- 17 Eylül 2021
- 1.708
- 782
-
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #5.521
Emosum bi test yapsan mi bat ne zaman di seninBenimde adete yakin sarıya döndü akintimm. Ara ara oluyo Ayyy akıntı belirtolerimiz aynı canim ins bende gebeyimdir
İnsAllah canımİnsallah bosa sevinmiyorumdur umarım olmustur
Bat bugün yada yarın canım. Yokk yapmicam pazar günü yapcam ins canım.zaten dört gün okuldayim canım yapamam sabhlariEmosum bi test yapsan mi bat ne zaman di senin
Kizzzz sen kendin duramazsinnnnnArtık beklemedeyim kızlar rabbim hepimize nasip etsin inşallahbeni test konusunda ne ovulasyon ne gebelik kıskırtmayın yapma artık bekle az kaldı falan diyin tamam mı tembihliyorum bundan sonra bekleyim düzgün bekle diyin ben bi sey dersem lütfen
Unutur muyum etiket yaparız yine konusuruz
Yapmam yaklasmadan yapmam canım gecen ayı hatırla ve yap deme
Yok durcam o yüzden demeyin diyorum ya yap diyince yapasım geliyo yapmayacam gecen ay cidden agzım yandıKizzzz sen kendin duramazsinnnnn
Aynen canım 27 Ocak bat takvim son 9 diyo yok daha yapmam
Evet biliyorum şansımı denedim son 10 günün dimigirmesemde aklımda
Analdim canım benim aklımda kalan pazar geçsin yaparım di hadi bakalım hayırlısı insAllahBat bugün yada yarın canım. Yokk yapmicam pazar günü yapcam ins canım.zaten dört gün okuldayim canım yapamam sabhlari
Bencede duraman sen kizzzYok durcam o yüzden demeyin diyorum ya yap diyince yapasım geliyo yapmayacam gecen ay cidden agzım yandı
Bencede duraman sen kizzzYok durcam o yüzden demeyin diyorum ya yap diyince yapasım geliyo yapmayacam gecen ay cidden agzım yandı
Şimdi bu yumurtlama günü hesaplıyoruz ya pik gördüğümüz günden itibaren mi hesapliyoruz canımAynen canım 27 Ocak bat takvim son 9 diyo yok daha yapmam
Birazdan bende gidip alirim onceden yaptigimiz testlerle simdi yapcagmz testlerin markasi farkli olursa sonucta bi degisiklik olurmu acaba ben eczaneden aliyorum ya bazen farkli markaya denk geliyo hep ayni markalari bulamiyorumAynen bugun döngümün 20 günü normal de bu zamanlar koyu olmaz bu kadar insallah olmustur alırsan 7 8 günü gecmeden mutlaka dene bak
Kız kendine geldi mi 4 gün üstüne geciriyo bana 10 gün önce yap diyo heleBat bugün yada yarın canım. Yokk yapmicam pazar günü yapcam ins canım.zaten dört gün okuldayim canım yapamam sabhlari
Yapma az kaldı 11 gün bekleArtık beklemedeyim kızlar rabbim hepimize nasip etsin inşallahbeni test konusunda ne ovulasyon ne gebelik kıskırtmayın yapma artık bekle az kaldı falan diyin tamam mı tembihliyorum bundan sonra bekleyim düzgün bekle diyin ben bi sey dersem lütfen
Sen yapma artık bekle bence canım zsten az kaldı varsa vardır zaten anasıKız kendine geldi mi 4 gün üstüne geciriyo bana 10 gün önce yap diyo heleşaka Maka en güzeli geçince yapmak sitres oluyo pozitif gorsen bile
Yok canım pazar günü beş gün geçmiş olcak ozamn yaparım.ins. çünkü en fazla beş gün geçiyor adetim.Analdim canım benim aklımda kalan pazar geçsin yaparım di hadi bakalım hayırlısı insAllah
Kız kendine geldi mi 4 gün üstüne geciriyo bana 10 gün önce yap diyo heleşaka Maka en güzeli geçince yapmak sitres oluyo pozitif gorsen bile
Tabi sen daha iyi bilirsin canım nasıl istersen insAllah güzel haberler geliyor bu aydaYok canım pazar günü beş gün geçmiş olcak ozamn yaparım.ins. çünkü en fazla beş gün geçiyor adetim.
Diyolar iste dün yapmayacaktım emoş girdi kanıma bugun de niye acaba o daha silik cktı diye denedim duyarım bida yap dersiniz cok iyi oldu bu konusmaBencede duraman sen kizzzkim diyor yap diye kız ben bı bakiyom yapmişsın
Şimdi bu yumurtlama günü hesaplıyoruz ya pik gördüğümüz günden itibaren mi hesapliyoruz canım
Labaquik almaya calıs canım ikili oluyo eczaneler de de insallah bulursunBirazdan bende gidip alirim onceden yaptigimiz testlerle simdi yapcagmz testlerin markasi farkli olursa sonucta bi degisiklik olurmu acaba ben eczaneden aliyorum ya bazen farkli markaya denk geliyo hep ayni markalari bulamiyorum
Yapma yapma bekle canimm sonra kimyasal falan oluyo onun telaşı oluyo. En iyisi beklemek zaten benim adetim geçmedi dahaAynen canım 27 Ocak bat takvim son 9 diyo yok daha yapmam