- 26 Temmuz 2018
- 6.218
- 7.341
- 32
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #5.561
Amin canim insallah bu ay sendende aliriz güzel haberleri AminSaol canim benim teşekkürler sağlıkla ilerlemeler sanada insAllah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canim insallah bu ay sendende aliriz güzel haberleri AminSaol canim benim teşekkürler sağlıkla ilerlemeler sanada insAllah
İnsAllah canikom ya vala bakalım bu ay bizim gurup da neler olacakAmin canim insallah bu ay sendende aliriz güzel haberleri Amin
Sen kaç da yumurtladin canım bu aradaUygulamaya göre 10 ocakta ama ben geç yumurtladim 14 Ocak oldu Sat da 11 aralıkta canim
Hı hı deyin deyin yapmayacam meraktan siz sorana kadar AA bu kız niye yazmıyo dersiniz cok sinir oldum şuanAma sen yaparsan kendin at guruba canikom gene
Ayy bu resim beni benden aldıDur bakim canim normalde attım qma resim var galiba ilki 6 ocak ikinci 8 ocak 3. 10 ocak canim
Kız aşk olsun ben sana ne zaman yap diye ısrar ettim sabah gözümü aciyirum yapmışsın dememe fırsat olmadiki sınır olma buranın gülü sen yaparsan atarsın sen zaten bizsiz olmaz ki canikomHı hı deyin deyin yapmayacam meraktan siz sorana kadar AA bu kız niye yazmıyo dersiniz cok sinir oldum şuan
Ayy bu resim beni benden aldı
Gine güzel damardan giriyosun öyle bi elimde idrar bi elimde test dolanmayım buralarda benKız aşk olsun ben sana ne zaman yap diye ısrar ettim sabah gözümü aciyirum yapmışsın dememe fırsat olmadiki sınır olma buranın gülü sen yaparsan atarsın sen zaten bizsiz olmaz ki canikom
Amin canım insSabrını tebrik ediyorum canım inşallah sabrının sonu selamet olur muradına erersin bu ay
Tamm gozunu acıp bakınca daha gormeyecen söz ne atacam ne yapacam söz veriyorum bugun sondu bakacam cıkacam daha test islerine bulaşmıycam sizden bekliyorum senin bat ne zamandı aynı degılız bu seferKız aşk olsun ben sana ne zaman yap diye ısrar ettim sabah gözümü aciyirum yapmışsın dememe fırsat olmadiki sınır olma buranın gülü sen yaparsan atarsın sen zaten bizsiz olmaz ki canikom
Anladi ben sen fazla dolanma ya ne dicem sen pikden kaç gün sonra başladın yapmaya ovu testi pikden itibaren yaniGine güzel damardan giriyosun öyle bi elimde idrar bi elimde test dolanmayım buralarda ben
Tamam. Stres olma canım aynen bekle 29 30 benimde canım bakalım nasip işteTamm gozunu acıp bakınca daha gormeyecen söz ne atacam ne yapacam söz veriyorum bugun sondu bakacam cıkacam daha test islerine bulaşmıycam sizden bekliyorum senin bat ne zamandı aynı degılız bu sefer
Guzrl şeyler olacak hayirlisiyla canimİnsAllah canikom ya vala bakalım bu ay bizim gurup da neler olacak
Canım benim 19.cizgiler eşittir 20.gun pik 21.gun çatlama oldu üç günü de degerlendirdmSen kaç da yumurtladin canım bu arada
Evet nedense 2 günde bir yapmışım testleriHı hı deyin deyin yapmayacam meraktan siz sorana kadar AA bu kız niye yazmıyo dersiniz cok sinir oldum şuan
Ayy bu resim beni benden aldı
Gine güzel damardan giriyosun öyle bi elimde idrar bi elimde test dolanmayım buralarda ben
6 7 8 9 o ara 5 test kullandım 1 i bozuk cıktı yada idrar kafayı yedirttiAnladi ben sen fazla dolanma ya ne dicem sen pikden kaç gün sonra başladın yapmaya ovu testi pikden itibaren yani
Benimde pik itibari ile 6. Gün bu gün ben deneme amaçlı ne zaman yapsam çok erken ama ya mavisin üzerinden 18 19 gün geçmiş öle yapmış seninde çok erken olmuş o zaman canim6 7 8 9 o ara 5 test kullandım 1 i bozuk cıktı yada idrar kafayı yedirtti
Aklında kalacagına elinde kalsın ben de öyle kafam da dolanır durur bugun den itibaren rahatım yapacagımı yaptımGuzrl şeyler olacak hayirlisiyla canim
Canım benim 19.cizgiler eşittir 20.gun pik 21.gun çatlama oldu üç günü de degerlendirdm
Evet nedense 2 günde bir yapmışım testleri
Ne etkeni kız 20 günüm bu günBenimde pik itibari ile 6. Gün bu gün ben deneme amaçlı ne zaman yapsam çok erken ama ya mavisin üzerinden 18 19 gün geçmiş öle yapmış seninde çok erken olmuş o zaman canim
Ben erken yumurtladım bu bir döngümün 20 günü bugun pazar pikdi ilk ovulasyon pazar 7 gün pazartesi 8 bugun 9 gün adete 9 gün kaldıBenimde pik itibari ile 6. Gün bu gün ben deneme amaçlı ne zaman yapsam çok erken ama ya mavisin üzerinden 18 19 gün geçmiş öle yapmış seninde çok erken olmuş o zaman canim
Bu günü demiykrum canım yapmaya başladığın zamanı diyorum erken diye şimdi iyi 20. Günü ise bence hamilesin zatenNe etkeni kız 20 günüm bu gün
7 günü ideal bence yarın deneBu günü demiykrum canım yapmaya başladığın zamanı diyorum erken diye şimdi iyi 20. Günü ise bence hamilesin zaten
İnsallah canım rabbim hepimize nasip etsin ınsallah saglıklı gebelik insallah üzülmek istemiyorum olmaması olup sonra olmamasından iyidirBu günü demiykrum canım yapmaya başladığın zamanı diyorum erken diye şimdi iyi 20. Günü ise bence hamilesin zaten