Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla hayırlısı olsun rabbim sen bilirsin ama gonlumden gecen kız diyorum rabbim hayırlısını nasip etsin benim oglum da sen gibi erkekse olmasın kız olsun foto kızlarla uyu anlasıyo cunku sanırım ondan
Cok yakismis canim biseylerle kafa dagitmak sart insanin hic aklindan cikmiyo yoksa
Valla ne yapayım canım ben cok seviyorum ama ilişki abdest işleri sık olunca bide yasin okuyorum diye sürmedim bayadır bugun aksam yıkandım Yasinimi okudum Allah kabul etsin ojemi de sürdüm artık 2 3 kalsın bari

Benimde 28i canim benimde 12 si pikti sadece bigun surdu sonra silinmeye basladi bende biraktim yapmayi acaba bende tekrarlasammi belki 2 kere yumurtlama olur
Bende bıraktım 2 gun sonra bir video izledim. Catlamadan sonra 10 gun daha takip edin. 2 yumurtlama olabilir diyordu. Ona istinaden yaptim. Yani adete 1 hafta kafasına kadar devam oneriyor bazi uzmanlar

Bende bıraktım 2 gun sonra bir video izledim. Catlamadan sonra 10 gun daha takip edin. 2 yumurtlama olabilir diyordu. Ona istinaden yaptim. Yani adete 1 hafta kafasına kadar devam oneriyor bazi uzmanlar
Hamile çıkarsan mutlaka yaz olur mu bak atcam sımdı

Valla hayırlısı olsun rabbim sen bilirsin ama gonlumden gecen kız diyorum rabbim hayırlısını nasip etsin benim oglum da sen gibi erkekse olmasın kız olsun foto kızlarla uyu anlasıyo cunku sanırım ondan
İnsallah gonlumuze gore olur insallah en kisa surede olurda bu seferde cinsiyet ve isim telasina gireriz

Benim de dün koyuydu bugun daha o kadar degıl ama yine belli senin ilişkiden sonra 7 gün mü

Eklentiler

• IMG_20220116_101856.jpg
    48,5 KB · Görüntüleme: 22
  • IMG_20220116_101330.jpg
    80,2 KB · Görüntüleme: 17
  • IMG_20220116_101324.jpg
    78,2 KB · Görüntüleme: 18
Valla ne yapayım canım ben cok seviyorum ama ilişki abdest işleri sık olunca bide yasin okuyorum diye sürmedim bayadır bugun aksam yıkandım Yasinimi okudum Allah kabul etsin ojemi de sürdüm artık 2 3 kalsın bari
[/QUOTE]
Allah kabul etsin canim bende seviyorim ama calistigim icin pek dayanmiyo bana bide evet bu donemlerde sur cikar sur cikar zor oluyo ama olsun yinede bakim sart

Bende 4 5 gundur yapmiyorum yarin alip deniycem bakalim bende nasil cikcak merak ettim simdi

Benim de dün koyuydu bugun daha o kadar degıl ama yine belli senin ilişkiden sonra 7 gün mü
Evet pike yakin olmus seninkide. 5. Gun canim. Zaten pikte dollenmis olsa 5 alti gunde ancak rahime tutunuyor. Belkide rahimde hummalı bir çalışma oldugu icin testler allak bullak cikiyor olabilir. Benim herseyi hamilelik belirtisine yormam dışında abes hicbirsey yok bence

Olabilir canım burda bi biz degılız 35kvk maviss_34 öyle oldu kızardı birinin 5 gün birinin 8 mi 10 mu ne oda koyu gordu ikisi de hamile o yüzden dedim yaz mutlaka ben de yazarım benim gögüs hassasiyeti ve acayip akıntım var normal de yumurtlama sonrası kuru olurum kendim de fark ettiğim gecen ay da Boyle oldu kimyasal gecırdım umutluyum bu ay da

Benim 7 günü Boyle oldu insallah döllenmiştir

Benim pikten 6 gün sonra yine pik gibiydi ikisindedd çok şükür hamileyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…