- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 33
-
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #5.321
Amin canım benim günaydınHerkese gunaydin hanimlar guzel haberler alip mutlu olacagimiz bi hafta olsun insallah
Valla 50 li yaşlarında doğuran var o yüzden hiç kafana takma olcagı zaman olcak illakidoğru söylüyorsun canım. sadece işte yaştan dolayı sıkıntı yapıyorum ama rabbim ol derse olur buna da inanıyorum . sağol canım benim
Haklısın canım akışına bırakmak lazım sanırımAmin canım benim günaydın
Valla 50 li yaşlarında doğuran var o yüzden hiç kafana takma olcagı zaman olcak illaki
Olsun o yaslarda anne baba olan o kadar cok insan biliyorum ki sen kalbini ferah tut elinden geleni yap gerisi Allah'a kalmis sabretmek cok zor hepimiz biliyoruz ama baskada caremiz yokçok doğru söylüyosun. benim yaşım 40. o yüzden biraz daha fazla stres oluyorum ama dediğin gibi Allah vereceği zamanı bilir. en güzeli ona bırakmak
doğru söylüyosun canım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. sabredeceğiz dediğin gibi başka çaremiz yok. Allaha bırakmak en güzeliOlsun o yaslarda anne baba olan o kadar cok insan biliyorum ki sen kalbini ferah tut elinden geleni yap gerisi Allah'a kalmis sabretmek cok zor hepimiz biliyoruz ama baskada caremiz yok
Aynen oyle canim benimdoğru söylüyosun canım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. sabredeceğiz dediğin gibi başka çaremiz yok. Allaha bırakmak en güzeli
Sor bakalım canımKizlar ben bisey sorucam ya bende
Aynen oyle canim benim
Bende spiral vardi cocuk dusunuyoruz diye 4 ay once cikarttirdim cikarttirdigim doktor bisey demedi ama sonra baska doktora daha cikmistim degerlerimi olcturmek icin spiral takili oldugu icin bi sure olmayabilir falan dedi nettende arastirdim bazi bayanlar yazmis 1 senedir olmuyor 2 senedir olmuyor keske taktirmasaydim diye falan yumurtaliklarda iltihaplanma yapiyoms benim ondan mi olmuyo acaba bi fikriniz varmi cevrenizde varmiydi spiralle korunup cikarinca hamile kalanSor bakalım canım
Merak etme sıkıntı olsa cıkardı smear versin mi spiral cıkarttıktan sonra rahim de var mı yok mu belli oluyo onu kafana takma sonra sonra ki gittiğin doktor da demıs zaten alısma sureci var rahmin de AA tamm gonderdin ben de hemen alayım demiyo ki annem beni yapmış ve o spiralle 25 yıl yasamısKizlar ben bisey sorucam ya bende spral vardi cocuk istiyoruz diye 4 ay once cikarttirdim bu spiral
Bende spiral vardi cocuk dusunuyoruz diye 4 ay once cikarttirdim cikarttirdigim doktor bisey demedi ama sonra baska doktora daha cikmistim degerlerimi olcturmek icin spiral takili oldugu icin bi sure olmayabilir falan dedi nettende arastirdim bazi bayanlar yazmis 1 senedir olmuyor 2 senedir olmuyor keske taktirmasaydim diye falan yumurtaliklarda iltihaplanma yapiyoms benim ondan mi olmuyo acaba bi fikriniz varmi cevrenizde varmiydi spiralle korunup cikarinca hamile kalan
Dünkü daha mı koyiydu canimmmBu sondu daha da yapmıyom
Vermedim canim 1 2 ay daha bekliym olmazsa oyle veririm icimi rahatlattin valla sagolMerak etme sıkıntı olsa cıkardı smear versin mi spiral cıkarttıktan sonra rahim de var mı yok mu belli oluyo onu kafana takma sonra sonra ki gittiğin doktor da demıs zaten alısma sureci var rahmin de AA tamm gonderdin ben de hemen alayım demiyo ki annem beni yapmış ve o spiralle 25 yıl yasamıskorkma yani
Sanki banada dunku daha koyuydu gibi geldiBu sondu daha da yapmıyom
Erken öğrnmk iyi değil valla tut kendini 2-3 gün kala adete yaparsnBen de uyuyom bu ara bide cok idrara cıkıyom kendimde gozlemledigim insallah olmustur ölcem meraktan gene durmaya calısıyorum sanki erken öğrenince ne olcaksa bekle iste
Günaydın canım bende elenatal 1 den aldımBu sondu daha da yapmıyom
Aynen dün ki daha koyuydu 7 günüydü bana geven ay dediğim geldi aklıma bilemiyorum bekleyecem artık nasip diyipDünkü daha mı koyiydu canimmm
Evet canım dünkü daha koyuyduSanki banada dunku daha koyuydu gibi geldi
SOrma ya bekleyecem artık eşim geldi yine gördü yapma artık ama bugun yapalım dedi yapacaz yineErken öğrnmk iyi değil valla tut kendini 2-3 gün kala adete yaparsn
Daha baslamadım canım cunku kargo henüz elime ulasmadı dagıtıma cıkmıs gelir gelmez içicemGünaydın canım bende elenatal 1 den aldımsen başladın mı nasıl miden falan etkilemiyor dimi
Hayırlısı olsun canimm beklicez akıntın dev ediyormu . Olacak bu ay ins seninnnAynen dün ki daha koyuydu 7 günüydü bana geven ay dediğim geldi aklıma bilemiyorum bekleyecem artık nasip diyip
Evet canım dünkü daha koyuydu
SOrma ya bekleyecem artık eşim geldi yine gördü yapma artık ama bugun yapalım dedi yapacaz yine
Daha baslamadım canım cunku kargo henüz elime ulasmadı dagıtıma cıkmıs gelir gelmez içicem
İnsallah olmustur canım rabbim hepimize mutlu haberler nasip etsin bu ay insallahHayırlısı olsun canimm beklicez akıntın dev ediyormu . Olacak bu ay ins seninnn
Kızlar bu eski mesaj. Ben ara ara gebelik testi yaptım negatif çıktı hep. dün akşam da yine ovülasyon yaptım reglim gecikince. Pozitif çıktı. Sabah da ilk idrarla hcg yaptım pozitif geldiKızlar ben de yeniyim herkese selamlar
Benim de bir desteğe ihtiyacım var meraktan ölmek üzereyimaralık 11de adet oldum. Bu ay ovülasyon öncesini değerlendirdim. Ve ovülasyondan birkaç gün sonra 1 hafta süreyle aşırı bir akıntı geldi. Bembeyaz ve yapışkan. O akıntıya ara ara kasık ve bel ağrısı da eklendi.
Birkaç gün önce de o beyaz akıntı azaldı. Ara ara geliyor ama o kadar fazla değil. Bel ağrım devam etmekte..
normalde göğüslerim çok acırdı adetim yaklaştığı için ama sıfır acı. Sadece büyüdüler.
Bat 12-14 Ocak. Benim 32-35 günde bir adetim oluyor.
Ve en önemlisi de ovülasyon testimde tekrar ince bir çizgi belirmeye başladı. Korkudan gebelik testi de yapamıyorum. Negatif çıkarsa üzüleceğim.
Ay evet çok uzun oldu ama inanın sizi o kadar çok okudum ki. Ve derdimi sıkıntımı anlatmak istedim içini döküverdim kimse anlamıyor… ovülasyon testimin fotosu bugüne ait
Gebe olma ihtimalim var mı ya da ne zaman test yapayım yardım ediiinnn….