Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hı hı deyin deyin yapmayacam meraktan siz sorana kadar AA bu kız niye yazmıyo dersiniz cok sinir oldum şuan

Ayy bu resim beni benden aldı
Kız aşk olsun ben sana ne zaman yap diye ısrar ettim sabah gözümü aciyirum yapmışsın dememe fırsat olmadiki sınır olma buranın gülü sen yaparsan atarsın sen zaten bizsiz olmaz ki canikom

Kız aşk olsun ben sana ne zaman yap diye ısrar ettim sabah gözümü aciyirum yapmışsın dememe fırsat olmadiki sınır olma buranın gülü sen yaparsan atarsın sen zaten bizsiz olmaz ki canikom
Gine güzel damardan giriyosun öyle bi elimde idrar bi elimde test dolanmayım buralarda ben

Tamm gozunu acıp bakınca daha gormeyecen söz ne atacam ne yapacam söz veriyorum bugun sondu bakacam cıkacam daha test islerine bulaşmıycam sizden bekliyorum senin bat ne zamandı aynı degılız bu sefer

Tamm gozunu acıp bakınca daha gormeyecen söz ne atacam ne yapacam söz veriyorum bugun sondu bakacam cıkacam daha test islerine bulaşmıycam sizden bekliyorum senin bat ne zamandı aynı degılız bu sefer
Tamam. Stres olma canım aynen bekle 29 30 benimde canım bakalım nasip işte

İnsAllah canikom ya vala bakalım bu ay bizim gurup da neler olacak
Guzrl şeyler olacak hayirlisiyla canim
Sen kaç da yumurtladin canım bu arada
Canım benim 19.cizgiler eşittir 20.gun pik 21.gun çatlama oldu üç günü de degerlendirdm
Hı hı deyin deyin yapmayacam meraktan siz sorana kadar AA bu kız niye yazmıyo dersiniz cok sinir oldum şuan

Ayy bu resim beni benden aldı
Evet nedense 2 günde bir yapmışım testleri

6 7 8 9 o ara 5 test kullandım 1 i bozuk cıktı yada idrar kafayı yedirtti
Benimde pik itibari ile 6. Gün bu gün ben deneme amaçlı ne zaman yapsam çok erken ama ya mavisin üzerinden 18 19 gün geçmiş öle yapmış seninde çok erken olmuş o zaman canim

Guzrl şeyler olacak hayirlisiyla canim

Canım benim 19.cizgiler eşittir 20.gun pik 21.gun çatlama oldu üç günü de degerlendirdm

Evet nedense 2 günde bir yapmışım testleri
Aklında kalacagına elinde kalsın ben de öyle kafam da dolanır durur bugun den itibaren rahatım yapacagımı yaptım

Benimde pik itibari ile 6. Gün bu gün ben deneme amaçlı ne zaman yapsam çok erken ama ya mavisin üzerinden 18 19 gün geçmiş öle yapmış seninde çok erken olmuş o zaman canim
Ben erken yumurtladım bu bir döngümün 20 günü bugun pazar pikdi ilk ovulasyon pazar 7 gün pazartesi 8 bugun 9 gün adete 9 gün kaldı

Bu günü demiykrum canım yapmaya başladığın zamanı diyorum erken diye şimdi iyi 20. Günü ise bence hamilesin zaten
İnsallah canım rabbim hepimize nasip etsin ınsallah saglıklı gebelik insallah üzülmek istemiyorum olmaması olup sonra olmamasından iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…