Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Diyolar iste dün yapmayacaktım emoş girdi kanıma bugun de niye acaba o daha silik cktı diye denedim duyarım bida yap dersiniz cok iyi oldu bu konusma 😂

Labaquik almaya calıs canım ikili oluyo eczaneler de de insallah bulursun
Yapma yapma yeter ilişki devam 2 güne tamam artık beklemek kalıyor canım tamam mı stres yapma

Güzel olacak Allah'ın izniyle stres yapmadan devam beklemeye nasibimizde varsa zaten olmuştur bile yoksada üzülmek yok ne yapalım dime❤️
Kesinlikle canimm adet olursam sıkıntı değil zaten bu ay düşünmüyordum. AlllH nezamn nasip sderse gelen ay daha çok ilişkiyle tutar ins.bu zaten tek ilişki olabildiği için sıkıntı değil. Tutmamış olabilir çünkü

Artık beklemedeyim kızlar rabbim hepimize nasip etsin inşallah 🤲 beni test konusunda ne ovulasyon ne gebelik kıskırtmayın yapma artık bekle az kaldı falan diyin tamam mı 😂🥰 tembihliyorum bundan sonra bekleyim düzgün bekle diyin ben bi sey dersem lütfen 🥰😂🙈
Insallah canim bizde senin gibiyiz merak heyecan fazlasıyla ♥️
Bat bugün yada yarın canım. Yokk yapmicam pazar günü yapcam ins canım.zaten dört gün okuldayim canım yapamam sabhlari
Nasıl dayanican o güne kadar canim🙈

Canım senin adete yakın ovulosyon testi ne zaman koyu çıkınca şüphelendin yani yumurtlamadan kaç gün sonra başladın yapmaya testi
8.gunu başladım sanırım canım yapmaya tam da hatırlamıyorum ama o araliktaydi

Diyolar iste dün yapmayacaktım emoş girdi kanıma bugun de niye acaba o daha silik cktı diye denedim duyarım bida yap dersiniz cok iyi oldu bu konusma 😂

Labaquik almaya calıs canım ikili oluyo eczaneler de de insallah bulursun
Canım ama pazar günü çok koyuydu yumurtlama olcak gobiydi. Ondan yap dedim ama pik çıkmadı demekki gebeliktenmis artık yapma beklle

O zaman koyu mu çıkmıştı varmı testlerin elinde pikten itibaren 8. Gün dime canim
Dur bakim canim normalde attım qma resim var galiba ilki 6 ocak ikinci 8 ocak 3. 10 ocak canim

Eklentiler

• 20220114_122514.jpg
    20220114_122514.jpg
    27,5 KB · Görüntüleme: 24
X