- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 33
-
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #5.441
Valla hayırlısı olsun rabbim sen bilirsin ama gonlumden gecen kız diyorum rabbim hayırlısını nasip etsinBende cok dua ediyorum canim bazen gunahami giriyorum diye dusunuyorum ama cok icten istiyorum elimde degil kardesim dogdugunda 3 bucuk yasindaymisim kiz oldugunu duyunca kiyametler kopmus annem altini alirken diyomusum anne bidaha bak altina belki erkektir yanlis gormussundur diye
Valla ne yapayım canım ben cok seviyorum ama ilişki abdest işleri sık olunca bide yasin okuyorum diye sürmedim bayadır bugun aksam yıkandım Yasinimi okudum Allah kabul etsin ojemi de sürdüm artık 2 3 kalsınCok yakismis canim biseylerle kafa dagitmak sart insanin hic aklindan cikmiyo yoksa
Benim bat 27 si canım bugun pik olmadı yine belli ama dün daha koyuydu atayım bakBugun pik oldu mu peki canim. Bat 28 ocak benim
Bende bıraktım 2 gun sonra bir video izledim. Catlamadan sonra 10 gun daha takip edin. 2 yumurtlama olabilir diyordu. Ona istinaden yaptim. Yani adete 1 hafta kafasına kadar devam oneriyor bazi uzmanlarBenimde 28i canim benimde 12 si pikti sadece bigun surdu sonra silinmeye basladi bende biraktim yapmayi acaba bende tekrarlasammi belki 2 kere yumurtlama olur
Bugun bi dene bakalım nası koyu mu silik miBenimde 28i canim benimde 12 si pikti sadece bigun surdu sonra silinmeye basladi bende biraktim yapmayi acaba bende tekrarlasammi belki 2 kere yumurtlama olur
Hamile çıkarsan mutlaka yaz olur mu bak atcam sımdıBende bıraktım 2 gun sonra bir video izledim. Catlamadan sonra 10 gun daha takip edin. 2 yumurtlama olabilir diyordu. Ona istinaden yaptim. Yani adete 1 hafta kafasına kadar devam oneriyor bazi uzmanlar
İnsallah gonlumuze gore olur insallah en kisa surede olurda bu seferde cinsiyet ve isim telasina girerizValla hayırlısı olsun rabbim sen bilirsin ama gonlumden gecen kız diyorum rabbim hayırlısını nasip etsinbenim oglum da sen gibi erkekse olmasın kız olsun foto kızlarla uyu anlasıyo cunku sanırım ondan
Bende bıraktım 2 gun sonra bir video izledim. Catlamadan sonra 10 gun daha takip edin. 2 yumurtlama olabilir diyordu. Ona istinaden yaptim. Yani adete 1 hafta kafasına kadar devam oneriyor bazi uzmanlar
Amin canım benimİnsallah gonlumuze gore olur insallah en kisa surede olurda bu seferde cinsiyet ve isim telasina gireriz
Bende 4 5 gundur yapmiyorum yarin alip deniycem bakalim bende nasil cikcak merak ettim simdiBende bıraktım 2 gun sonra bir video izledim. Catlamadan sonra 10 gun daha takip edin. 2 yumurtlama olabilir diyordu. Ona istinaden yaptim. Yani adete 1 hafta kafasına kadar devam oneriyor bazi uzmanlar
Keske yedek bulundursaydim elimde hic kalmadi yarin ilk isim alip yapmak olucak meraklandim vallaBugun bi dene bakalım nası koyu mu silik mi
Evet pike yakin olmus seninkide. 5. Gun canim. Zaten pikte dollenmis olsa 5 alti gunde ancak rahime tutunuyor. Belkide rahimde hummalı bir çalışma oldugu icin testler allak bullak cikiyor olabilir. Benim herseyi hamilelik belirtisine yormam dışında abes hicbirsey yok benceBenim de dün koyuydu bugun daha o kadar degıl ama yine belli senin ilişkiden sonra 7 gün mü
Olabilir canım burda bi biz degılızEvet pike yakin olmus seninkide. 5. Gun canim. Zaten pikte dollenmis olsa 5 alti gunde ancak rahime tutunuyor. Belkide rahimde hummalı bir çalışma oldugu icin testler allak bullak cikiyor olabilir. Benim herseyi hamilelik belirtisine yormam dışında abes hicbirsey yok bence
Benim 7 günü Boyle oldu insallah döllenmiştirEvet pike yakin olmus seninkide. 5. Gun canim. Zaten pikte dollenmis olsa 5 alti gunde ancak rahime tutunuyor. Belkide rahimde hummalı bir çalışma oldugu icin testler allak bullak cikiyor olabilir. Benim herseyi hamilelik belirtisine yormam dışında abes hicbirsey yok bence
Bi dene 7 8 günü gecmedenKeske yedek bulundursaydim elimde hic kalmadi yarin ilk isim alip yapmak olucak meraklandim valla
Benim pikten 6 gün sonra yine pik gibiydi ikisindedd çok şükür hamileyimOlabilir canım burda bi biz degılız35kvk maviss_34 öyle oldu kızardı birinin 5 gün birinin 8 mi 10 mu ne oda koyu gordu ikisi de hamile o yüzden dedim yaz mutlaka ben de yazarım benim gögüs hassasiyeti ve acayip akıntım var normal de yumurtlama sonrası kuru olurum kendim de fark ettiğim gecen ay da Boyle oldu kimyasal gecırdım umutluyum bu ay da
Sağol canım benimBenim pikten 6 gün sonra yine pik gibiydi ikisindedd çok şükür hamileyim
Bekleşiyoruz valla sanki zaman geçmıyo ha merak ettikce suraya baktıkça içimde bi kelebeklerNapıyonuz kızlar nasıl gidiyo ?
Ne guzel canim hayirlisi olsun Allah bizede nasip etsinBenim pikten 6 gün sonra yine pik gibiydi ikisindedd çok şükür hamileyim
Benimkinimde yemedikleri var canım karışık hiçbir yemeği yemez. Patlıcan soslu yemekleri sevmez. Ama bunu yiyort isteValla ne mutlu sana canim benimki asiri yemek seciyo isim cok zor