Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız aşk olsun kız diye cok istediğim için dedin demi hayırlısı nasip olsun ama gönlümde yatan aslanım kız
Yok canikom biliyorum kız istiyorsun ama senin için inan öyle hissettim ben ama hayırlısı hangisiyse o olsun canikom kız evlat başkadır tabi eşimde diyor ilk kızımız olsun hayırlısı ise diye oda çok istiyor kız bebek

Ya bunu bilmiyordum. Ben ilk on gün yumurtlamayla alakalı sonrasi hamilelik belirtisi sanmistim. Umutlandım valla. Bide bugun afedersiniz krem gibi akinti oldu biraz. Ve azcik gogus hassasiyeti var gibi. Ama ben zihnim benimle oyun mu oynuyor dedim. Benim ilk hamileligimde belirti kovalamadim ama tek fark ettiğim iliski sonrasi bes altıncı gün kasikagrisi olmustu. Ondan sonra hersey normaldi. Adet zamani da pms belirtisiydi hersey. Malesef 3 aylik kalbi durdu kavuşamadım bebeğime.
Benim pikten 6 gün sonra yine pik gibiydi ikisindedd çok şükür hamileyim
Ilk defa lh testi kullaniyorum cok anlam veremedim o yuzden. 6. Gunden sonra koyuluk devam mi etti azaldı mi. Yarinda yapicam 6 gun

Çok üzüldüm canım kaybın için insallah grbelik olusacacak ve sağ salim kucagına almayı nasip edecek rabbim benim de suan akıntım gogus hassasiyetim var oluyo ovulasyon cidden normalde silik olur olmaz koyu insallah olmustur ve yazarız bizden sonra arastıran olursa okusun ama gordugum belirti ovulasyon sonradan koyu olması ben oglumu adete yakın 5 gün önce erken yumurtlamstım ögrendim gebeliği ovulasyon koyu cıkmıstı hemen gebelik yaptım baktım cızgi var maviss_34 yakın zaman denedi oda adet günü pik gördü ovulasyon da ama 10 günü bizim ki gibi koyuydu testi arastıran olursa sonra da yazdıklarımız hep bi sey insallah saglıkla olur amin

Regl günü yaptığım pikti çok ilginç şeylermjs meğerse bende burda öğreniyorum

İnsallah Allahim bize sağlıklı bebeler nasip etsin. Cok teşekkür ederim.
bgm21 canim bak

Kız ümitlendirdin beni sen ovülasyon yaptın yumurtlama gördün diye bende yapıyım dedim inşallah hamileyizdir canım
Okudugum kadarıyla sen de kimyasal gebelik geçırmıssın insallah bu ay saglıkkı gebelik nasip olur canım

Evet canım maalesef 1 buçuk yılın ardından hamile kalabilmiştim kimyasal ile sonuçlandı inşallah hepimiz sağlıklı gebelik elde ederiz canım
Olsun canım ki yasal arkası hemen oluyor burda cok okuyorum görüyoruz rabbim saglıklı gebelik nasip etsin aratmasın isteyen herkese

Olsun canım ki yasal arkası hemen oluyor burda cok okuyorum görüyoruz rabbim saglıklı gebelik nasip etsin aratmasın isteyen herkese
İnşallah kuzum bu ay olmaz ise tekrar femara ve çatlatma iğnesi kullanıcam Şu an ovülasyonda ikinci çizgi çok net bir süre daha takip edicem inşallah gebelik vardır

İnşallah kuzum bu ay olmaz ise tekrar femara ve çatlatma iğnesi kullanıcam Şu an ovülasyonda ikinci çizgi çok net bir süre daha takip edicem inşallah gebelik vardır
İnsallah canım rabbim nasip etsin ınsallah benim de geçen ay kımyasal oldu kan vermeme gerek bile kalmadı 3 gün kanama basladı insan cok etkileniyo ama bi oglum var oglumdan once yine kimyasal olmustu onda daha da cok üzülmüştüm Allah sağlıklı gebelik geçirmeyi nasip etsin hemen sahiplenme kabullenme oluyo insan da acaba saglıksız mı demıyosun sonra buyuk yıkım oluyo üzülüyosun hiç olmamasını tercih ediyo insan o evre de ama saglıklıyız cok sukur sağlıklı gebelik nasip olsun hepimize

Anladığım kadarıyla giderek koyulaşması gerekiyor o zaman biz 4 gün daha ovülasyon ile takip edelim canım İnşallah ikimizde hamileyiz yaa
Bu site de kim kimyasal gecirdiyse sonraki ay da sağlıklı gebelik yaşadı inanıyorum seninde öyle olacak canim hayirlisiyla

Amin kuzum hamile kalabildiğimi bilmek bile güzel inşallah hepimiz sağlıkla evlatlarımızı kucağıma alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…