- Konu Sahibi OKYANUS302
- #5.421
Takılma ona canım niye olmasın yapıyosan teki gidecek zaten insallah olur şaşar kalırsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Takılma ona canım niye olmasın yapıyosan teki gidecek zaten insallah olur şaşar kalırsın
Beyaz peynirle karıştırıp yiyebilirsin öyle lezzetli olutorBen bir turlu sevemedim su avokadoyu ya bir cok turlu denedim yinede icim almadi
Canım bide enginarla salatasını yapıyorum oda fena degilTek öyle onu mu bende denedim de kokuyor gibi tadı değişik artık zorla yiyom iyi gelir diye yarım bir gün yarım diğer gün
Oxamn hiç tiksondirme kendini iki güne bı ye canimmYiyorum normalde peynirle karıştırıp 7 tane deyince ona takılmıştım canım ama çok sevmem yani
Benim oğlumda yer bı yaşından beri yiyo odaaaVallahi ya avokado nedir bilmezdik biz Ben 2 3 kere sans verdim avokadoya ama malesef arkadaslarim bebeklerine falan yediriyo sasiriyorum gorunce valla bize gore degl
Sevdiyse iyi bısey biz sevemedik ne bilimBenim oğlumda yer bı yaşından beri yiyo odaaa
Evet canim kizim var bende genc kizligimdan veri erkek cocuk hevesi cok var kimi hamilr duysam hemen insallah erkek olur diyodum İnsallah seninde guzeller guzeli bi kizcen olur Allah herkesin gonlune gore versin tabi once saglikli olsunlar gerisi onemli degilKendim yemişim gibi ben de bebege denedim işte sevmedi cocugum ben yiyin dedim ben de sevmedim kızın mı var senin benim de oglum var ikinci kız olsun cok istiyorum Allah biliyor
Valla super canim cok faydali sevdirebildiysen ne mutlu sanaBenim oğlumda yer bı yaşından beri yiyo odaaa
Masallah ya kızlara secenek cok erkek annesi olmak araba sürmek sürekli kosturmak atlamak zıplamak demek ama sana asık bi cocuk öyle güzel bakıyo gözleri rabbim sana da nur topu gibi erkek evlâd nasip etsin insallah inan kız diye ölenin kızı olmuyo erkek isteyenin Oglu insallah bizim kırılır bu yani cok dua ediyorumEvet canim kizim var bende genc kizligimdan veri erkek cocuk hevesi cok var kimi hamilr duysam hemen insallah erkek olur diyodum İnsallah seninde guzeller guzeli bi kizcen olur Allah herkesin gonlune gore versin tabi once saglikli olsunlar gerisi onemli degil
Kız senin erkek olacak bence öle hissettim canikomBeceririm insallah örcem tulumu ve sapkayı cok begendım ben bide patik buldum aldım cok hosuma gitti insallah hissetmişimdir miniği amin
Yedi canim sürekli aldigimiz için norml bişey bizim icinn..Valla super canim cok faydali sevdirebildiysen ne mutlu sana
Kız aşk olsun kız diye cok istediğim için dedin demi hayırlısı nasip olsun ama gönlümde yatan aslanım kızKız senin erkek olacak bence öle hissettim canikom
Ben gibi olmus canım benm de 11 12 koyuydu dün 18 gündü döngünün ve pik olcak gıbıydi hamile kalırsan mutlaka yaz bat ne zaman bilmiyorum amaKizlar bir bakar mısınız. 12 13 14 günler pikti. Değerlendirdim. Bugun 18. Gun yine pik olmaya ramak kalmis gibi. Yeni bir yumurta mi geliyor ne oluyor böyle olan var mi. Ayrica sol kasik agrisi var
Valla ne mutlu sana canim benimki asiri yemek seciyo isim cok zorYedi canim sürekli aldigimiz için norml bişey bizim icinn..
Bende cok dua ediyorum canim bazen gunahami giriyorum diye dusunuyorum ama cok icten istiyorum elimde degil kardesim dogdugunda 3 bucuk yasindaymisim kiz oldugunu duyunca kiyametler kopmus annem altini alirken diyomusum anne bidaha bak altina belki erkektir yanlis gormussundur diyeMasallah ya kızlara secenek cok erkek annesi olmak araba sürmek sürekli kosturmak atlamak zıplamak demek ama sana asık bi cocuk öyle güzel bakıyo gözleri rabbim sana da nur topu gibi erkek evlâd nasip etsin insallah inan kız diye ölenin kızı olmuyo erkek isteyenin Oglu insallah bizim kırılır bu yani cok dua ediyorum
Cok yakismis canim biseylerle kafa dagitmak sart insanin hic aklindan cikmiyo yoksaÇok şükür dinimiz amin oje sürebildim bari 3 gün kalsın bu evrede en cok özlediğim sey herhalde
Bugun pik oldu mu peki canim. Bat 28 ocak benimBen gibi olmus canım benm de 11 12 koyuydu dün 18 gündü döngünün ve pik olcak gıbıydi hamile kalırsan mutlaka yaz bat ne zaman bilmiyorum ama
Benimde 28i canim benimde 12 si pikti sadece bigun surdu sonra silinmeye basladi bende biraktim yapmayi acaba bende tekrarlasammi belki 2 kere yumurtlama olurBugun pik oldu mu peki canim. Bat 28 ocak benim