o araliktaydiCanım senin adete yakın ovulosyon testi ne zaman koyu çıkınca şüphelendin yani yumurtlamadan kaç gün sonra başladın yapmaya testi
O zaman koyu mu çıkmıştı varmı testlerin elinde pikten itibaren 8. Gün dime canim8.gunu başladım sanırım canım yapmaya tam da hatırlamıyorum ama o araliktaydi
Beklerim.canim ben evde test olmadığı sürece almamm. Günüm yarın zaten bı geçsin bakalım sonrası daha kolay beklenirInsallah canim bizde senin gibiyiz merak heyecan fazlasıyla
Nasıl dayanican o güne kadar canim
Canım ama pazar günü çok koyuydu yumurtlama olcak gobiydi. Ondan yap dedim ama pik çıkmadı demekki gebeliktenmis artık yapma beklleDiyolar iste dün yapmayacaktım emoş girdi kanıma bugun de niye acaba o daha silik cktı diye denedim duyarım bida yap dersiniz cok iyi oldu bu konusma
Labaquik almaya calıs canım ikili oluyo eczaneler de de insallah bulursun
Dur bakim canim normalde attım qma resim var galiba ilki 6 ocak ikinci 8 ocak 3. 10 ocak canimO zaman koyu mu çıkmıştı varmı testlerin elinde pikten itibaren 8. Gün dime canim
Sabrını tebrik ediyorum canım inşallah sabrının sonu selamet olur muradına erersin bu ayBeklerim.canim ben evde test olmadığı sürece almamm. Günüm yarın zaten bı geçsin bakalım sonrası daha kolay beklenir
Saol canim benim beklenen bat ne zamandiDur bakim canim normalde attım qma resim var galiba ilki 6 ocak ikinci 8 ocak 3. 10 ocak canim
Amin insAllah güzel olacak canımSabrını tebrik ediyorum canım inşallah sabrının sonu selamet olur muradına erersin bu ay
Beklerim.canim ben evde test olmadığı sürece almamm. Günüm yarın zaten bı geçsin bakalım sonrası daha kolay beklenir
Uygulamaya göre 10 ocakta ama ben geç yumurtladim 14 Ocak oldu Sat da 11 aralıkta canimSaol canim benim beklenen bat ne zamandi
Saol canim benim teşekkürler sağlıkla ilerlemeler sanada insAllahUygulamaya göre 10 ocakta ama ben geç yumurtladim 14 Ocak oldu Sat da 11 aralıkta canim