Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Diyolar iste dün yapmayacaktım emoş girdi kanıma bugun de niye acaba o daha silik cktı diye denedim duyarım bida yap dersiniz cok iyi oldu bu konusma

Labaquik almaya calıs canım ikili oluyo eczaneler de de insallah bulursun
Yapma yapma yeter ilişki devam 2 güne tamam artık beklemek kalıyor canım tamam mı stres yapma

Güzel olacak Allah'ın izniyle stres yapmadan devam beklemeye nasibimizde varsa zaten olmuştur bile yoksada üzülmek yok ne yapalım dime
Kesinlikle canimm adet olursam sıkıntı değil zaten bu ay düşünmüyordum. AlllH nezamn nasip sderse gelen ay daha çok ilişkiyle tutar ins.bu zaten tek ilişki olabildiği için sıkıntı değil. Tutmamış olabilir çünkü

Insallah canim bizde senin gibiyiz merak heyecan fazlasıyla
Bat bugün yada yarın canım. Yokk yapmicam pazar günü yapcam ins canım.zaten dört gün okuldayim canım yapamam sabhlari
Nasıl dayanican o güne kadar canim

Canım senin adete yakın ovulosyon testi ne zaman koyu çıkınca şüphelendin yani yumurtlamadan kaç gün sonra başladın yapmaya testi
8.gunu başladım sanırım canım yapmaya tam da hatırlamıyorum ama o araliktaydi

Diyolar iste dün yapmayacaktım emoş girdi kanıma bugun de niye acaba o daha silik cktı diye denedim duyarım bida yap dersiniz cok iyi oldu bu konusma

Labaquik almaya calıs canım ikili oluyo eczaneler de de insallah bulursun
Canım ama pazar günü çok koyuydu yumurtlama olcak gobiydi. Ondan yap dedim ama pik çıkmadı demekki gebeliktenmis artık yapma beklle

Beklerim.canim ben evde test olmadığı sürece almamm. Günüm yarın zaten bı geçsin bakalım sonrası daha kolay beklenir
Sabrını tebrik ediyorum canım inşallah sabrının sonu selamet olur muradına erersin bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…