Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Artık beklemedeyim kızlar rabbim hepimize nasip etsin inşallah 🤲 beni test konusunda ne ovulasyon ne gebelik kıskırtmayın yapma artık bekle az kaldı falan diyin tamam mı 😂🥰 tembihliyorum bundan sonra bekleyim düzgün bekle diyin ben bi sey dersem lütfen 🥰😂🙈

Artık beklemedeyim kızlar rabbim hepimize nasip etsin inşallah 🤲 beni test konusunda ne ovulasyon ne gebelik kıskırtmayın yapma artık bekle az kaldı falan diyin tamam mı 😂🥰 tembihliyorum bundan sonra bekleyim düzgün bekle diyin ben bi sey dersem lütfen 🥰😂🙈
Kizzzz sen kendin duramazsinnnnn 😍😍😍😀

Yok durcam o yüzden demeyin diyorum ya yap diyince yapasım geliyo yapmayacam gecen ay cidden agzım yandı
Bencede duraman sen kizzz 🙃🙃 kim diyor yap diye kız ben bı bakiyom yapmişsın
Aynen canım 27 Ocak bat takvim son 9 diyo yok daha yapmam 😂
Şimdi bu yumurtlama günü hesaplıyoruz ya pik gördüğümüz günden itibaren mi hesapliyoruz canım

Aynen bugun döngümün 20 günü normal de bu zamanlar koyu olmaz bu kadar insallah olmustur alırsan 7 8 günü gecmeden mutlaka dene bak
Birazdan bende gidip alirim onceden yaptigimiz testlerle simdi yapcagmz testlerin markasi farkli olursa sonucta bi degisiklik olurmu acaba ben eczaneden aliyorum ya bazen farkli markaya denk geliyo hep ayni markalari bulamiyorum

Bat bugün yada yarın canım. Yokk yapmicam pazar günü yapcam ins canım.zaten dört gün okuldayim canım yapamam sabhlari
Kız kendine geldi mi 4 gün üstüne geciriyo bana 10 gün önce yap diyo hele 😂 😅 şaka Maka en güzeli geçince yapmak sitres oluyo pozitif gorsen bile

Yapma az kaldı 11 gün bekle 😄

Bencede duraman sen kizzz 🙃🙃 kim diyor yap diye kız ben bı bakiyom yapmişsın

Şimdi bu yumurtlama günü hesaplıyoruz ya pik gördüğümüz günden itibaren mi hesapliyoruz canım
Diyolar iste dün yapmayacaktım emoş girdi kanıma bugun de niye acaba o daha silik cktı diye denedim duyarım bida yap dersiniz cok iyi oldu bu konusma 😂
Birazdan bende gidip alirim onceden yaptigimiz testlerle simdi yapcagmz testlerin markasi farkli olursa sonucta bi degisiklik olurmu acaba ben eczaneden aliyorum ya bazen farkli markaya denk geliyo hep ayni markalari bulamiyorum
Labaquik almaya calıs canım ikili oluyo eczaneler de de insallah bulursun

X